Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Παπικοί για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά!

Τότε ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας θα εγερθεί με μεγάλη οργή εναντίον τους...
Τραβώντας το σπαθί του, θα πέσει επάνω στους εχθρούς του χριστιανισμού και θα τους συντρίψει.

σχόλιο Γ.Θ : Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι περιπλοκότερα από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Προσέξτε τα σχόλια που παραθέτουμε συνοδευτικά με κάθε "προφητεία".
Οι παπικοί, που δημοσίευσαν αυτά που θα διαβάσετε, αποσκοπούν στο να πείσουν αυθαίρετα τις περισσότερες φορές τον ρωμαιοκαθολικό κόσμο ότι ένας Φράγκος βασιλιάς θα εγερθεί, σαν άλλος μαρμαρωμένος, υπερασπιζόμενος τους Χριστιανούς, κατακτώντας παράλληλα την Ανατολή λίγο πριν έρθει ο αντίχριστος.
Οι εν λόγω προφητείες δεν θα είχαν καμία απολύτως αξία, αν είχαν λεχθεί μετά το 1054 που έγινε το σχίσμα και ο παπικός κόσμος έδιωξε από πάνω του την Χάρη του Αγίου Πνεύματος, άρα και της προφητείας.

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε προφητείες γνωστών Αγίων προ του σχίσματος, αλλά και τις ψευτοπροφητείες μετά το σχίσμα (τις χρωματίζουμε με πράσινο χρώμα για να ξεχωρίζουν), που οι παπικοί τις παρουσιάζουν προκειμένου να υποστηρίξουν την προπαγάνδα τους.
Το ερώτημα που προκύπτει για τις προφητείες προ του 1054 που θα διαβάσετε παρακάτω είναι... Αν όντως ειπώθηκαν από τους Πατέρες της Εκκλησίας μας και ποια είναι η αληθινή ερμηνεία που μπορεί να δοθεί.


«Ο Μέγας Γαλάτης Μονάρχης, ο οποίος θα υποτάξει όλη την Ανατολή, θα έρθει κοντά στο τέλος του κόσμου.
- Άγιος Ιππόλυτος, 236 μ.Χ.

 

«Ένας Φράγκος βασιλιάς θα βασιλεύσει μια μέρα σε ολόκληρη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».
- Άγιος Αυγουστίνος, 5ος αιώνας


«Θα βασιλεύσει σε ολόκληρη την αρχαία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».
- Remy, 5ος αιώνας

Προπαγάνδα από την παπική ιστοσελίδα: Έτσι τώρα γνωρίζουμε ότι οι πρώτοι Χριστιανοί πίστευαν ότι θα έρθει κάποια μέρα ένας γάλλος βασιλιάς, ο οποίος θα βασιλεύσει σε ολόκληρη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και ότι αυτό θα συμβεί προς το τέλος του κόσμου, ή πιο συγκεκριμένα στους αιώνες που θα προηγηθούν της εποχής του Αντιχρίστου και το τέλος του κόσμου. Αυτή τη στιγμή ζούμε στην εποχή της Δημοκρατίας. Οι Δυτικές μοναρχίες έχουν εξαλειφθεί αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία για να μιλήσουμε, επειδή δεν υπάρχει Ρωμαίος αυτοκράτορας. Αυτή τη στιγμή η Ευρώπη είναι ενωμένη σαν μια χαλαρή συνομοσπονδία των δημοκρατιών. Δεν υπάρχει κάποια κεντρική φιγούρα, και δεν μπορεί να υπάρξει κάτω από το συνταγματικό σύστημα έτσι όπως έχει συσταθεί. Λοιπόν, πώς μπορεί αυτό να συμβεί; Ένας άλλος άγιος του 4ου αιώνα, μας δίνει μια ιδέα...

«Θα έρθει καιρός που οι εχθροί του Χριστού θα υπερηφανευτούν: "Έχουμε υποτάξει τη γη και όλους τους κατοίκους της, και οι χριστιανοί δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα χέρια μας". Τότε ένας Ρωμαίος αυτοκράτορας θα εγερθεί με μεγάλη οργή εναντίον τους... Τραβώντας το σπαθί του, θα πέσει επάνω στους εχθρούς του χριστιανισμού και θα τους συντρίψει. Τότε ειρήνη θα βασιλέψει στη γη, και οι ιερείς δεν θα φοβούνται πια.
Στις τελευταίες μέρες του κόσμου, οι Χριστιανοί θα γίνουν αχάριστοι για τις μεγάλες ευεργεσίες που θα λάβουν μέσω του ερχομού του μεγάλου μονάρχη, λόγω της μακράς περιόδου ειρήνης και ευημερίας στη γη, που θα απολαύσουν κάτω από την βασιλεία του. Πολλοί τότε άνθρωποι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν, εάν η χριστιανική πίστη είναι η μόνη πραγματικά καθαγιαστική πίστη, και θα σκέφτονται ίσως ότι οι Εβραίοι είναι σωστοί, διότι περιμένουν τον Μεσσία».
 
- Άγιος Μεθόδιος Ολύμπου, 311 μ.Χ.

Προπαγάνδα από την παπική ιστοσελίδα: Λοιπόν έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα. Πρώτα έρχεται μια μεγάλη περίοδος δοκιμασίας για τους Χριστιανούς. Έπειτα, ο Μέγας Γάλλος Μονάρχης έρχεται να σώσει την κατάσταση, βάζοντας στη θέση τους τούς εχθρούς του Χριστιανισμού. Στη συνέχεια, ωστόσο, λόγω της μεγάλης ειρήνης που προσφέρει και που διαρκεί πολύ καιρό, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το θεωρούν δεδομένο. Ως εκ τούτου, θα υπάρξει μια μεγάλη αποστασία, οδηγώντας τελικά τον παγκόσμιο πληθυσμό μακριά από τον Χριστό, με αποτέλεσμα την άνοδο του Αντιχρίστου.
Έτσι τώρα έχουμε μια συνολική εικόνα. Ο λόγος, που ο Αντίχριστος θα μπορέσει να κλέψει την εξουσία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, είναι επειδή η ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα επιστρέψει. Αυτή τη φορά όχι ως ένα σύστημα Παγανιστικό, αλλά όπως η μεσαιωνική Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ανακαινίστηκε! Μόνο μετά από μια μακρά περίοδο τέτοιας βασιλείας θα έρθει ο Αντίχριστος και θα προσπαθήσει να την κλέψει.

 
σχόλιο Γ.Θ : Για να καταρρίψουμε την προπαγάνδα των παπικών, θα αντιπαραβάλουμε με δικές μας ερμηνείες, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι ερμηνείες μπορούν να δοθούν άπειρες και την αλήθεια μόνο ένας θεοφόρος άνθρωπος μπορεί να την δώσει. 

Όσον αφορά λοιπόν την προφητεία του Αγίου Ιππολύτου (αν πραγματικά έχει λεχθεί), θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί ήδη με τις δεκάδες γαλλικές αποικίες του 20ού αιώνα στην Ανατολή (και όχι μόνο).
Όσον αφορά την προφητεία του Αγίου Αυγουστίνου θα μπορούσαμε να αντιπαραβάλουμε την ερμηνεία που υποστηρίζουν οι παπικοί λέγοντας ότι πραγματοποιήθηκε το 1204 με την κατάλυση την Πόλης από τους φράγκους.
Στην προφητεία του Remy δεν αναφέρεται κανένας φράγκος βασιλιάς, οπότε δεν την σχολιάζουμε καν.
Όσο για την προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Ολύμπου, που φαίνεται να είναι ο ίδιος με τον Άγιο Μεθόδιο Πατάρων, αν η προφητεία είναι αληθινή (κάτι που δεν φαίνεται από τις γνωστές προφητείες του Αγίου ιερομάρτυρα Πατάρων), δεν αναφέρεται πουθενά φράγκος βασιλιάς, αλλά Ρωμαίος.


Προπαγάνδα από την παπική ιστοσελίδα: Προφητείες σχετικές με την Άνοδο του Μεγάλου Μονάρχη

σχόλιο Γ.Θ : Με πράσινο χρώμα οι ψευτοπροφητείες μετά το σχίσμα.

Rudolph Gekner, 17ος αιώνας:
"Το σπαθί του θα κινηθεί από τη Θεία δύναμη..."


Μοναχός Adso (10ος αιώνας):
"Μερικοί από τους διδασκάλους μας λένε, ότι ένας βασιλιάς των Φράγκων θα κατακτήσει ολόκληρη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ο τελευταίος όλων των Μοναρχών. Αφού κυβερνήσει σοφά το βασίλειό του, θα πάει στην Ιερουσαλήμ και θα θέσει το σκήπτρο του και το στέμμα του πάνω στο Όρος των Ελαιών. Αμέσως μετά, ο Αντίχριστος θα έρθει".

David Poreaus (17ος αιώνας):
"Ο Μεγάλος Μονάρχης θα είναι Γαλλικής καταγωγής, με μεγάλο μέτωπο, μεγάλα μαύρα μάτια, ανοιχτά καστανά κυματιστά μαλλιά και μύτη αετού. Θα συντρίψει τους εχθρούς τού Πάπα και θα κατακτήσει την Ανατολή".

Άγιος Φραγκίσκος της Πάολα (15ος αιώνας):
"Με τη χάρη του Παντοδύναμου ο μεγάλος Μονάρχης θα εξολοθρεύσει αιρετικούς και απίστους. Θα έχει μεγάλο στρατό και άγγελοι θα πολεμήσουν στο πλευρό του. Θα είναι σαν τον ήλιο ανάμεσα στα αστέρια. Η επιρροή του θα εξαπλωθεί σε όλη τη γη. Εν γένει, θα υπάρχουν στη γη δώδεκα βασιλιάδες, ένας αυτοκράτορας, ένας Πάπας και μερικοί Πρίγκιπες. Θα διάγουν όλοι άγιο βίο".


Άγιος Αυγουστίνος (5ος αιώνας):
"Ένας Φράγκος Βασιλιάς θα κυβερνήσει κάποια ημέρα σε ολόκληρη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία".

Παλιά Σαξονική προφητεία:
"Θα έρθει από το Fleur-de-Lis..."


Άγ. Cataldus (5ος αιώνας):
"...ένας βασιλιάς του Οίκου των Κρίνων..."
"... Θα γίνει βασιλεύς της Ελλάδος"

Άγ. Καίσαρας (5ος αιώνας):
"Αυτός θα ανακτήσει την κορώνα των Κρίνων..."


Αγ. Hildegarde, Γερμανίδα Ηγουμένη (12ος αιώνας):
"Το Λευκό Λουλούδι παίρνει και πάλι την κατοχή του Θρόνου της Γαλλίας."

Επίσκοπος Ageda (12ος αιώνας):
"Αυτός θα κληρονομήσει το στέμμα του Fleur-de-Lis".

Busto (15ος αιώνας):
"Ο αγγελικός Πάπας θα τοποθετήσει ένα αυτοκρατορικό στέμμα στο κεφάλι του".

 

Aystinger:
"... από τους οποίους η αρχαία δόξα της αυτοκρατορίας θα αποκατασταθεί. Αυτός θα είναι ο αυτοκράτορας της Ευρώπης".

Άγιος Φραγκίσκος της Paola (15ος αιώνας):
"(Αυτός και ο Άγιος Ποντίφικας) θα λάβουν την κυριαρχία πάνω σε ολόκληρο τον κόσμο".


Holzhauser:
"Αυτός θα αποκαταστήσει τα πάντα".

 

Αγ. Hildegarde:
"Η ειρήνη θα επιστρέψει, όταν ο Κρίνος ανέβει και πάλι στο Θρόνο. Η γη θα είναι πολύ παραγωγική».

Αγ. Bridget:
"Και η γη θα απολαύσει ειρήνη και ευημερία".

Άγιος John-Mary Vianney, Cure of Ars (19ος αιώνας):
"Αυτός θα επαναφέρει την ειρήνη και την ευημερία, χωρίς προηγούμενο".

Παλιά γερμανική προφητεία:
"Θα είναι κουτσός στην πορεία..."

Anne-Catherine του Emmerich (19ος αιώνας):
"Ο Θεός άγγιξε το νεύρο τού ισχίου του. Ένοιωσε μεγάλο πόνο και από εκείνη τη μέρα περπατούσε κουτσαίνοντας..."

Χωρικός Jasper, Γερμανία:
"Αυτός ο Πρίγκιπας θα ιππεύει το άλογό του από την δεξιά πλευρά, γιατί θα κουτσαίνει από το ένα πόδι..."

Anne Catherine του Emmerich (12 Ιουλίου 1820):
"Είχα ένα όραμα του αγίου αυτοκράτορα Ερρίκου. Τον είδα τη νύχτα γονατιστό και μόνο, στη βάση του κυρίως θυσιαστηρίου σε μια μεγάλη και όμορφη εκκλησία... και είδα την Παναγία να κατεβαίνει μόνη της. Άπλωσε πάνω στο θυσιαστήριο ένα κόκκινο ύφασμα καλυμμένο με λευκό λινό. Τοποθέτησε ένα βιβλίο καλυμμένο με πολύτιμους λίθους. Άναψε τα καντήλια και την ακοίμητη λυχνία... Κατόπιν κατέβηκε ο ίδιος ο Κύριος ενδεδυμένος με ιερατικά άμφια. Εκείνος έφερε το δισκοπότηρο και το μάκτρο. Δύο Άγγελοι Τον υπηρετούσαν και δύο άλλοι ακολουθούσαν... Το φαιλόνιό Του ήταν ένας πλήρης και βαρύς μανδύας, στον οποίο το κόκκινο και το λευκό διαφαίνονταν, και άστραφτε από κοσμήματα.
Παρόλο που δεν υπήρχε κωδωνίσκος στην Αγία Τράπεζα, τα φιαλίδια (για τον οίνο και το ζέον) ήταν εκεί. Το κρασί ήταν κόκκινο χρώμα σαν αίμα και υπήρχε επίσης λίγο νερό. Η Θεία Λειτουργία ήταν σύντομη. Το Ευαγγέλιο του Αγίου Ιωάννη δεν διαβάστηκε στο τέλος. Όταν η Λειτουργία τελείωσε, η Παναγία ήρθε προς τον Ερρίκο (τον αυτοκράτορα) και έτεινε το δεξί της χέρι προς το μέρος του λέγοντας ότι αναγνώριζε την καθαρότητά του. Έπειτα, εκείνη τον προέτρεψε να μην κλονίζεται. Κατόπιν αυτού, είδα έναν άγγελο που άγγιξε το νεύρο του ισχίου του, όπως τον Ιακώβ. Εκείνος (ο Ερρίκος) πόνεσε πολύ και από εκείνη τη μέρα περπατούσε κουτσαίνοντας".

 

σχόλιο Γ.Θ : Φαίνεται ότι αυτό που λένε κάποιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, ότι δηλαδή... Για ό,τι έκανε ο Κύριος, ο εξαποδίτης αντέγραψε αντίστροφα προσπαθώντας να ξεγελάσει με ψευδαποστόλους και ψευτοευαγγέλια για παράδειγμα, φαίνεται λοιπόν ότι αυτή του η τακτική έχει εφαρμογή και στις προφητείες του Μαρμαρωμένου Βασιλιά του Γένους μας.
Μαρμαρωμένο Βασιλιά εμείς της Ρωμιοσύνης, Φράγκο μονάρχη της Δύσης εκείνοι.
Αυτή είναι η τακτική της Δύσης και κατ' επέκταση του εξαποδίτη, όμως θαρσείτε, η ανυπόστατη προπαγάνδα των Δυτικών φανερώνει το φόβο για την αλήθεια της Ορθοδοξίας και των αληθινών προφητειών για τις οποίες μίλησαν παλαιοί και σύγχρονοι Άγιοι και όπως λέει και σύγχρονος γνωστός Αγιορείτης Πατέρας: 
Οι προφητείες ότι θα συμβούν, θα συμβούν.

Επιμέλεια - Μετάφραση

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...