Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Γιατί τους απήγαγαν;
κείμενο Γ.Θ : Για να σπρώξουν τη Ρωσία σε επέμβαση και να ωθήσουν το σατανικό Nato σε επέμβαση σωτηρίας των θρασύδειλων ισλαμιστών.
Για να φανεί το σατανικό Nato και οι χώρες της νέας τάξης ως αμυνόμενοι και απελευθερωτές στα μάτια των ελεγχόμενων λαών.
Αλοίμονό τους και χάσουν την υποστήριξη και ανοχή των λαών.
Όχι φυσικά ότι τους φοβούνται, αλλά πώς θα πλασάρουν τον εκλεκτό βασιλιά τους και θα τον δεχτεί ο κόσμος όλος χωρίς αντιδράσεις...
Για αυτό απήγαγαν τους δύο μητροπολίτες; Αν δεν είναι έτσι, γιατί οι αμερικανοεβραίοι και τα ευρωπαϊκά τσιράκια δεν δίνουν διαταγή στα ισλαμικά καθάρματα να αφήσουν τους μητροπολίτες;
Τους έχουν για δόλωμα και ποντάρουν ότι η Ρωσία θα πέσει στη φάκα και θα κάνει την κίνηση που αναμένουν.
Ξέρουν οι σατανοκινούμενοι, ότι η Ρωσία θέλει να έχει το ρόλο της Τρίτης Ρώμης και συνεχίστριας του Βυζαντίου, οπότε και προστάτιδος των Ορθοδόξων της Οικουμένης και ποντάρουν σε μια επανάληψη των πολέμων (με τους οθωμανούς) που είχε κάνει στο παρελθόν εξαιτίας αυτού του λόγου.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που η Ρωσία θα ξεκινήσει ένα πόλεμο για παρόμοιο λόγο, όπως αυτό της απαγωγής των Μητροπολιτών, και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνασπιστεί όλος ο κόσμος (τότε ευρωπαϊκός) για να τη χτυπήσει και να υπερασπιστεί τους ισλαμιστές (τότε οθωμανούς).
Τι θα μπορούσε να κάνει ο Πούτιν;
Να ξεκινήσει τον πόλεμο;
Να αδιαφορήσει;
Να βάλει τις Μυστικές Υπηρεσίες του να απαγάγουν τους μεγαλόσχημους ιμάμηδες του ισλάμ σε Σαουδική Αραβία (η χώρα που χρηματοδοτεί τα ισλαμικά καθάρματα), τουρκία και τσετσενία λέγοντας ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τους δύο Μητροπολίτες;
Να πιάσει το κομποσκοίνι και να ρωτήσει τον Θεό;

Εκτός από τον Πούτιν σημασία έχει τι θα κάνεις και εσύ.
Θα είσαι θεατής άβουλος ή θα βοηθήσεις τη Ρωμιοσύνη της Συρίας, που σε χρειάζεται;
Θα κάτσεις στα αυγά σου σαν υπάκουος πολίτης της νέας τάξης ή θα τους συντρίψεις με την Ελληνική Ψυχή σου;
Θα αγωνίζεσαι ταξιδεύοντας στο ίντερνετ ή θα ταξιδέψεις πέρα από τα σύμπαντα ως τον θρόνο του Θεού ζητώντας να επέμβει;

Θα βοήθησεις τα αδέρφια σου; Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι δαπανηρό ή επίπονο. Λίγη προσευχή κάθε μέρα και θα γίνει το θαύμα. 
Κοίτα τα μάτια του αδερφού μας
τα βλέπεις; Προσπάθησε να δεις με τα άλλα σου μάτια, τα πνευματικά, να δεις το πόνο και την αγωνία που νιώθει, τη νοσταλγία των δικών του και την απορία για το αν θα τους ξαναδεί σε αυτή την ζωή.
Να τον θυμάσαι τον αδερφό σου.
Να τα θυμάσαι τα αδέρφια σου στην Συρία. Είναι Πυρηνικό Όπλο η Προσευχή σου. Να τους θυμάσαι...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...