Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αποδοκίμασαν τον «παπαροκά» Μουλατσιώτη στη Φωκίδα

του φώναζαν «ανάξιος» και να μην πατήσει ξανά το πόδι του στην περιοχή
περισσότερα...
Ε Δ Ω

5 σχόλια:

 1. Ποιος πάει ένα στοίχημα ότι κάτι διαχειριστές των οικονομικών της εκκλησίες σε τοπικό αλλά και σε ελλαδικό επίπεδο σαν και τον ροκά, έχουν ποντάρει όλα τα λεφτά της εκκλησίας σε μετοχές φαρμακοβιομηχανιών. Και μετά μαύρα σαν το χάλι τους στην βαθιά τσέπη....... Ας τους δώσει ο Θεός μετάνοια !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Thalia Tzika - Mind Your Inside
  πριν από 12 ώρες
  @34.Qg7# εμένα μου δείχνει ότι εμφανίζεται. Πάντως, σε περίπτωση που δεν το διαβάσατε σας γράφω παρακάτω την τοποθέτηση μου: «Προς όσους προβάλλουν το "μην κρίνετε για να μην κριθείτε", ειδικά όταν η αποδοκιμασία στρέφεται προς μέλος της Εκκλησίας.
  1) Η γυναίκα με τα μακριά ξανθά μαλλιά που παρεμποδίζει το αυτοκίνητο είναι η μητέρα μου (το λεω, για να αποδείξω πως γνωρίζω τα γεγονότα από πρώτο χέρι).
  2) Ο ιερέας αυτός αποδοκιμάζεται δημόσια καθώς ουκ ολίγα έχει διαπράξει. Σήμερα, σε ημέρα γιορτής της πολιούχου (Ζωοδόχου Πηγής) έκανε ψυχολογικό πόλεμο στον τοπικό ιερέα, τον οποίο όλοι εκτιμούμε και αγαπάμε, με αποτέλεσμα εκείνος να αποσυρθεί από την τέλεση της λειτουργίας. Ο λόγος; Ότι ο χώρος δεν ήταν προσεγμένος (αβάσιμο). Ο πραγματικός λόγος; Ο τοπικός ιερέας έχει προ πολλού καταργήσει τον δίσκο. Τα έσοδα προέρχονται μόνο από δωρεές φιλότιμων συγχωριανών.
  3) Όταν πρόκειται για ιερέα φιλοχρήματο, του φαίνεσθαι, που μπαίνει μέσα σε λιμουζίνα για να φυγαδευτεί, καλώς πράττουν όσοι αποδοκιμάζουν. Ο κόσμος έχει όρια, δεν μπορεί μια ζωή να κάνει ανοχή και να επιδεικνύει σεβασμό.
  4) Η σημερινή ευαγγελική περικοπή (η οποία διαβάστηκε λίγο πριν γίνει το συμβάν) διηγείται την εκδίωξη των εμπόρων από τον Ναό. Ο ίδιος ο Χριστός, πέταξε κάτω τους πάγκους, και έφτιαξε μαστίγιο για να απομακρύνει εκείνους που βεβήλωναν τον Οίκο Του.
  Ο νοών νοείτω! Καιρός να ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι.»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χριστός ανέστη αδελφοί.
  Καλό είναι να είμαστε φειδωλοί στην επίκριση, ιδίως κληρικών. Και ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης είναι επίσης κληρικός.
  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλό είναι να είναι και ο ίδιος ο Μουλατσίωτης φειδωλός στις επικρίσεις και στις κατηγορίες προς τους άλλους που συχνά βάζει στο στόμα του.
   Δεν ξεχνάμε το δηλητήριο που είχε ρίξει στον Μόρφου και σε άλλους πατέρες για το θέμα του κλεισίματος των ναών.

   Διαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη. Ο Μουλατσιώτης μαζί με τον Αγγελόγλου έχει κατ' επανάληψη εκφράσει βλάσφημες αναφορές για τον Άγιο Παίσιο. Όσο για τις συμπροσευχές με τους σχισματικούς ουκρανοναζί ας μην μιλήσουμε καλύτερα γιατί ο στρατός από τους οπαδούς του θα εξαχρειωθεί...

   Διαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...