Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Λύσσαξαν οι διεστραμμένοι με τον Μόρφου Νεόφυτο

σχόλιο Γ.Θ : Κάποτε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που βρίζουν και ειρωνεύονται τους Πατέρες μας και την Ορθοδοξία μας θα γευτούν τους καρπούς των πράξεών τους... 
Γέροντα, όλη η Ορθοδοξία είναι μαζί σου

Μετά το σεληνιασμό των αντιχρίστων και των διεστραμμένων που λύσσαξαν από τις θέσεις του εκλεκτού μας Μητροπολίτη Νεόφυτου, το politis.com.cy επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.


Ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Μόρφου σχετικά με το πώς απαντά ο ίδιος στις επικρίσεις και στις έντονες αντιδράσεις των διεστραμμένων στα νεοταξικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι «εξέφρασα τη θέση της Ορθοδοξίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας».
Παρέπεμψε δε όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Μητρόπολης Μόρφου. «Στον ισότοπο μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει την ομιλία μου» ανέφερε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Μητροπολίτης Μόρφου: Η σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων διαμορφώνει την ομοφυλοφιλία

10 σχόλια:

 1. Λογικο είναι. Λυσσαξε ο διάβολος με τον ανθρωπο του Θεού. Την ευχή του να έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αμαρτίες γονιών, παιδεύεσαι τέκνων. Η Ομοφυλοφιλία είναι μεγάλη αμαρτία και μισητή για τον Τριαδικό Θεό μας.
  Το έλεος και η αγάπη όμως,του Τριαδικού Θεού μας προς το δημιούργημά του,τον άνθρωπο,είναι άπειρη και δέχεται την αληθινή μετάνοια του αμαρτωλού ανθρώπου με την εξομολόγησή του,με το πετραχήλι στον πνευματικό ιερέα του.Η.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΟΛΥΓΚΟΥΝΤ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι ο αγαπημένος μας ιεράρχης που ο λόγος του μας ξύπνα, μας ανασταίνει, και μας καθοδηγεί στον δρόμο του Θεού.
  Ελεγκτικός ναι, όμως και τόσο παρηγορητικός για όλους μας.
  Η Κύπρος πρέπει να είναι πολύ περήφανη και ευλογημένη που τον έχει.. Όμως και εμείς εδώ στην Ελλάδα τον αγαπούμε πάρα πολύ.
  Έχει ανάγκη η εκκλησία μας από τέτοιες φωνές και να τον έχουμε στις προσευχές μας, να τον ενισχύει ο Θεός και να τον σκεπάζει η Παναγιά μας...
  Δεν πειράζει που κάποιοι αντέδρασαν έτσι για αυτά που λέει...πάντα είναι ελεγκτικός ο λόγος του Θεού για τον καθένα μας, και είναι έτσι για να μας ταρακουνήσει και να ξυπνήσουμε, και να έρθουμε σε μετάνοια, και όπως και ο ίδιος μας λέει η αγκαλιά του Χριστού μας είναι ανοιχτή για όλους μας φτάνει να το θελήσουμε... Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τον λόγο Θεού που ακούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΙΣΑΙ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ότι λύσσαξαν οι αντιχρίστοι ήταν αναμενόμενο . Ο Πανιερώτατος Μόρφου εκφράζει τις αλήθειες της Ορθοδόξου Πίστεώς και των Αγίων Πατέρων μας.
  Η αλήθεια καίει το ψεύδος , το Φώς διαλύει και ελέγχει το σκότος.
  Τον Πανιερώτατο δεν τον φοβίζει τίποτα
  Ο Κύριος ο Θεός είναι μαζί του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μακάρι όλοι οι ποιμένες μας να μιλούσαν σαν αυτόν.
  Η δουλειά του είναι να ξυπνήσει τη μετάνοια στο ποίμνιο του. Και την κάνει πολύ καλά την δουλειά του.
  Αυτοί που τον χλευαζουν είναι βολεμένοι στα πάθη τους.
  Μην σωπαινεται Πανιερωτατε, σας παρακαλούμε!!!!!! Μιλήστε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και βέβαια λυσσαξαν καί μάλιστα άργησαν πολύ!!!!
  Διότι ο Πανιερώτατος Άγιος Μόρφου είναι αληθινός Ποιμένας, πού πραγματικά ορθοτομεί τόν λόγον τής Αληθείας, διδάσκει πατερικά και ορθόδοξα, στηρίζει, φωτίζει, καλεί σε μετάνοια και τιμά αληθινα τήν κλήση του Θεού στό πρόσωπό του.
  Εμείς όλοι τόν αγαπούμε, και έντρυφούμε στον φωτισμένο λόγο του. Ας προσευχομαστε λοιπόν όλοι μας να τόν διαφυλάξει ο Θεός και να μας τόν χαρίζει υγειά και μακροημερεύοντα διότι στούς καιρούς που ζούμε μας είναι πολύτιμος.
  Να εχομε τήν ευχή Του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ορθοτομεί,μας εδραιώνει στην πίστη μας,κατηχεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου μιλάει με τα λόγια σύγχρονων μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας μας.
  Να έχουμε την ευχή του και ο Κύριος Ιησούς Χριστός , ο Κύριος μας και Θεός μας να τον δυναμώνει . Τον αγαπάμε πολύ και στην Ελλάδα . Είναι Αρχιερέας με παγκόσμια εμβέλεια και έχει την αγάπη , τον σεβασμό και τις ευχές μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...