Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ GEORGE BUSH,ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΣΟΝΟΣ ALEISTER CROWLEY!


O ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΡΟΟΥΛΥ ΜΠΟΥΣ,ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ!
Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΟΜΩΣ......ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ O OΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ,ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΟΤΟ,KAI TO OΠΟΥΣ ΝΤΕΙ!
Το Θέλημα :
Το 1904 και όσο βρισκόταν στην Αίγυπτο, ο μεγας μασονος και σατανιστης Crowley ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Αϊβάζ, αντιπρόσωπο του Θεού Ώρου(το ματι του οποιου βρισκεται στη μασονικη πυραμιδα), ο οποίος του αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει ένας νέος Μαγικός Αιώνας και ότι ήθελαν από εκείνον να γίνει ο Προφήτης του Αιώνα εκείνου. Του υπαγορεύτηκε, λοιπόν, το περίφημο Βιβλίο του Νόμου, με το διάσημο απόσπαμα ΅κάνε ότι θέλεις, αυτό θα είναι ολόκληρος ο Νόμος΅.

Μετά από την εμπειρία αυτή, ο Crowley αφιερώθηκε στο Θέλημα. Ο Crowley, με το Θέλημα, εννοούσε την αναρχία του να κάνει κανείς οτιδήποτε του περνάει από το μυαλό ακομα και δολοφονια,και να ευθυγραμμίζει το Θείο γι αυτον Θέλημα με το ατομικό του και αντίστροφα!
Ήταν αμφισεξουαλικός ποιητής, τελετουργικός μάγος, εθισμένος στην ηρωίνη, απεριποίητος γυναικάς, ρατσιστής, συνεργάτης των Γερμανών, μυστικός πράκτορας των Βρετανών και παιδόφιλος.
Όλες οι θεωρίες του και το ιδιαίτερο είδος μαγείας που ασκούσε βασίστηκε στο βιβλίο, The Book of the Sacret Magic of Abramelin the Mage βάσει αυτού έκανε μια, εξάμηνη τελετή με δυο υπηρέτες το 1903 στις όχθες της γνωστής λίμνης Loch Ness
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....








http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/08/george-bush-aleister-crowley.html
http://anti-neotaxites.blogspot.com/2012/05/george-bush-aleister-crowley.html#ixzz25Dw5qfgs

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...