russia
Πολύ δύσκολα θα αναμειχθεί η Ρωσία σε μάχη στην Συρία, αφού δεν την συμφέρει στρατηγικά να αναμειχθεί σε έναν πόλεμο, στον οποίο υστερεί σε στόλο και γραμμές ανεφοδιασμού, κάτι που εξηγήθηκε...
εν μέρει στο προηγούμενο πρωτοσέλιδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο Κρεμλίνο δεν βρίσκονται σε επιφυλακή και όταν δουν πως τα περιθώρια στενεύουν, θα κάνουν την πρώτη κίνηση επίθεσης.
Ο ρωσικός στρατός είναι άρτια εκπαιδευμένος και γαλουχημένος στον ανορθόδοξο πόλεμο, εκεί που οι στρατιώτες των Δυτικών υστερούν, αφού έχουν μάθει μόνο στην οργάνωση. Επιπλέον οι Ρώσοι διαθέτουν πολύ πιο απλή και γρήγορη τεχνολογία σε σχέση με την υποστήριξη αεροσκαφών, κατεύθυνση πυραύλων κ.ο.κ. Ωστόσο, αυτή την στιγμή ανάμειξη της «Αρκούδας» θα ισοδυναμούσε με «αυτοκτονία», μιας και ο στόλος του ΝΑΤΟ θα μπλόκαρε ολόκληρη την Μεσόγειο, ενώ ενδεχόμενα τα Στενά έκλειναν για τα ούτως ή άλλως ολιγάριθμα ρωσικά πλοία -όσα είναι δηλαδή στην Μαύρη Θάλασσα προς υπεράσπιση των ρωσικών ακτών και δεν βρίσκονται στον Ειρηνικό ή στις βόρειες θάλασσες.
Αυτό το γνωρίζουν οι Αμερικανοί και προπαγανδίζουν την επίθεσή τους με τα δήθεν χημικά όπλα. Η συνέχεια είναι πάνω-κάτω προβλέψιμη. Η Μέση Ανατολή, όπως έχουμε γράψει, επιδιώκεται να γίνει πλήρως ελεγχόμενη, προκειμένου στην Ιερουσαλήμ να κηρυχθεί η παγκόσμια ειρήνη-χούντα και παρά τις όποιες αντιδράσεις των Εβραίων θα ασκηθούν έντονες πιέσεις από την διεθνή κοινότητα για εύρεση λύσης με τους Παλαιστίνιους με ανοιχτό το σενάριο κατάληψης της «ιερής πόλης» από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Λίβανος και Ιορδανία είναι ήδη στο λούκι και μετά από την Συρία, αναλυτές βλέπουν επίθεση στο Ιράν.
Αυτά βέβαια είναι τα σχέδια, τα οποία σχεδόν πάντα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλει η διαπλοκή. Οι παγκοσμιοποιητές επιθυμούν ένα κόσμο με όλους τους λαούς γονατισμένους. Όλοι να υποστηρίζουν την πολιτική  ενός κέντρου εξουσίας και την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης που τολμά να αμφισβητεί η Μόσχα, ψηφίζοντας νομοσχέδια που δεν συμβαδίζουν με την… ροζ απόχρωση της διεθνούς «λαμογιάς». Πέραν τούτου αρνείται να παραδώσει τον πλούτο της σε ξένα κέντρα στα πλαίσια της αποβιομηχανοποίησης για… το «καλό του περιβάλλοντος». Γι’ αυτό και τελικός στόχος είναι, όπως υποστηρίζουν και γεωπολιτικοί αναλυτές, η Ρωσία, η οποία απέδειξε το 2008 στην Γεωργία ότι μπορεί να καταλάβει περιοχές σε χρόνο dt.
Πρώτα το ΝΑΤΟ θέλει να επιβληθεί στις χώρες, οι οποίες, τουλάχιστον στα λόγια, αντιτάσσονται στην λογική της Δύσης. Σε αυτά τα κράτη ανήκει παρεμπιπτόντως και η Βόρεια Κορέα. Παράλληλα ο πλανήτης θα ολισθήσει σε στημένο» οικονομικό κραχ. Μετά από οικονομική καταστροφή η ιστορία διδάσκει ότι ακολουθεί παγκόσμιος πόλεμος, σενάριο αναπόφευκτο και στην περίπτωσή μας. Πρωταγωνιστές λοιπόν, κατά τα φαινόμενα Ρωσία και ΝΑΤΟ σε μία σύγκρουση που θα δείξει στις τωρινές γενιές ότι η «ειρήνη» και η «δημοκρατία» ήταν απλά τα προσχήματα…
ΠΥΓΜΗ.gr