Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αν κάποιος έλεγε στο κόσμο πριν 6~7 χρόνια αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο κουρδικό...

Çözüm süreci' boyunca PKK'nın yaptığı hazırlıkları anlattı! 
Γιώργος Θαλάσσης


Αν κάποιος έλεγε στο κόσμο πριν 6~7 χρόνια, ότι στο Ιράκ θα υπάρχει κράτος του Κουρδιστάν που αναμένει την παγκόσμια αναγνώριση, ότι στην διαλυμένη Συρία ένα από τα αυτοδιοικούμενα κομμάτια θα είναι αυτό των Κουρδικών περιοχών και ότι στην τουρκία θα ξεκινήσει η επανάσταση των Κούρδων, θα τον κατηγορούσαν ως συνομωσιολόγο, θρησκόληπτο και ευκολόπιστο θύμα Γεροντάδων. Θα τον κατηγορούσαν ότι διαβάζει πολλά βιβλία με προφητείες, ότι είναι γραφικός και εν πάση περιπτώσει ότι αυτογελιοποιείται.
Η ειρωνία της τύχης είναι ότι τώρα που φτάσαμε ως εδώ και με την μέθοδο του σαλαμιού το Κουρδιστάν παίρνει σάρκα και οστά, οι πρώην χλευαστές μας, αντί να δουν ότι το σχέδιο του Θεού υλοποιείται, τα εξηγούν όλα αυτά που συμβαίνουν με την λογική τους και ως φυσικά γεγονότα γεωστρατηγικής εξέλιξης. Όταν κάποιος δεν θέλει να πιστέψει, τον Θεό να δει μπροστά του, θα τον βαπτίσει εξωγήινο, αλλά ποτέ Θεό...

PKK: μόνο τις 2 τελευταίες ημέρες σκοτώθηκαν 75 τούρκοι στρατιώτες

Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ) αναφέρει ότι 75 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν το τελευταίο διήμερο σε σφοδρές μάχες που ακόμη συνεχίζονται στην περιοχή Σιρνάκ περίπου στα 250 χλμ ΝΔ του Ντιγιαρμπακίρ.
Σε δελτίου τύπου που εξέδωσε το Σάββατο η στρατιωτική πτέρυγα του PKK, το HPG αναφέρεται ότι 14 κούρδοι αντάρτες συγκαταλέγονται αεπίσης στους νεκρούς μετά τις  στοχευμένες αεροπορικές επιδρομές που επιτέλεσε η τουρκική αεροπορία κατά  βάσεων του ΡΚΚ κοντά στα ιρακινά σύνορα. Τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε το Σάββατο το συνολικό αριθμό των θυμάτων από τις συγκρούσεις που ξεκίνησαν τον Ιούλιο.Αναφέρει ότι σκοτώθηκαν 1.337 μαχητές του ΡΚΚ και 129 Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση σκοτώθηκαν και 30 άμαχοι. RUDAW 27.9.15

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...