Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Βενιζέλος είναι ο μόνος που ζητά... πόλεμο, χωρίς αποδείξεις για τα χημικά

«Προβοκάτσια» των μυστικών Υπηρεσιών του Ισραήλ (πάλι) τα περί χημικών στην Συρία!
Οι έρευνες ''δείχνουν'' αντιφρονούντες.
Οι Υπηρεσίες των ΗΠΑ «δεν είναι βέβαιες ότι τα χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν από τον 'Ασαντ» (Associated Press).
Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos), μόνο το 21% των Αμερικανών είναι υπέρ στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία. (Έγιναν 21% από 9%, μετά τον εβδομαδιαίο «βομβαρδισμό» με προπαγάνδα από τα φιλικά στο ισραηλινό-εβραϊκό λόμπι ΜΜΕ στις ΗΠΑ, όπως το CNN).
Το μεγάλο πρόβλημα του Ομπάμα είναι ότι o λαός, «βαρέθηκε» να πληρώνει για πολέμους σε Ιράκ, Αφγανιστάν και αλλού, με αποτέλεσμα να έχει πάθει μεγάλη ζημιά η οικονομία της χώρας.
Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι ο αμερικάνικος λαός έχει καταλάβει ήδη ότι το Ισραήλ, μέσω του «λόμπι» του, χρησιμοποιεί τις ΗΠΑ για δεκαετίες, με τον χειρότερο τρόπο. Ενδεικτικό ότι στα τηλεοπτικά κανάλια CNN και FOX, εμφανίζονται μόνο Αμερικανο-Ισραηλινοί, ως... «αναλυτές», που προσπαθούν να «πείσουν» για την «ανάγκη» επίθεσης στην Συρία.
Συνηθισμένη η πρακτική τους, την ζήσαμε πριν, με Ιράκ.
Διασυρμός της Ελλάδας από τον ''πολεμοχαρή'', άσχετο και ανεύθυνο ''παπατζή'', υπουργό των Εξωτερικών της. Μετά το όχι στον πρωθυπουργό της Μεγ. Βρετανίας από την Βουλή του, το «ανέκδοτο» ΥΠ.ΕΞ. της Ελλάδας είναι ο μόνος που ζητά... πόλεμο, χωρίς αποδείξεις για τα χημικά. Αν ο πρωθυπουργός είχε λίγη αξιοπρέπεια και δεν ήταν ο... γνωστός εγωπαθής Σαμαράς, θα τον είχε διώξει και ας έπεφτε η κυβέρνησή του. 


kalami.net 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...