Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ταυτόχρονα διωγμοί Χριστιανών παντού. Νέα albaniki πρόκληση.

ekklisia-premeti-albanias
σχόλιο Γ.Θ : Σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη έχει ξεκινήσει διωγμός Χριστιανών λες και οι σατανιστές της νέας τάξης βιάζονται να μας εξαφανίσουν. Το τελευταίο (κράτος) καταφύγιο των Ορθοδόξων, την Ρωσία, μπορουν πολύ εύκολα να την διαλύσουν αρκεί να...
ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος. Για τους σατανιστές της νέας τάξης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν μαζί με την διάλυση της Ρωσίας θα χαθεί και η αμερική, αφού πολύ εύκολα μπορούν να μετακομίσουν την ισχύ και την έδρα τους σε καινούργιο κράτος μπαμπούλα...


Οἱ Ἀλβανοί ἀπειλοῦν μέ ἀπολύσεις ὅσους πηγαίνουν στήν Θ. Λειτουργία τῆς σκλαβωμένης Ἐκκλησίας στήν Πρεμετή!

Καθώς εμείς οι νεο-έλληνες περιμένουμε από αυτούς που παριστάνουν τους υπουργούς της δήθεν ελληνικής κυβέρνησης
να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργεί η παγκοσμοιοποιημένη διακυβέρνηση, χωρίς να προσφέρουμε το παραμικρό από την μεριά μας για την λύση τους, επαναπαυόμενοι στους μαλακούς καναπέδες και στα νεο-οθωμανικά τουρκοσήριαλ, μαθαίνουμε ότι δεν έχει τέλος το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας στη Βόρειο Ήπειρο, αφού όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες κάτοικοι, οι Αλβανοί τους απειλούν με απολύσεις από τις δουλειές τους, εάν παραβρεθούν ακόμη και στην εξωτερική Θεία Λειτουργία, που γίνεται στην αυλή της σκλαβωμένης Εκκλησίας στην Πρεμετή! Ὁ διωκόμενος Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου! Έλληνες και Ελληνόπουλα που πραγματικά αξίζουν να αγωνιστεί κανείς γι΄ αυτά, γεμάτα αγνότητα, φιλότιμο, Πίστη και Πατρίδα!


Όχι χορτασμένα, κακομαθημένα και ράθυμα σαν τα περισσότερα δυστυχώς Ελλαδόπουλα, που πηγαίνουν στην Εκκλησία κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και εκείνο με το ζόρι κι όσο για Ελλάδα ξέρουν μόνο ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό...Εδώ, στη Βόρειο Ήπειρο, υπάρχει ακόμη ένα ατόφιο και αχάλαστο κομμάτι του Ελληνισμού! Μια "μαγιά" καθαρή και δυνατή που έλεγε και ο Μακρυγιάννης, που αρκεί για να ξαναζυμώσει όλο το Έθνος, όπως έκανε κάποτε ο Μακεδονικός Αγώνας!
   Σήμερα, μπορούμε να επαναλάβουμε κάπως αλλιώς τα υπέροχα εκείνα λόγια του Ίωνα Δραγούμη:
 "Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο, η Βόρειος Ήπειρος θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Βόρειο Ήπειρο, εμείς θα σωθούμε"! 


greeknation.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...