Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Οι δολοφονίες, εκτελέσεις, παρακολουθήσεις και εκβιασμοί δημοσιογράφων επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Της Λέττας Καλαμαρά

Στις μαύρες σελίδες της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας θα μείνουν οι δολοφονίες, εκτελέσεις, παρακολουθήσεις και εκβιασμοί δημοσιογράφων επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με μεθόδους κρατικής μαφίας η δημοσιογραφία και η ελευθερία του Τύπου αμαυρώθηκε από το 2019 μέχρι τις μέρες μας από την ωμή προσπάθεια να ελεγχθεί πλήρως η ενημέρωση του ελληνικού λαού και η κριτική στο καθεστώς του Μεγάρου Μαξίμου. Να σιγήσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Δολοφονίες και απόπειρες εκτέλεσης δημοσιογράφων παραμένουν ανεξιχνίαστες από την Ελληνική Αστυνομία ενώ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών του κ.Κοντολέων, όπως αποκαλύπτεται, αναδεικνύεται περισσότερο Υπηρεσίας του καθεστώτος Μαξίμου και όχι του Έθνους. Εμπλοκή της σε παρακολουθήσεις δημοσιογράφων εν αγνοία τους και αδιαφορία των θεσμών σε καταγγελίες δημοσιογράφων για πιθανές εγκληματικές οργανώσεις που δρουν εις βάρος τους εν γνώσει του Μαξίμου.

Τα τανκς της 21ης Απριλίου μπορεί να έφυγαν πριν πολλές δεκαετίες αλλά οι μέθοδοι της Χούντας παραμένουν ζωντανές, όπως όλα δείχνουν, και απειλούν την Ελλάδα και τους πολίτες επί καθεστώτος Μητσοτάκη.

Οι Εισαγγελείς και οι υπόλοιπες κρατικές αρχές αδρανούν υπό την πίεση και έλεγχο από μια ανεξέλεγκτη κρατική εξουσία που δεν φοβάται κανένα θεσμό του Κράτους, δικαιοσύνη, στρατό, Βουλή και στοχεύει στη φίμωση της ελεύθερης και ερευνητικής δημοσιογραφίας, με κάθε δυνατό και κεκαλυμμένο εκβιασμό.

Ο ελληνικός λαός εγκλωβισμένος σε ένα καθεστώς ντυμένο στη μαύρη τρομοκρατία και εθισμένο στο αλισβερίσι παραμένει ραγιάς για να μην μιλάει, για να μην σκέφτεται, για να μην γράφει.

Για να μην ζητήσει το μερίδιο του από τα γιγάντια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου. Για να ξεχάσει τη Μακεδονία του Παύλου Μελά του. Για να αρνηθεί το Θεό του.

Σταύρωση Κυρίου, Σταύρωση Ελλήνων μέχρι την Ανάσταση της Ελλάδας, την πραγματική απελευθέρωση και ευημερία των Ελλήνων.

https://thedayaftergr.blogspot.com/2022/04/blog-post_21.html
https://koukfamily.blogspot.com/2022/04/blog-post_3097.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...