Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

O ΓIOΣ ΤΟΥ EPNTOΓAN ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ!..

Διήμερη περιοδεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή πραγματοποιεί ο γιος του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ, που έφτασε στην Ελλάδα το Σάββατο για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή χάτιμ στον Εχίνο.
Ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε στην Κομοτηνή συνοδευόμενος από τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής…
συναντήθηκε με παράγοντες της μειονότητας, συνομίλησε μαζί τους ενώ βρέθηκε και στο τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.
Όπως είναι γνωστό ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας έχει απασχολήσει εντόνως το τελευταίο διάστημα τη γειτονική χώρα, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί στο μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες.Ο κ. Ερντογάν βρέθηκε και στο κτίριο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής όπου απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως χαίρεται για τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει η Ένωση στην περιοχή αλλά και άλλοι σύλλογοι και οι μουφτήδες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «η αύξηση αυτών των εργασιών που γίνονται σε αυτό το πλαίσιο, η διασφάλιση μεγαλύτερης συμμετοχής και η ενδυνάμωση της ενότητας μας, ελπίζω πως θα υπηρετήσει στο να στήσουν τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον.

Και εμείς στην Τουρκία να ξέρετε πως όταν σας συμβεί κάτι, όταν χρειαστεί ανάγκη, τα αδέρφια σας είναι μοναδικά και είναι δίπλα. Θα μπορείτε να πείτε πως «όταν χρειαστούμε κάτι θα μας βοηθήσουν». Αυτό φυσικά θα σας καταστήσει πιο ισχυρούς. Και εμείς βέβαια θα ερχόμαστε εδώ, θα πίνουμε τον καφέ και το τσάι σας και θα φάμε τα φαγητά σας. Και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε αυτή την κουβέντα και την στοργή. Εγώ είτε για την εδώ Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής είτε και για τους άλλους συλλόγους, εύχομαι την συνέχιση και ευόδωση των εργασιών τους».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...