Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Διήμερη Εκδρομή - Κόνιτσα - Πατρικό Σπίτι Αγίου Παϊσίου

Αναχώρηση από Αθήνα, Θεσσαλονίκη & από Λάρισα
Σάββατο 25 Ιουνίου - Κυριακή 26 Ιουνίου


Αναχώρηση από Αθήνα, Σάββατο 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 5:00 το πρωί.
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη, Σάββατο 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:00 το πρωί.
Αναχώρηση από Λάρισα, Σάββατο 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 8:00 το πρωί.

Άφιξη στα Γιάννενα (~11:00) στο σπίτι του νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου Ιωαννίνων, όπου φυλάσσονται κειμήλια του Αγίου και προσκύνημα στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός της οικίας.Στην συνέχεια ελεύθερη ώρα στα Ιωάννινα μέχρι το απογευματάκι.


Η υπέροχη παραλίμνια πόλη προσφέρεται για περίπατο στη λίμνη και βόλτα στο όμορφο νησάκι, επίσκεψη στα παραδοσιακά καφενεδάκια για έναν αυθεντικό ελληνικό καφέ στη χόβολη ή στα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης. Το κάστρο, τα πλακόστρωτα σοκάκια και τα μουσεία, όπως αυτό των κέρινων ομοιωμάτων, φέρνουν την ατμόσφαιρα μια άλλης εποχής που μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο.Το απόγευμα αναχώρηση για την Ιερά Μονή Ασπραγγέλων για Εσπερινό και προσκύνηση Ιερών Λειψάνων.

Στην συνέχεια άφιξη στα ξενοδοχεία για ξεκούραση.


Κυριακή 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αναχώρηση 7:00 το πρωί για την Παναγία Μολυβδοσκέπαστη, με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, για τη Θεία Λειτουργία.Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναχώρηση για Κόνιτσα -Επίσκεψη στο πατρικό σπίτι του Αγίου Παϊσίου.

Στη συνέχεια αναχώρηση από Κόνιτσα για επιστροφή σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη / Λάρισα, με στάση στα Γιάννενα για ελεύθερο χρόνο.
-Τιμή εισιτηρίου:
Από Αθήνα 85 €
Από Θεσσαλονίκη 75€
Από Λάρισα 75€

Για κράτηση καλέστε στο 6983708014

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...