Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ: "ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ"

1


σχόλιο Γ.Θ : Ούτε στα χρόνια των Σοδόμων τέτοια ύβρις! Όταν ακούς την (υποτιθέμενη) εκκλησία τους, να ανακοινώνει τέτοιες βρωμιές μόνο τα λόγια του Ιωάννη του Θεολόγου μπορώ να θυμηθώ όταν περιγράφει τον ξεπεσμό μέχρι και των ιερέων στους έσχατους χρόνους.

Στο στόχαστρο αγγλικανικής εκκλησίας οι Χριστιανοί που θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα.

Σάλο έχει προκαλέσει μήνυμα σε πινακίδα έξω από αγγλικανική εκκλησία, με το οποίο προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα κατά της ομοφοβίας. «Ο Χριστός είχε δύο μπαμπάδες και εξελίχθηκε μια χαρά» αναφέρει η πινακίδα που έχει στόχο τους Χριστιανούς, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία  είναι αμάρτημα. 
Το μήνυμα το οποίο «ανέβασε» κάποιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, έχει κάνει πάταγο, καθώς το έχουν δει 774.271 άνθρωποι και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τον «πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ αυτών που είναι υπέρ και αυτών που είναι κατά.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη - όπως αναφέρει η πινακίδα, οι υπεύθυνοι του ναού φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της Αγγλικανικής εκκλησίας του Γκόσφορντ στην Αυστραλία, στην οποία πριν από λίγες εβδομάδες είχε αναρτηθεί αντίστοιχο μήνυμα που τόνιζε: «Αγαπητοί Χριστιανοί, μερικοί άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι, ξεπεράστε το, με αγάπη ο Θεός».


1


protothema.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...