Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

φοτο 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πυκνώνουν όλο και περισσότερο οι εθελοντές που έρχονται να καταταγούν από πολλές χώρες στις τάξεις των Τζιχαντιστών,
παρά τις τελευταίες εξελίξεις με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται από πολλές πλευρές.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Taraf, που επικαλείται σχετική αναφορά της αμερικανικής New York Times, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα 30.000 ξένοι εθελοντές έχουν έρθει από πολλά μέρη να καταταχτούν για να πολεμήσουν με τον στρατό του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Ο στρατός αυτός σήμερα έχει εθελοντές πολεμιστές από 80 χώρες, γεγονός που τον καθιστά διεθνή στρατό και συνολικά οι ξένοι μαχητές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το εντυπωσιακό είναι πως και από τις ΗΠΑ σπεύδουν κάποιοι να καταταγούν στις τάξεις των Ισλαμιστών και όπως αναφέρεται, από 100 Αμερικανούς εθελοντές την περασμένη χρονιά, ο αριθμός αυτός έχει ήδη ξεπεράσει τους 250. Αλλά και από την Βρετανία παρατηρείται ένα ρεύμα προς τους Τζιχαντιστές και όπως αναφέρεται την περασμένη χρονιά είχαν έρθει 500 εθελοντές ενώ φέτος ο αριθμός αυτός μέχρι τώρα έχει ανέβει στους 750.
Σίγουρα αυτά τα νούμερα δείχνουν και το πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα και όπως αποκαλύπτουν οι έρευνες εκτός από μουσουλμάνους και πολλοί νέοι της Δύσης απογοητευμένοι από τα φθοροποιά πολιτιστικά πρότυπα που τους σερβίρουν, καθώς και από ένα ευτελισμό του δυτικού χριστιανισμού, προσελκύονται από τις επαγγελίες των ισλαμιστών μέχρι που σπεύδουν να πάνε να πολεμήσουν μαζί τους για να κερδίσουν τον …παράδεισο!
Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο είναι άλλο ένα τραγικό επακόλουθο των αδιεξόδων που έχει δημιουργήσει ο σημερινός νεοταξικός πολιτισμός μας, αλλά και η πλήρης απουσία ενός Ορθόδοξου μηνύματος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...