Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ», ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ.

 
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η γυναίκα αυτή είναι από την Συρία και μίλησε σε μια κεντρική πλατεία στο Βελιγράδι της Σερβίας. Στο βίντεο αυτό αποκαλύπτει την πραγματικότητα και το παρασκήνιο που δεν μας δείχνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ...

για το πρόβλημα του τραγικού και αιματηρού πολέμου στην πατρίδα της.

«Είμαι εδώ μπροστά σας σαν ένας περίφανος πολίτης της Συρίας για να σας πω για την κατάστασή στη χώρα μου η οποία είναι επίσης σημαντική και για την Σερβία. Είμασταν μια αξιοπρεπή χώρα πριν αρχίσει ο πόλεμος. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν η Παλαιστίνη. Θέλαμε να λύσουμε τα μικρά μας προβλήματα σε σύγκριση με αυτά που έχουμε σήμερα. Είχαμε γραφειοκρατία, διαφθορά σε κάποιους τομείς, αλλά δεν γνωρίσαμε αδικία και τρομοκρατία.

Για να χτυπήσουμε την εγκληματικότητα έχουμε εργαστεί σκληρά τα τελευταία δέκα χρόνια πριν από αυτόν τον πόλεμο και κάναμε μεγάλα βήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν Σύριοι πρόσφυγες. Είχαμε μια ισχυρή εθνική ταυτότητα. Αυτούς τους οποίους βλέπετε σήμερα στους δρόμους του Βελιγραδίου να κατευθύνονται προς την Γερμανία, ή στην Ολλανδία, δεν είναι στα αλήθεια Σύριοι. Μην με παρεξηγείτε, αγαπώ τους ανθρώπους μου, αλλά οι πραγματικοί συμπατριώτες μου αυτήν τη στιγμή πολεμούν στη Συρία για την πατρίδα μας.

Ναι, οι πρόσφυγες υπέφεραν αλλά και ποιος δεν υπέφερε από αυτόν τον πόλεμο. Γιατί όλοι αυτοί δεν έμειναν και δεν αντιστάθηκαν ; Αν ήταν στ' αλήθεια πρόσφυγες, θα κατέφευγαν στο πρώτο ασφαλές μέρος που θα έβρισκαν και όχι να τσακώνονται με την αστυνομία της Ουγγαρίας για να την αναγκάσουν να τους αφήσουν να πάνε στη Γερμανία.

Αν δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι τόσοι πολλοί πρόσφυγες να πνίγονται στη θάλασσα, γιατί δε σταματούν τις κυρώσεις στη Συρία οι οποίες έχουν κοστίσει σε αυτήν ήδη τρία δισεκατομμύρια δολάρια ; Γιατί δεν υποστηρίζουν το συριακό στρατό να εξαλείψει τους τρομοκράτες και να κάνει τη Συρία ξανά ασφαλή ; Γιατί δεν βοηθούν στην ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων σπιτιών των ανθρώπων μα;;

Τα λεφτά που ξοδεύουν για τους «πρόσφυγες» γίνονται αιτία να φεύγουν άνθρωποι που αν έμεναν θα μπορούσαν να ανοικοδομήσουν αυτήν τη χώρα. Ο πραγματικός τους στόχος τους είναι να διαλύσουν τη Συρία και τους Σύριους. Θέλουν να πάρουν τους Σύριους επιστήμονες, γιατρούς και τα καλυτέρα μυαλά της Συρίας . Προκαλούν διαρροή εγκεφάλων και εργατών γιατί οι πολυεθνικές τους θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό για να μειώσουν τους μισθούς.

Έχουμε χάσει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες που παλεύουν μέχρι τώρα ενάντια ξένων εξτρεμιστών. Οι οικογένειές τους μπορούν να είναι υπερήφανες για αυτές τις ψυχές οι οποίες θυσιάστηκαν για το έθνος τους. Αξίζουν την βοήθεια σας αλλά μέσα στην δική τους χώρα. Τα δυτικά ΜΜΕ προβάλουν μόνο αυτούς που φεύγουν συμπεριλαμβανομένων και Τιζχαντιστών που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα ναύλα τους.

Δεν αξίζουν καθόλου να χύσουμε δάκρυα για αυτούς, γιατί η πλειοψηφία από αυτούς είναι Τζιχαντιστές οι οποίοι είναι καλοπληρωμένοι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα λεφτά που πληρώνουν για να φτάσουν στην Ευρώπη, φτάνουν για να αγοράσουν ένα ωραίο σπίτι σε μια ασφαλή περιοχή στη Συρία και ακόμα να αρχίσουν με μια μικρή δουλειά και να ζήσουν καλά. Πιστέψτε με, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι λαθρομετανάστες με οικονομική άνεση.

Οι ακτές μας είναι καλά προστατευμένες και κανονικά κανένας μετανάστης δεν θα μπορούσε να φύγει από εκεί. Ύστερα από 5 χρόνια πολέμου η χώρα μας ήδη πληρώνει ακριβά την διεθνή υποκρισία. Εφαρμόζονται σχέδια να διώξουν δια της βίας τους χριστιανούς εκτος Συρίας. Αυτό που ζούμε σήμερα στη Συρία είναι περίπου παρόμοιο με αυτό που ζησατε πριν απο χρονια στη Σερβία, πριν οι Δυτικοί στοχοποιήσουν την ταυτότητά μας και την εθνική κυριαρχία μας.

Θα ήθελα να σας τονίσω ότι το έθνος των Σύριων και το έθνος των Σέρβων θα είναι για πάντα φίλοι. Οι ορθόδοξες κοινότητες Σύριων δεν αναγνώρισαν ποτέ την ανεξαρτησία στο Κόσσοβο. Έχουμε φυσικά και εμείς πολλούς εχθρούς, όπως και εσείς. Αν παλέψουμε ενάντια στα σχέδια της Νέας τάξης για μαζική μετανάστευση θα σώσουμε τις ζωές πολλών ανθρώπων και το μέλλον τους. Οι ΗΠΑ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της Ε.Ε είναι όλοι τους μια διεθνή μαφία.

Οι Αλβανοί τρομοκράτες που σκότωναν τους Σέρβους στο Κόσσοβο σήμερα σκοτώνουν πολίτες στη Συρία και αυτό επιτρέπεται από τους ίδιους διεφθαρμένους πολιτικούς.

Αγαπητοί φίλοι, το μόνο που ζητάω είναι να σταθείτε πλάι στο στρατό μας και να υποστηρίξετε την πατρίδα μου . Για ένα πράγμα σας διαβεβαιώ : Αν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο οι Τζιχαντιστές δεν θα σταματήσουν στη Συρία».

Αυτή είναι η δημόσια μαρτυρία μιας θαρραλέας Σύριας, μια μαρτυρία της αλήθειας για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον αιματηρό εμφύλιο που επέβαλλε η διεθνής μαφία της Νέας Τάξης στην μαρτυρική της χώρα.




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...