Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τα τρία καρφιά εμπόδια , το 2013 και ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος.



του Δρ. Κ.Βαρδάκα

Τι δουλειά έχει η τούρκικη αλεπού μέσα στο παζάρι του ΝΑΤΟ?
Μήπως έχει πάλι πλιάτσικο και μοιρασιά και το μυρίσθηκαν οι Αγαρηνοί?

Γιατί την μουσούδα της την έχει στραμμένη στο Αιγαίο και την Θράκη? Τα μπροστινά της πόδια στο Καστελλόριζο και την Κύπρο και με τα οπίσθια της θέλει να στηριχθεί στην Αλεξανδρέττα της Συρίας?
Τι είδους παγίδα στήνουν στην Συρία οι Ξανθοί στους δυτικούς?
Γιατί οι δυτικοί με τους πυραύλους τους θα   ανοίξουν στους Ξανθούς διαδρόμους διέλευσης για την πιθανή κατεβασιά τους στο Σουέζ?
Πόσα επίπεδα γεωπολιτικών αποφάσεων ήδη ενεργούνται ερήμην της ανθρωπότητας?
Έρημε άνθρωπε, τι σου έμελλε να πάθεις την δεκάτη Τρίτη χρονιά της δεύτερης χιλιετίας…?
¨¨να ξέρατε πόσες φορές τύλιξε ο πονηρός με την ουρά του ολόκληρο τον πλανήτη με σκοπό να τον καταστρέψει και ο Θεός τον απέτρεψε¨ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Άραγε τα πυρηνικά υποβρύχια με το πυρηνικό τους φορτίο δεν είναι η ουρά του πονηρού που σφίγγει με κεφαλοκλείδωμα θανάτου την πλάση ολάκερη?
Ο φαρμακερός λογαριασμός έρχεται μετά την Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ  και είναι ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται θάλασσα της Μεσογείου.
Εδώ λοιπόν στην Μέση της Υδρογείου η ανθρωπότητα θα δώσει εξετάσεις απέναντι στον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ και θα λάβει τα αντίστοιχα επιτίμια των βάρβαρων πράξεων της.
Σύντομα ο κομπασμός του Αμερικάνικου Αετού θα σιγάσει και θα ανατείλει πρόσκαιρα η δύναμη της Αρκούδας των Ρώς.
Γιατί όλα θα οδηγούν στην ματαιότητα  της πλανητικής υπερεξουσίας κόντρα στο ΘΕΛΗΜΑ του πραγματικού  ΚΥΡΙΟΥ του Σύμπαντος Κόσμου για να γίνει τελικά ¨¨ η Παλαιστίνη γήπεδο ποδοσφαίρου και η  Νεκρά Θάλασσα ο Τάφος τους¨¨ αυτών δηλ.  των σημερινών επικυριάρχων όπως πριν χρόνους σημείωνε ο πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος.
Και με εμάς ΚΥΡΙΕ τι θα γίνει?
Αν οι ισχυροί του κόσμου αποφάσισαν να αυτοκαταστραφούν, εμείς σαν Έλληνες και σαν Ελλάδα τι κάνουμε?
Εμείς ούτε τάσεις μεγαλοιδεατισμού έχουμε, ούτε τάσεις αυτοκαταστροφής. Γιατί λοιπόν να πηδήξουμε στο καμίνι της φωτιάς μαζί με τους άλλους τρελούς? Μήπως για να ικανοποιήσουμε τους ηγέτες μας¨¨ που δεν μας χαλνούν τα χατίρια και  φροντίζουν τα τελευταίους χρόνους να μας εξαθλιώνουν¨¨ ?
Σε λίγες ώρες και αυτοί που δεν προσεύχονται θα προσεύχονται!! εκλιπαρώντας να βρεθούν διέξοδοι  ανάμεσα στα τσιμεντένια αδιέξοδα που μας εγκλώβισαν, με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα θέλουμε εδώ και τώρα να δραπετεύσουμε από τα στρατόπεδα των καταναγκαστικών δυσβάστακτων οικονομικών και άλλων  μέτρων που μας επέβαλλαν παρά την θέληση μας.
Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα σε άθλια κατάσταση από οικονομικής, κοινωνικής κ.α πλευράς εισέρχεται μέσα στο παγκόσμιο καμίνι των δοκιμασιών ενός προαποφασισμένου πολέμου που σκοπό έχει να αλλάξει την ρότα του ανθρώπινου πολιτισμού και να τον φέρει κοντά στα γούστα των κατεξοχήν πολιτισμικών δολοφόνων.
Αν οι κατ επίφαση επικυρίαρχοι θέλουν να φτιάξουν  ένα νέο πολιτισμό πάνω σε εκατόμβες θυμάτων  αθώων γυναικόπαιδων και  αμάχων… τους τον χαρίζουμε αυτόν τον δήθεν νέο πολιτισμό της νέας φασιστικής τάξης γιατί δεν επιθυμούμαι να γίνουμε ηθικοί συναυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων τους.
Και ερχόμασθε στο δια ταύτα. Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης θρησκειών και κουλτούρας. Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία  μοναδικά εμπόδια που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται.
Ποιά είναι τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους???
1.ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
2.Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας.
3.Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Άραγε θα τα καταφέρουν?
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Προσωπικά πιστεύω οι επικυρίαρχοι  ήδη κλωτσούν και ματώνουν  τα ολόγυμνα πόδια τους πάνω σε αυτά τα τρία καρφιά με τα οποία ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ φρόντισε και στερέωσε την Οικουμένη στο Φιλάνθρωπο σχέδιο της οικονομίας της ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ  για το αθώο πλάσμα του!!!

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...