Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μετά τις 9 Σεπτεμβρίου η συζήτηση στο Κογκρέσο για τη Συρία.

«Αυτό δίνει στον πρόεδρο το χρόνο να παρουσιάσει την επιχειρηματολογία του στο Κογκρέσο και στον Αμερικανικό λαό», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων θα συζητήσει και θα ψηφίσει σχετικά με την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας την εβδομάδα η οποία αρχίζει την 9η Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσαν ο πρόεδρος του σώματος Τζον Μπένερ και άλλα ανώτατα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα νωρίτερα.

«Σε διαβούλευση με τον πρόεδρο, αναμένουμε ότι η Βουλή θα εξετάσει την λήψη μιας απόφασης την εβδομάδα της 9ης Σεπτεμβρίου. Αυτό δίνει στον πρόεδρο το χρόνο να παρουσιάσει την επιχειρηματολογία του στο Κογκρέσο και στον Αμερικανικό λαό», ανέφερε ανακοίνωση του Μπένερ και άλλων στελεχών των Ρεπουμπλικάνων.

Εξάλλου ο ηγέτης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ χαιρέτισε το γεγονός ότι ο Ομπάμα τον ενημέρωσε για το ότι θα ζητήσει την έγκριση του αμερικανικού κοινοβουλίου. «Ο ρόλος του προέδρου ως διοικητή των ένοπλων δυνάμεων πάντοτε ενισχύεται όταν διαθέτει την εκπεφρασμένη υποστήριξη του Κογκρέσου», ανέφερε ο Μακόνελ.

http://on-news.gr/2013/08/31

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...