Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τρομοκρατημένοι οι Τούρκοι μετρούν τα Ρωσικά Πολεμικά που περνούν τα Στενά (video)

sayaniy-3 
σχόλιο Γ.Θ : Ας συνηθίζουν στην εικόνα και στην σημαία με τον Ρωσικό (και όχι μόνο...) Δικέφαλο Αετό...

Στην Αρχή ήταν μόνοι οι γνωστοί ερασιτέχνες που κατέγραφαν όλα τα Πολεμικά που πέρναγαν απο το Βόσπορο…
Αλλά από το τέλος τους Καλοκαιριού και μετά μετρούν καθημερινά τα Ρώσικα Πολεμικά να πηγαινοέρχονται στη Μεσόγειο …Σαν σε παρέλαση!
Η πιο σημαντική εξέλιξη που παρατηρήσαμε είναι ότι τα εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν και στρατιωτικό εξοπλισμό, όχι όμως εκρηκτικά.
Πρόκειται για προκατασκευασμένους στρατώνες, δεξαμενές νερού, στρατιωτικά φορτηγά, πάνω στα οποία διακρίναμε το στρατιωτικό έμβλημα των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία», εξηγεί στο euronews ο ερασιτέχνης παρατηρητής πλοίων Γιορούκ Ισίκ.
Ο Γιορούκ μας λέει πως η ασυνήθιστη ρωσική δραστηριότητα εντάθηκε στο τέλος του καλοκαιριού, όταν δηλαδή η Μόσχα ενίσχυσε τη συμμετοχή της στο Συριακό εμφύλιο πόλεμο.
«Η έντονη κινητικότητα έδωσε ένα τρελό ρυθμό στο χόμπι μας. Δυσκολευόμαστε να προλάβουμε τα πλοία. Την προηγούμενη εβδομάδα, κάθε μέρα υπήρχε ένα Ρωσικό πολεμικό πλοίο στο Βόσπορο.
Κάποιες μέρες υπήρχαν και δύο ή τρία και μερικές φορές πέρναγαν την ίδια ώρα. Το περασμένο Σάββατο, δύο ρωσικά πλοία, ένα που επέστρεφε στη Σεβαστούπολη κι ένα που έπλεε προς τη Μεσόγειο, συνέπεσαν ακριβώς εδώ, κάτω από τη γέφυρα του Βοσπόρου», λέει ο Ισίκ.
Εδώ να αναφέρουμε οτι Η Τουρκική Μυστική Υπηρεσία δίνει καθημερινή Αναφορά στις Υπηρεσίες των Αμερικανών …Αμερικανοί και οι Σύμμαχοι τους δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την Ρώσικη Παρέλαση των Πολεμικών με τους Τούρκους να έχουν τρομοκρατηθεί …

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...