Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟΝ «ΟΜΟΡΦΟ» ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με ένα καταπληκτικό βίντεο μια κοπέλα μας παρουσιάζει τον «θαυμαστό» καταναλωτικό κόσμο της Νέας Τάξης, που μας έχουν επιβάλλει μετατρέποντας τους ανθρώπους σε άμορφα ζώα χωρίς καμία βούληση.


«Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του καπιταλισμού της Νέας Τάξης. Μην σκέπτεστε τίποτα. Απλά δράστε και μην σκέπτεστε τίποτα.!

Καταναλώνετε χωρίς να σκέπτεστε τις συνέπιες. Φροντίστε την διατροφή σας, την εμφάνιση σας και να ζείτε όπως σας προτρέπουν τα ΜΜΕ. Γιατί να σκέπτεστε αφού υπάρχει η τηλεόραση ; Το ποια φάρμακα θα παίρνετε, ποιον θα εμπιστεύεστε, τι θα αγοράσετε, πως να συμπεριφέρεστε, και για το τι αξίζει να μάχεστε θα σας το διδάξουμε εμείς.

Και πριν από όλα βάλτε και τα παιδιά σας να καθίσουν δίπλα σας. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. Αφήστε σε εμάς την ανατροφή τους. Κανείς εκτός από εμάς δεν μπορεί καλύτερα να τα αναθρέψει. Εμπιστευτείτε μας, χαλαρώστε επιτέλους, ξεχάστε τον εαυτό σας και δώστε μας τις δυνατότητες να λειτουργήσουμε εμείς, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Δώστε σε εμας τα λεφτά σας, δώστε σε εμάς τις σκέψεις σας.

Εμείς δεν θα σας ξεγελάσουμε, πιστέψτε μας, και θα «αγοράζετε» ότι σας λέμε. Εμείς γράφουμε τους νόμους για εσάς, αλλά χρειαζόμαστε και τον… τραπεζικό σας λογαριασμό. Αγοράστε ένα iphone, κατεβάστε τα προγράμματα σας, τρώτε αυτά που σας σερβίρουμε και… «δηλητηριάστε» τα παιδιά σας με την «δικιά μας τροφή».
`
Προσέξτε καλά αυτά που σας δείχνουμε και διδάξτε τα στους παιδικούς σταθμούς. Διαπληκτιστείτε αναμεταξύ σας όλη την ημέρα σας στο ιντερνέτ, ή καλύτερα παίξτε οn line games. Εμείς θέλουμε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν μόνα τους. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ τώρα, είστε και πάλι μαζί μας.

Φάγατε ποτέ χάμπουργκερ με… τούρτα; ρίξτε τώρα και λίγο… κόκα κόλα επάνω παρακαλώ. Δεν αισθάνεστε καλά ; Εμείς για αυτό έχουμε φάρμακα για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις. Πάρτε, πάρτε τα φάρμακα μας και «θεραπεύεστε» τον εαυτό σας. Όμως παρακαλώ μην πεθάνετε, σας χρειαζόμαστε για να είστε μια ζωή οι καλοί μας καταναλωτές των φαρμάκων μας και των προϊόντων μας!

Θα σας εθίσουμε στα ναρκωτικά και στο χρήμα. Μήπως ξεχάσατε να αλλάξετε το κομπιούτερ σας σε ένα πιο σύγχρονο ; και μήπως δεν πήρατε το καινούργιο iphone που βγήκε στην αγορά ; Μην ξεχνάτε ότι ζείτε και δουλεύετε εδώ για να αγοράζετε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Πριν και μετά την σύλληψη σας οι μητέρες σας ήδη κουβαλάνε στην κοιλιά τους τα προϊόντα μας. Εσείς απλώς γεννηθήκατε για να συνεχίσετε αυτήν την παράδοση. Μην τρέχετε πίσω από την μάζα, γιατί αλλιώς θα βρούμε και άλλη μέθοδο να σας φέρουμε πίσω στο κοπάδι μας, μέσω βίας, επιδημιών και πολέμους. Α ναι ξέχασα, ελάτε τώρα, μπορείτε και μόνοι σας να το κάνετε, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες να αυτοκτονήσετε μόνοι σας, καρκίνος του πνεύμονα , αρρώστιες στο έντερο, υπάρχουν τόσοι εναλλακτικοί τρόποι, μην ξεχνάτε όμως μέσω εμάς έχετε πάντα την ελεύθερη επιλογή, Χαχαχαχαχα….!

Πέστε μας τι θέλετε, ανεβάστε στο face book μπόλικες φωτογραφίες, και προπαντός αυτές των μικρών παιδιών σας. Αγοράστε τους τα ρούχα που σας προτείνουμε, αφήστε μας να εισχωρήσουμε στα μυαλά σας, στον εγκέφαλο σας, φανερώστε μας τα σχέδια σας για να κάνουμε μια μεγάλη «σούπα» το μυαλό σας, ΑΓΟΡΑΣΤΕ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ, κάψτε τα βιβλία σας, ψάξτε μόνο τις αστείες και χαζοχαρούμενες εκπομπές, ΧΑΖΕΨΤΕ, ΧΟΝΤΡΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΑ. Ο «χυλός» δεν είναι και τόσο άσχημος στην γεύση όταν λείπουν οι σκέψεις, δώστε μας όλες τις γνώμες σας ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ.

Όλα πολύ καλά, όλα παντού καλά. Χαλαρώστε και απολαύστε. Μην στενοχωριέστε και μην σκέπτεστε τα παγκόσμια γεγονότα και το τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή έξω. Εσείς σε τι φταίτε για τα αιματηρά γεγονότα παγκοσμίως ; Γυρίστε σε όλα την πλάτη σας. Αλλάξτε κανάλι, έτσι μόνο θα αισθανθείτε καλύτερα και η θλίψη θα εξαφανιστεί από μόνη της. Αγοράστε στην σύζυγο σας άλλη μια ωραία γούνα. Φάτε ένα hotdog, ή 2 hamburger, ή chickenwings, και μην ξεχάσετε να πιείτε κάτι με πολύ πολύ ζάχαρη.

Α και κάτι ακόμα! Μάθετε στις κόρες σας πώς μπορούν πιο καλά να πουλήσουν την σάρκα τους. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό θα το αναλάβουμε εμείς για να γίνει πιο τέλεια, πιο καλύτερα. Όσον αφόρα τους γιους τι γίνεται : Αυτοί είναι έτοιμοι να πεθάνουν για εμάς ; όχι ;;;

Τότε αφήστε μας να τους διδάξουμε ότι παντού βρίσκονται εχθροί, για αυτό πρέπει εσύ να αρχίσεις την επίθεση και μάλιστα σε όποιους σε διατάζουμε εμείς, και όποτε θέλουμε εμείς, μην σκέπτεσαι, εκτέλεσε τις εντολές, τις σκέψεις άφησε τις για άλλη φορά και λοιπόν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για εμάς??? Μπράβο παιδί μου καλό παιδί!!!!! Και οι εχθροί είναι ακριβώς εκεί FASS FASS FASS»

Πραγματικά τι «όμορφος» κόσμο πλασμένος ιδανικά, χωρίς πιστή, χωρίς Ορθοδοξία, χωρίς συνείδηση και βούληση, χωρίς τέλος το μεγαλύτερο δώρο του Παντοδύναμου, το αυτεξούσιο. Ένας κόσμος… δαιμονικά πλασμένος

Ευχαριστώ δεν θα πάρουμε!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...