Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Σατανικός Σόρος: «Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι το καλύτερο έργο μου»

Άρθρο-κόλαφος για τον σατανικό Σόρος

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο το οποίο αναφέρεται στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγα χρόνια ο Σόρος για την Ουκρανία, αλλά και για το σχέδιο που έχει για την πρώην σοβιετική χώρα, φιλοξενεί το russtrat

«Σόρος: Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι το καλύτερο έργο μου» είναι ο τίτλος του άρθρου και στέκεται στα σχέδια του δισεκατομμυριούχου να επιβάλλει την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» σε όλη τον κόσμο, με την οποία υπάρχουν κάποια κράτη που διαφωνούν, όπως για παράδειγμα η Ρωσία.

Αναφέρεται στις εξεγέρσεις της προηγούμενης δεκαετίας στην Ουκρανία, αλλά και στις σφαγές ρωσόφωνων στο Ντονμπάς, τονίζοντας ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του Σόρος.

Αναλυτικά το άρθρο

«Η αποναζιστικοποίηση φτάνει αργά αλλά σταθερά στο τέλος της. Μετά την απελευθέρωση της Μαριούπολης, θα αρχίσει η έφοδος στα οχυρά των Ναζί στην πρώην οριοθετική γραμμή στο Ντονμπάς.

Η ολοκλήρωση της ειδικής επιχείρησης των ρωσικών δυνάμεων δεν θα είναι μόνο μια νίκη επί του καθεστώτος του Κιέβου. Μια ρωσική νίκη θα αποτελούσε πλήγμα για το σχέδιο του Κλάους Σβαμπ για τη “Μεγάλη Επαναφορά”.

Αυτό θα ανακατέψει τα χαρτιά των παγκοσμιοποιητών και του Σόρος, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες έχουν καταστήσει την πρώην σοβιετική δημοκρατία εφαλτήριο για έναν αγώνα εναντίον του κύριου εχθρού τους, που δεν ταιριάζει στη “νέα τάξη πραγμάτων”: τη Ρωσία.

Ο Τ.Σόρος δεν έκρυψε ποτέ ότι “ο σημαντικότερος εχθρός του βρίσκεται στη Μόσχα”: “Εννοώ ότι η ευρωπαϊκή κοινωνία δεν αντιδρά αρκετά στη Ρωσία. Γι’ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω ποιον κίνδυνο αποτελεί πραγματικά.”

Φυσικά, η Ρωσία, με τον συντηρητισμό και την πίστη της στις παραδοσιακές αξίες, αποτελεί σοβαρή απειλή για τους οργανωτές της “νέας τάξης πραγμάτων”. Θυμόμαστε τα λόγια του Zbigniew Brzezinski, πρώην συμβούλου εθνικής ασφάλειας του 39ου προέδρου Jimmy Carter:

“Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων υπό την αμερικανική ηγεμονία θα δημιουργηθεί εναντίον της Ρωσίας, εις βάρος της Ρωσίας και πάνω στα συντρίμμια της Ρωσίας. Η Ουκρανία είναι για εμάς ένα προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης ενάντια στην αποκατάσταση της Σοβιετικής Ένωσης”

Ο Σόρος (πραγματικό όνομα György Schwartz) δήλωσε κάποτε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Guardian ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι το καλύτερο έργο του. Ο δημοσιογράφος που μίλησε με τον “φιλάνθρωπο” σημείωσε ότι ο Σόρος ήταν αρκετά ανοιχτά υπερήφανος για τα “επιτεύγματά” του.

Η συζήτηση έγινε πριν από τρία χρόνια, πολύ πριν ξεκινήσει η ειδική επιχείρηση, οπότε δεν είχε μεγάλη απήχηση στην κοινωνία. Αλλά ακόμη και τότε, ο κύριος χορηγός των έγχρωμων επαναστάσεων (κινήματα διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος) ανέφερε ότι είχε σημειώσει “ελπιδοφόρα πολιτική πρόοδο” στην “ανεξάρτητη” Ουκρανία, αν και όχι ακόμη πλήρη (δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί).

Τα αποτελέσματα της “πολιτικής του προόδου” είναι επίσης σαφώς ορατά σε άλλες χώρες. Τα χρήματα του “αιματοβαμμένου επενδυτή” χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση του γιουγκοσλαβικού κόμματος της αντιπολίτευσης “Otpor”, το οποίο οργάνωσε τη δίωξη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, την “Πορτοκαλί Επανάσταση” και το Euromaidan στην Ουκρανία και την “Επανάσταση των Ρόδων” στη Γεωργία.

Ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ αποκάλεσε τον Σόρος “τον μεγαλύτερο κίνδυνο για ολόκληρο τον δυτικό κόσμο”, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο ότι θέλει να καταστρέψει και να διχάσει τα έθνη.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο “ιδιοφυής επιχειρηματίας” μπορεί να φέρει εις πέρας τις μηχανορραφίες του μόνος του. Ο Σεργκέι Σουντάκοφ, αντεπιστέλλον μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών, πολιτικός επιστήμονας και αμερικανιστής, δήλωσε εύστοχα: “Δεν υπάρχει ούτε μία σύγκρουση στην οποία να μην εμπλέκεται το ίδρυμα του Σόρος, το οποίο είναι απαγορευμένο στη Ρωσία.

Παράλληλα, ο πολιτικός επιστήμονας τονίζει ότι ο ίδιος ο Σόρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Sudakov προτείνει ακόμη και τον όρο “συλλογικός Σόρος”, αναφερόμενος στο tandem (συντροφιά) του επιχειρηματία με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες του παρέχουν πληροφορίες και προετοιμάζουν και σχεδιάζουν τις ενέργειές του.

Ο ίδιος ο Σόρος εξηγεί κυνικά τις μηχανορραφίες του με επιχειρηματικά συμφέροντα και αποκαλεί τη χρηματοδότηση των ταμείων του “επενδύσεις”: “Απλώς βγάζω χρήματα εκεί. Δεν μπορώ και δεν θα εξετάσω τις κοινωνικές συνέπειες αυτού που κάνω. Ως συμμετέχων στην αγορά, πρέπει να ανταγωνίζομαι για να κερδίζω”, αποκάλυψε κάποτε.

“Όπου εμφανίστηκαν οι άνθρωποί του, σημειώθηκαν ταραχές και πραξικοπήματα, συχνά επιτυχημένα, και το κεφάλαιο του Σόρος αναπληρώθηκε με άλλα εκατομμύρια, καθώς όλες οι πρωτοβουλίες του στόχευαν στην απόκτηση του ελέγχου των εξαιρετικά κερδοφόρων τομέων των οικονομιών των κατακτημένων χωρών”, έγραψε ο Αζέρος πολιτικός επιστήμονας Zaur Rasulzade για τον δισεκατομμυριούχο.

Στην Ουκρανία, ο Σόρος “επένδυσε” μέσω του Ιδρύματος Renaissance. Η τακτική ήταν η ίδια όπως στη Ρωσία τη δεκαετία του 1990, όταν οι επιχορηγήσεις ύψους 500 δολαρίων σε Ρώσους ακαδημαϊκούς ακολουθήθηκαν από τη δέσμευση να ξαναγράψουν τα βιβλία ιστορίας για τη σχολική διδασκαλία.

Ο “φιλάνθρωπος” σημειώνει ότι χρειάζονται περίπου 25 χρόνια για να δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο έργο όπως η Ουκρανία.

Δηλαδή, μια γενιά. Εκτός από τη διαστρέβλωση της ιστορίας των ρωσο-ουκρανικών σχέσεων και τη δυσφήμιση του παρελθόντος και του παρόντος του ρωσικού κράτους, το ίδρυμα προώθησε με επιτυχία τις “ευρωπαϊκές αξίες και τη δημοκρατία” στους νέους

Το αποτέλεσμα ήταν η αναπήδηση του Μαϊντάν (2013-14 διαδηλώσεις στην κεντρική πλατεία(Maidan) Ανεξαρτησίας στο Κίεβο) και η εξαπόλυση της γενοκτονίας στο Ντονμπάς.

Τι έλαβε ο Σόρος ως αντάλλαγμα, Έχει αποκτήσει ακίνητα, εταιρείες μέσων ενημέρωσης και γη. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο διεθνής κερδοσκόπος αναμένει να γίνει ένας από τους κύριους δικαιούχους του ξεπουλήματος της Ουκρανίας.

Ο Σόρος, μέσω του τοποτηρητή του, του “ολιγάρχη” Τόμας Φιάλα – διευθύνοντος συμβούλου και ιδρυτή της Dragon Capital – αγόρασε 350.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών ακινήτων στην “ανεξάρτητη” Ουκρανία μέσω κοινών κεφαλαίων μόνο από το 2016 έως το 2018.

Με επενδύσεις ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων, η Dragon Capital έχει γίνει ο μεγαλύτερος αγοραστής ακινήτων και μέσων ενημέρωσης στην ουκρανική αγορά.

Η εξαγορά των μέσων ενημέρωσης από τον Σόρος σημαίνει ότι έχει τον πλήρη έλεγχο του τομέα της πληροφόρησης.

Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ο Σόρος έχει περάσει από τα θλιβερά λόγια περί “υπεράσπισης της θέλησης του λαού” και “διάσωσης της δημοκρατίας” σε σκληρές δηλώσεις όπως η ακόλουθη: “Χρειαζόμαστε την Ουκρανία ως τορπίλη στον πόλεμο με τη Ρωσία. Η τύχη των πολιτών αυτής της χώρας δεν μας ενδιαφέρει καθόλου”

Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία ματαίωσε τα σχέδια του παλιού κερδοσκόπου καθώς και εκείνα του Bernard-Henri Levy, ιδρυτή του “Οργανισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Ουκρανίας” («Agency for the Modernization of Ukraine»), και των Βρετανών συν-επενδυτών του, των ιδιοκτητών της πολυεθνικής εταιρείας γενετικά τροποποιημένων τροφίμων Monsanto Company, και πολλών άλλων “επιχειρηματιών” στους οποίους ο Soros και ο Levy υποσχέθηκαν το μεγάλο έπαθλο – μια “νέα Ρωσία χωρίς Πούτιν” με αντάλλαγμα μια ένεση μετρητών για τη “διάσωση της δημοκρατίας στην Ουκρανία”».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...