Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Έχουμε και άλλα να ονειρευτούμε... Καλή Χρονιά αδέρφια

Ένα μεγάλο - μεγάλο, ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης σας, που εδώ και τρεις μέρες έχουν κατακλείσει το email μου, μετά την ανακοίνωση περί αναστολής λειτουργίας του Έκτακτου Παραρτήματος για μερικούς μήνες.
  Από τον Απρίλιο του 2011 που δημιουργήθηκε το yiorgosthalassis.blogspot.com δέχτηκα πόλεμο, απειλές, προσπάθειες δωροδοκίας, προτάσεις να είμαι υποψήφιος βουλευτής σε κόμματα, προτάσεις να συμμετάσχω σε ομάδες που υποτίθεται θα αναλάβουν τα ηνία μετά τα Γεγονότα. Γνώρισα τέσσερις ψευτο-βατάτζηδες που ο καθένας διαδίδει ότι είναι ο αναμενόμενος βασιλέας, γνώρισα το παρασκήνιο σε ανθρώπους του ''χώρου μας'' που ψεύδονται συνειδητά και αποτελούν Δούρειο Ίππο, δέχτηκα μηνύματα μέχρι και από τον αρχηγό των Ιλουμινάτι, αλλά και από κρατικούς φορείς της αυτοκρατορίας του κακού που λέγεται ΗΠΑ.
  Δέχτηκα πόλεμο, αλλά δέχτηκα και αγάπη. Γνώρισα Ρωμιούς από όλον τον κόσμο. Αδέρφια που με τιμούν με τη φιλία τους και που πραγματικά με έχουν στην καρδιά τους.
  Μαζί με συστρατιώτες του Χριστού δημιουργήσαμε δεκάδες ομάδες προσευχής Ψαλτηρίου, το Πατριωτικό δίκτυο αλληλεγγύης, την Ένωση Ελληνορθόδοξων Ιστότοπων, τον Βυζαντινό Συνεταιρισμό, τον Σύλλογο των απανταχού Κρυπτοχριστιανών. Αν θέλει ο Θεός, έχουμε και άλλα να πράξουμε. Έχουμε και άλλα να ονειρευτούμε.

Για τους επόμενους μήνες, το yiorgosthalassis.blogspot.com πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του για προσωπικούς λόγους. Θα είμαι όμως παρών, στο μέτρο του δυνατού, στη σελίδα romioitispolis.gr, που μαζί με άλλους Ρωμιούς συλλειτουργούμε. 

Στρατιώτες του Χριστού, αδέρφια, Ρωμιοί της Πόλης των Ονείρων μας. Καλή Χρονιά! Ευλογημένη και Αγιασμένη με τη μετάνοια και τον Πνευματικό μας αγώνα! Σας ευχαριστώ. Για όλα.

Γιώργος Θαλάσσης

Ραντεβού στους
Ρωμιούς της Πόλης
romioitispolis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...