Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αποφασισμένη να επιβάλλει το πλαστικό χρήμα και δυσβάσταχτους φόρους

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως σας έχουμε γράψει, είναι απολύτως αποφασισμένη να επιβάλλει άμεσα στην χώρα το πλαστικό χρήμα αλλά και δυσβάσταχτους φόρους,
χωρίς καν να μελετηθούν εναλλακτικές λύσεις αλλά και σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζονται οι ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, οι οποίες αφορούν μέτρα που θα αναγκάσουν τους πολίτες να δεσμευθούν στην χρήση του πλαστικού χρήματος.

Όπως χαρακτηριστικότατα ανακοίνωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, η χρήση του πλαστικού χρήματος θα πρέπει να επεκταθεί παντού.

Ήδη μελετώνται αλλαγές που ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα φέρουν τα πάνω, κάτω καθώς ουσιαστικά θα αναγνωρίζονται μονάχα έξοδα που γίνονται με τη χρήση πλαστικού χρήματος, δηλαδή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Μάλιστα ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ θέλει να βάλει στο παιχνίδι και τον τομέα Υγείας, από τον οποίο εξαρτώνται όλοι οι πολίτες. Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις ιατρικές δαπάνες ότι οι γιατροί κατάφεραν με ευκολία να ενταχθούν στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, άρα θα μπορέσουν να ενταχθούν και στο σύστημα της ηλεκτρονικής πληρωμής.

Παράλληλα όπως είπε ο Αλεξιάδης για όσους χρησιμοποιούν το πλαστικό χρήμα θα προβλέπονται και μπόνους με επιπλέον φοροελάφρυνση, ενώ αναζητείται τρόπος να αυξηθεί και το κίνητρο για τους επαγγελματίες. Όπως ανέφερε ο υπουργός ένα κίνητρο θα μπορούσε να είναι η μείωση της προμήθειας των τραπεζών που φτάνει και 2%.



 http://www.freepen.gr/2015/09/blog-post_3960.html
pygmi.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...