Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μόρφου μωρέ και πάλι Μόρφου.... ένας δεύτερος έστω δεν έμεινε;

σχόλιο Γ.Θ : Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και ο Κυρήνειας χτυπάνε έμμεσα τον αγαπημένο Ιεράρχη της Ορθοδοξίας για τις Ορθόδοξες απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας βοηθόντας έτσι απροκάλυπτα την αντίχριστη τάξη πραγμάτων. 
Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Γέροντα, όσο σε χτυπάνε τόσο πιο πολύ θα σε αγαπάμε



Χαράλαμπος Μηνάογλου


Όπως ήδη έχουμε γράψει, ο Μόρφου δεν χρειάζεται την υποστήριξη κανενός μας, καθώς έχει την προστασία του Κυρίου, όπως και κάθε άλλος που αγωνίζεται να διαδώσει τον Λόγο του Ευαγγελίου και να βάλει στους ανθρώπους την καλή ανησυχία. Ιδίως στις μέρες μας, όπου οι περισσότεροι κληρικοί -δεν αναφέρομαι στους αιρετικούς, σχισματικούς και οικουμενιστές, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν πουλήσει τον Χριστό- δεν τολμούν να εκφέρουν λόγο πνευματικό φοβούμενοι τις διώξεις και έτσι συσχηματίζονται οι ταλαίπωροι με τον κόσμο, η χάρις του Κυρίου πέφτει με το καντάρι σε όσους δούλους του συνεχίζουν να κηρύττουν την Αλήθεια.
Αυτό, όμως, που θα ήθελα να παρατηρήσω είναι η πρωτοφανής παρέμβαση της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία δια του εκπροσώπου τύπου ζητά από τον μητροπολίτη Μόρφου να ανασκευάσει τα λεχθέντα του, ενώ και ο αρμόδιος επίτροπος έχει ήδη εγκαλέσει τον μητροπολίτη για ρατσισμό! 

Δηλαδή ο καμπαλιστικής προέλευσης νεοταξίτικος ολοκληρωτισμός πίσω από την προβιά του αντιρατσισμού απαγορεύει την πίστη! Και όχι βέβαια την πίστη γενικά, αλλά την δική μας μόνο πίστη, την ορθόδοξη, επειδή γνωρίζουν καλά που βρίσκεται η Αλήθεια και η Ζωή! Ποιος θρησκευτικός εκπρόσωπος του Ισλάμ έχει διωχθεί ή σε ποιον έχει τολμήσει να ζητήσει ο εκπρόσωπος τύπου μιας κυβέρνησης της ΕΕ να ανακαλέσει τις απόψεις της πίστης του περί ομοφυλοφιλίας; Οι οποίες, μάλιστα, προβλέπουν και συγκεκριμένες ποινές με κυριότερη την θανατική για τους ομοφυλόφιλους;
Τόσο, λοιπόν, τους καίει ο λόγος ο πνευματικός, ώστε τον απαγορεύουν! Προσέξτε το αυτό! Ξέρουν ότι όσο και να λοιδορήσουν η αλήθεια θα μείνει. Και καταφεύγουν στην απαγόρευσή της! Τόσο πλουραλιστές!
Αλλά για να δούμε και την ουσία του πράγματος: ο Μόρφου μίλησε για αίτια της ομοφυλοφιλίας. Ούτε κατέκρινε κανέναν, ούτε απείλησε κανέναν! 

Τα αίτια που προέβαλε μπορεί οποιοσδήποτε να τα δεχθεί ή όχι. Ποιον προσβάλει λοιπόν η εκτίμηση για τα αίτια ενός φαινομένου; Προσβάλει μόνον όποιον φοβάται την αφύπνιση των ορθοδόξων που φασκιώνουν και αποκοιμίζουν οι νεοεποχίτες ῾῾πνευματικοί῾῾ που διδάσκουν στους ανυποψίαστους ότι πρέπει να μην κάνουν υπερβολές και να μην προκαλούν τον αντίχριστο κυρίαρχο λόγο και τις εξουσίες του αιώνος τούτου γιατί αυτό προέρχεται από εγωισμό! Ενώ ο ῾῾καλός῾῾για τους αντίχριστους πνευματικούς χριστιανός θα σωθεί όταν κάνει κρυφά τα ῾῾καθήκοντά῾῾, αλλά όχι από ταπείνωση, μα από υποταγή και συσχηματισμό με τον κόσμο. Μόρφου μωρέ και πάλι Μόρφου.... ένας δεύτερος έστω δεν έμεινε;

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...