Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

«Θέλω να γίνω Mοναχή»: Η Χριστιανική Ταινία Μικρού Μήκους της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως – Τανζανίας

«Θέλω να γίνω Mοναχή», η Χριστιανική Ταινία Μικρού Μήκους της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως - Τανζανίας που προκαλεί συγκίνηση.
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε η Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως και Τανζανίας και συγκεκριμένα ο πατέρας Αντώνιος Χαχούμης, δημιουργώντας μια Χριστιανική Ταινία Μικρού Μήκους, με τον τίτλο «Θέλω να γίνω Mοναχή».

Μέσα από την ταινία ξετυλίγεται η ιστορία μιας νεαρής κοπέλας που μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της και ένιωσε την επιθυμία και το κάλεσμα του Θεού για να γίνει Μοναχή.

Η οικογένεια της έκανε τεράστιες θυσίες προκειμένου να της δώσει τα καλύτερα εφόδια για να σπουδάσει και να γίνει μια λαμπρή επιστήμονας με όλα τα φόντα για να διαπρέψει στον κλάδο της.

Η επιθυμία της όμως να γίνει Μοναχή Χριστού, ήταν τόσο ισχυρή που δεν ήθελε κάτι άλλο στη ζωή της, παρά μόνο να αφήσει τα εγκόσμια και να καρεί μοναχή.

Ο φόβος της ήταν το αν οι γονείς της και ιδίως ο πατέρας της που έκανε διπλά μεροκάματα για να την σπουδάσει, θα δεχθούν αυτή της την επιθυμία.

Παρόλα αυτά, η οικογένεια της που είχε βαθύ χριστιανικό φρόνημα, άκουσε το κάλεσμα της Παναγίας και έδωσε την ευχή της προκειμένου να πάει στο μοναστήρι.

Την ταινία μπορεί κανείς να βρει στο Youtube και μαρτυρά τον ιεραποστολικό ζήλο τόσο του Σεβ. Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως κ. Δημητρίου, όσο και των 120 εθελοντών από την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω των οποίων συνεχίζεται ο ευαγγελισμός των αφρικανών αδελφών μας (2.140 βαπτίσεις νεοφωτίστων μόνο τον μήνα Ιανουάριο του έτους 2010) και το φιλανθρωπικό έργο στην Τανζανία.

Δείτε την συγκινητική Χριστιανική Ταινία Μικρού Μήκους της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως – Τανζανίας:

ΠΗΓΗ sportime
https://filoinikodimou.blogspot.com/2022/12/m.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...