Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός, Τεκτονισμός, Παγκόσμια Ιουδαϊκή Κυριαρχία και Αντισημιτισμός.

σχόλιο Γ.Θ : Να διαβαστεί υποχρεωτικά!


Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο André Le Sage de La Franquerie de La Tourre (1901-1992) (ψευδώνυμο, Marquis de La Franquerie) ήταν ένας Γάλλος παραδοσιακόςΚαθολικός ο οποίος κατήγγειλε την ιουδαιο-μασονική διείσδυση στην Καθολική Εκκλησία. Σε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο Εωσφόρος και η Απόκρυφη Δύναμη» (1984), επαναλαμβάνει την άποψη ότι ο βασιζόμενος στην Καμπάλα Ιουδαϊσμός είναι μια σατανική αίρεση μεταμφιεσμένη σε θρησκεία. Αυτό, υπονοεί, είναι η πραγματική αιτία του αντισημιτισμού.
Η Καμπάλα ελάχιστα έχει να κάνει με τις διδασκαλίες του Μωυσή και είναι ένα μείγμα μυστικών βαβυλωνιακών και αιγυπτιακών δογμάτων, που διαστρεβλώθηκαν από τους Εβραίους με τον τρόπο τους επηρεασμένοι από το μίσος τους για τον Χριστιανισμό.
Ο Ελιφάς Λεβί (Γάλλος αποκρυφιστής και μάγος, 1810 – 1875), δήλωσε ότι η υψηλή μαγεία, κρύφτηκε κάτω από το όνομα της Καμπάλα, και για αυτήν μιλάνε τα ιερογλυφικά των αρχαίων ιερών ναών ... "
Ο de La Tourre σημειώνει ότι οι αδελφοί G. και N. L. Butmir στα έργα τους, «Ο Ελευθεροτεκτονισμός και η Προδοσία του Κράτους και οι Εβραίοι στη Μασονία», ορθώς επισημαίνουν ότι, παρά τις προόδους στην επιστήμη, οι ραβίνοι και οι Καβαλιστές Εβραίοι που επιθυμούν να διατηρήσουν την εξουσία τους στα μυαλά των ανθρώπων, αφιερώθηκαν στην «Καμπάλα της αριστεράς», δηλαδή στη μαγεία, τη δαιμονολογία, την επίκληση των πνευμάτων, τον πνευματισμό, για να υποδουλώσουν τα αδύναμα μυαλά που έχουν χάσει, για έναν ή τον άλλο λόγο, την καλοπροαίρετη στήριξη στην αληθινή πίστη. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι μελέτες αυτές, μακριά από την υπηρεσία στον αληθινό Θεό, οδηγούν άμεσα στη λατρεία του αποκρυφισμού και στη λατρεία του διάβολου".
Οι αδελφοί Butmir γράφουν: "Η Καμπάλα είναι η βάση της θεωρίας των Τεκτόνων, καθώς και όλων των μυστικών εταιριών που ιδρύθηκαν με τη διείσδυση Εβραίων σε χριστιανικούς κύκλους. Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι η συμβολική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. αλλά ο μυστικός σκοπός που είναι κατανοητός, είναι η καταστροφή της χριστιανικής Εκκλησίας και όλων των χριστιανικών κρατών, η αντικατάσταση της χριστιανικής πίστης από τα ‘πεφωτισμένα’ μυστήρια που κρύβονται στην Καμπάλα, και η υποταγή όλων των χριστιανικών λαών στο ζυγό της Καμπαλιστών Εβραίων. "
Συνεχίζουν:
"Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η Μασονία, από την διείσδυσή της σε όλες τις χώρες, μέσω των πρακτόρων της, σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, κατάφεραν να καταλάβουν τις υψηλότερες θέσεις σε κάθε κράτος (αλλά κα σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες) .. . και οδηγούν όλους τους λαούς σε ταραχές, εξεγέρσεις, επαναστάσεις. Η Μασονία απλώνεται με κάθε τρόπο και επιδιώκει επίσης για τους Εβραίους, ίσα δικαιώματα και την εγκαθίδρυση μιας συνταγματικής κυβέρνησης υπό την ετικέτα της οποίας υπόσχεται οφέλη για τα έθνη, που στην πραγματικότητα είναι μόνο υποδούλωση του (εκάστοτε) λαού και της Εκκλησία στο μασονικό Σύνταγμα, που νομιμοποιήθηκε στο Λονδίνο το 1720, από το καταστατικό της, ένα μυστικό αγγλο-εβραϊκό, σκοπός του οποίου είναι η λατρεία του διαβόλου. "
Ο Butmir στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι «η έννοια της αριστεράς, “sinistra”, είναι επίσης άξια προσοχής, γιατί ο Χριστός είπε ότι κατά την Ημέρα της Κρίσεως, ο Υιός του Θεού θα θέσει τα πρόβατα στα δεξιά του, δηλαδή εκείνους που έχουν ακολουθήσει τις εντολές Του, και αριστερά, τα κατσίκια, δηλαδή όσους έχουν απορρίψει την θεία διδασκαλία Του, έτσι ώστε η αριστερά δείχνει όσους απορρίπτουν το Χριστό, καθώς και την αλήθεια. Εκείνες οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από τους Εβραίους, οι Μασόνοι ή άλλοι Ιουδαίζοντες αιρετικοί, αποκαλούν τους εαυτούς τους αριστερούς, για να σηματοδοτήσουν την μύησή τους στα μυστήρια της Καμπάλα, την εχθρότητά τους προς τον Χριστό και την Αλήθεια, και την προσκόλλησή τους στη λατρεία διαβόλου και στο ψέμα! "
Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια της Κομμούνας του Παρισιού το 1871, οι επαναστατικές δυνάμεις φρουρούσαν το ξενοδοχείο για την προστασία των Ρότσιλντ (σχ. Προφανώς αναφέρεται στο Hôtel Salomon de Rothschild στο Παρίσι). Και η Κομμουνιστική Εφημερίδα ‘L'Humanite’ ιδρύθηκε από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους: τους Levy-Brahm, Dreyfus, Elias-Rodriguez, Salomon Reinach, Blum, Casewitz, Herr, Sachse.
Αντισημιτισμός
Ο Εβραίος, Bernard Lazare, (1865 — 1903) στο βιβλίο του «Αντισημιτισμός, η Ιστορία του και οι Αιτίες του», το 1894, τολμά να γράψει (σελίδα 307):
"Χωρίς το Νόμο, χωρίς το Ισραήλ να τον εφαρμόζει, ο κόσμος δεν θα μπορούσε να γνωρίσει την ευτυχία του να υποβάλλεσαι στην Οικουμενική Αυτοκρατορία του Νόμου." (Δηλαδή στην αυτοκρατορία των Εβραίων).

Στον πρόλογο του βιβλίου του, μιλώντας για την εχθρότητα που συνάντησαν οι Εβραίοι από όλους τους λαούς και σε όλες τις εποχές, γράφει: «Ο αντισημιτισμός έχει ακμάσει σε όλα τα μέρη και σε όλες τις εποχές, πριν από τη χριστιανική εποχή και αργότερα, στην Αλεξάνδρεια, τη Ρώμη και την Αντιόχεια, την Αραβία και την Περσία. Στην διάρκεια του Μεσαίωνα και στη σύγχρονη Ευρώπη, με λίγα λόγια, σε όλα τα μέρη του κόσμου όπου υπήρξαν και όπου υπάρχουν Εβραίοι, φαίνεται απίθανο ότι μια τέτοια ενιαία γνώμη θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα φαντασίας και ιδιοτροπίας και θα πρέπει να είναι στην καρδιά του (αντισημιτισμού) μια βαθιά και σοβαρή αιτία. "
Στο πρώτο κεφάλαιο του, παραδέχεται: «Είναι προφανές ότι οι γενικές αιτίες του αντισημιτισμού ανέκαθεν εδράζονταν στο ίδιο το Ισραήλ και όχι σε εκείνους που το πολέμησαν και κατέληξε: «επειδή παντού και μέχρι σήμερα, ο Εβραίος ήταν ένα ακοινώνητο ον. Γιατί ήταν ακοινώνητος; Επειδή ήταν αποκλεισμένος, και ο αποκλεισμός του ήταν τόσο πολιτικός όσο και θρησκευτικός, ή μάλλον, ο ίδιος επέμενε στην πολιτικο-θρησκευτική λατρεία του (ή σέκτα του), με το νόμο της ... ήθελαν να παραμείνουν Εβραίοι παντού, και παντού τους χορηγήθηκαν προνόμια που τους επέτρεπαν να σχηματίσουν ένα κράτος εν κράτει ... "(17).
Αλλού, ο ίδιος συνεχίζει, μιλώντας για τον εβραϊκό λαό: "Ένας δραστήριος λαός, ζωηρός με άπειρη υπερηφάνεια, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλα έθνη, ο εβραϊκός λαός θα γίνει μια δύναμη. (Ο λαός) είχε μια ενστικτώδη γεύση για κυριαρχία από τις ρίζες του. Πίστευε ότι η φυλή και η θρησκεία τον τοποθέτησε πάνω απ’ όλους .. Ο χρυσός τους έδωσε μια δύναμη που όλοι οι πολιτικοί και θρησκευτικοί νόμοι τους την αρνήθηκαν. Οι κάτοχοι του χρυσού έγιναν κύριοι των κυρίων τους. Κυριάρχησαν επάνω τους ... μπήκαν στις σύγχρονες κοινωνίες όχι ως επισκέπτες, αλλά ως κατακτητές ... έκαναν τη μοναδική κατάκτηση για την οποία ήταν οπλισμένοι ... "(σελίδα 223)
«Την ημέρα που στον Εβραίο δόθηκε μια δημόσια θέση εξουσίας, η χριστιανική κυβέρνηση ήταν σε κίνδυνο ... Η είσοδος των Εβραίων στην κοινωνία συμβόλιζε την καταστροφή του Κράτους των Χριστιανών», 
Παραθέτοντας τον S.P. Chajes, ένα μέλος της B'nai B'rith που έγραψε στο Εθνικό Εβραϊκό Ημερολόγιο, ( Έτος 5682) (δηλ. έτος 1922 μ.Χ.) : «ο ιμπεριαλισμός μας είναι ο μόνος που μπορεί να με ατιμωρησία να αψηφά τους αιώνες. Ο μόνος που δεν έχει κανένα φόβο ήττας, που είναι ανίκητος και προχωρά χωρίς να χάνει τον σκοπό του, αργά αλλά σταθερά.
Ένας από τους επικεφαλής του Ιουδαϊσμού, ο (γεννημένος στην Πολωνία Εβραίος γλύπτης και Σιωνιστής -φώτο) Alfred Nossig (1864–1943) έγραψε στο ‘Judentem Integrals’ (1921): «Η εβραϊκή κοινότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα λαό με τη σύγχρονη έννοια της λέξης. Είναι ο θεματοφύλακας μιας ιστορικής παγκόσμιας αποστολής, στην πραγματικότητα μιας κοσμικής, που της έχει ανατεθεί από τους ιδρυτές της, το Νώε και τον Αβραάμ ... αποτελεί ένα ασυνείδητο πυρήνα της ύπαρξής μας, τη κοινή ουσία της ψυχής μας ... ο σχεδιασμός των αρχέγονων προγόνων μας βασιζόταν στο όχι μια φυλή, αλλά μια παγκόσμια τάξη να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα στην πνευματική ανάπτυξή της". (σελ. 1-5)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
http://redskywarning.blogspot.gr/2013/08/blog-post_27.html


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...