Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια “false flag” επίθεση για να ξεκινήσει ο πόλεμος με το Ιράν, λέει Αμερικάνος νεοσυντηρητικός

Ο Patrick Clawson, μέλος ενός think-tank που ελέγχεται από τους παγκοσμιοποιητές και είναι επηρεασμένο από τους νεοσυντηρητικούς,
το Ινστιτούτο της Ουάσιγκτον για τις Σπουδές της Εγγύς Ανατολή (Washington Institute for Near East Studies, αρχικά: WINES) πρόσφατα μίλησε για τη χρήση επιχειρήσεων παραπλάνησης ή όπως λέγεται «πλαστής σημαίας» (false flag) ως ενός αναγκαίου τρόπου για την υποκίνηση ενός πολέμου με το Ιράν. Ο Clawson παρατήρησε ότι ο Ομπάμα βρίσκεται σε δυσκολία να «βάλει τις ΗΠΑ σε ένα πόλεμο με το Ιράν» και υποστηρίζει τη χρήση των συμβατικών μέσων (δηλαδή χρησιμοποιώντας false flag για να προκληθεί ένα στρατιωτικό χτύπημα).

Ο Clawson, δήλωσε: "Εάν πραγματικά, το Ιράν δεν πρόκειται να συμβιβαστεί, τότε θα ήταν καλύτερα αν κάποιος άλλος ξεκινούσε τον πόλεμο. . . Κάποιος μπορεί να συνδυάσει άλλα μέσα πίεσης με κυρώσεις. Θα μπορούσαμε να εντείνουμε την πίεση. Θέλω να πω, κοιτάξτε – τα ιρανικά υποβρύχια πηγαίνουν κάτω στο βυθό όλη την ώρα. Τι θα συμβεί αν ένα από αυτά δεν επιστρέψει επάνω; Ποιος θα ήξερε το γιατί;"

Δείτε το βίντεο


Το WINES ιδρύθηκε από τον Martin Indyk, ένα ακαδημαϊκό και αναπληρωτή έρευνας για το σιωνιστικό λόμπι της Αμερικανικής Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Θεμάτων, της γνωστής AIPAC (American Israel Public Affairs Committee).

Μέσω της AIPAC, η κυβέρνηση των ΗΠΑ τροφοδοτεί το Ισραήλ με:

• Αμυντική υπηρεσία πληροφοριών και στρατιωτική ασφάλεια
• Αντιτρομοκρατική υπηρεσία
• Τεχνολογίες που διευκολύνουν την άμυνα και στρατιωτικό εξοπλισμό
• Επιστημονικά και γεωργικά προϊόντα

Το WINES προσπαθεί να εξαναγκάσει το αμερικάνικο Κογκρέσο να ακολουθήσει τις "συστάσεις" τους με συνέδρια, - το ‘MilitaryFellows Program’, (το οποίο έχει δεσμούς με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και τη RAND Corporation), το ‘Center forthe Study of the Presidency and Congress’ - και μυστικές συναντήσεις, καθώς και με ένα πλήθος δημοσιεύσεων και ερευνητικών εκθέσεων. Το WINES προωθεί τη σιωνιστική προπαγάνδα και δαιμονοποιεί τους Άραβες και τους Μουσουλμάνους. Ωστόσο, είναι αγκαλιά με ένα από τα μεγαλύτερα ελεγχόμενα από τους σιωνιστές και φιλο-ισραηλινά λόμπι στις ΗΠΑ.

Το νεοσυντηρητικό φαινόμενο αποτελείται από Σιωνιστές και συμπαθούντες που υπαγορεύουν και εξαναγκάζουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ να είναι τέτοια που θα αντανακλά την ατζέντα του σιωνιστικού καθεστώτος. Σύμφωνα με το νεοσυντηρητικόIrving Kristol, ιδρυτή του κινήματος και του περιοδικού Commentary, η νεοσυντηρητική ατζέντα εξηγείται ως εξής: "Το ιστορικό καθήκον και ο πολιτικός στόχος του νεο-συντηρητισμού είναι να μετατρέψει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και το αμερικανικό συντηρητισμό γενικά, σε ένα νέο είδος συντηρητικής πολιτικής κατάλληλης να κυβερνήσει μια σύγχρονη δημοκρατία. "

Ο Kristol πιστεύει ότι οι ΗΠΑ μπορούν να συγκριθούν με τη Σοβιετική Ένωση στην ιδεολογία και τα συμφέροντα. "Οι ΗΠΑ θα αισθάνονται πάντα την υποχρέωση να υπερασπίζονται ένα δημοκρατικό έθνος από επιθέσεις από μη δημοκρατικές δυνάμεις, εξωτερικές ή εσωτερικές. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να υπερασπιστούν το Ισραήλ όταν η επιβίωσή του απειλείται. Δεν χρειάζονται τίποτα περίπλοκοι γεωπολιτικοί υπολογισμοί εθνικού συμφέροντος. "

Γνωστοί νεοσυντηρητικοί έχουν υιοθετήσει την σιωνιστική ατζέντα όπως ο Paul Wolfowitzο Richard Perleο Jeanne Kilpatrickο Norman Podheretzο Joshua Goldberg και πολλοί άλλοι.

Τα αποδεικτικά στοιχεία για την ισχύ του WINES ήταν έκδηλα στο νομοσχέδιο HR 4133 που επιτρέπει αμερικάνικη χρηματοδότηση προς το Ισραήλ εις βάρος των Αμερικάνων φορολογουμένων. Ο νόμος αυτός σηματοδοτεί την ακλόνητη δέσμευση του Ομπάμαπρος το Ισραήλ ως μιας μαριονέτας της παγκόσμιας ελίτ. Το Ισραήλ μπορεί να ρουφά χρήματα από την Federal Reserve, να χρησιμοποιεί το στρατό των ΗΠΑ όπως θέλει και να αναμένει την υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια προκαλούμενων επιθέσεων από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Τα mainstream media ακολουθούν το σιωνιστικό σενάριο κατά γράμμα σε σχέση με τους ψευδείς ισχυρισμούς ότι οι Ιρανοί προσπαθούν να κατασκευάσουν πυρηνικά όπλα. Τώρα, υπάρχουν αναφορές ότι το Ιράν είναι ικανό να ξεκινήσει μια «προληπτική επίθεση» κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Amir Ali Hajizadeh, ταξίαρχο του - υπό την αιγίδα της CIA – Σώματος Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς αναφέρει ότι: "Το Ιράν δεν θα ξεκινήσει κανένα πόλεμο, αλλά θα μπορούσε να ξεκινήσει μια προληπτική επίθεση, αν ήταν σίγουρο ότι οι εχθροί βάζουν τις τελευταίες πινελιές για να του επιτεθούν. "

Ο Hajizadeh εξηγεί ότι η ελεγχόμενη από τους σιωνιστές ισραηλινή κυβέρνηση δεν θα ξεκινήσει "έναν πόλεμο χωρίς την υποστήριξη της Αμερικής. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση πολέμου, θα μπούμε σε έναν πόλεμο με τους δύο και είναι βέβαιο ότι θα μπούμε σε μια σύγκρουση με αμερικανικές βάσεις. "

Άλλη μια προπαγάνδα που έρχεται από ανώνυμο ειδικό ισχυρίζεται ότι το Ιράν "θα επιτεθεί στις δυνάμεις των ΗΠΑ ή οποιασδήποτε χώρας προσπαθήσει να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, αλλά ένα τέτοιο κτύπημα θα μπορούσε να επιτευχθεί με καταστροφικές αντεπιθέσεις."

Το σιωνιστικό καθεστώς συνεχώς διακηρύττει ότι το Ιράν έχει πυρηνικά όπλα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα παλιό παιχνίδι που παίζουν και η μνήμη της αμερικανικής κοινής γνώμης μπορεί να είναι πολύ μικρή για να θυμηθεί πόσες φορές αυτό το ψέμα έχει διαπραχθεί. Στο παρελθόν, υπήρξαν αρκετοί ισχυρισμοί του ισραηλινού πρωθυπουργού και οργάνου των παγκοσμιοποιητώνBenjamin Netanyahu και άλλων υποστηρικτών του ψέματος ότι το Ιράν ήταν στα πρόθυρα κατασκευής πυρηνικού όπλου.

    Το 1992, ο Νετανιάχου προβλέπει ότι το Ιράν μέσα "σε 3 έως 5 έτη" θα έχει ένα πυρηνικό όπλο.
    Το 1992, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Σιμόν Πέρες προβλέπει στη γαλλική τηλεόραση, ότι θα υπάρχει μια ιρανική πυρηνική κεφαλή μέχρι το 1999.
    Το 1995, οι New York Times αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ισχυρίζονται ότι το Ιράν θα έχει τη βόμβα μέχρι το 2000.
    Το 1998, μιλώντας ενώπιον του Κογκρέσου, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ διακηρύσσει ότι το Ιράν θα μπορούσε να έχει ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο που θα μπορούσε να πλήξει τις ΗΠΑ έως το 2003.

Η πραγματικότητα είναι ότι μεταξύ 1985 και 2002, το Ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας χρησιμοποιούσε «εταιρείες – βιτρίνα» για να περάσει λαθραία πυρηνικούς πυροκροτητές από τις ΗΠΑ. Ένας από τους ανθρώπους της επιχείρησης, ο Richard Kelly Smith, συναντήθηκε με τον Νετανιάχου ο οποίος εργάστηκε για μια από τις εταιρείες βιτρίνα με το όνομα ‘Heli Trading Company’ και ήταν αναπόσπαστο μέρος του κυκλώματος διακίνησης.

Στη δεκαετία του 1950 οι ΗΠΑ βοήθησαν την ιρανική πυρηνική προσπάθεια με τη βοήθεια του προγράμματος ‘Atoms for Peace’ που ένωσε τις ΗΠΑ και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στο να συνεισφέρουν στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν μέχρι την απομάκρυνση του Σάχη του Ιράν. Όταν ο φιλικός στις ΗΠΑ (;)Αγιατολάχ Χομεϊνί εγκαταστάθηκε, διαλύθηκε το πυρηνικό πρόγραμμα με την αιτιολογία ότι υπήρχε σύγκρουση μεταξύ των πυρηνικών όπλων και του Κορανίου.

Περαιτέρω, τα mainstream media συνεχίζουν να φωνάζουν ότι το Ιράν δεν έχει μόνο πυρηνικά όπλα, αλλά θα χτυπήσει αμερικανικές βάσεις εάν δεχθεί επίθεση από το Ισραήλ. Ενώ το Ιράν υποστηρίζει ότι το πυρηνικό του πρόγραμμα είναι για την ενδυνάμωση του έθνους τους, Ισραηλινοί αξιωματούχοι, όπως ο Νετανιάχου λένε: "Αυτοί στη διεθνή κοινότητα που αρνούνται να βάλουν κόκκινες γραμμές στο Ιράν δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να ανάψουν κόκκινο φως στο Ισραήλ . "

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ εξηγεί ότι το Ιράν δεν λαμβάνει τις απειλές του σιωνιστικού καθεστώτος για στρατιωτικό κτύπημα σοβαρά. Ο Αχμαντινετζάντ υποστηρίζει ότι το Ιράν είναι αρκετά ικανό να αμυνθεί εναντίον μιας επίθεσης από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Είπε επίσης, ότι το Ιράν βλέπει ότι οι Σιωνιστές είναι σε "αδιέξοδο" και προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος και να διατηρήσουν την εξουσία.

Σκεφτείτε για μια στιγμή το είδος του ατόμου που χρειάζεται για να παρουσιάσει ένα τέτοιο σενάριο. Ένα σενάριο που θα χρησιμοποιήσει άδικους θανάτους αθώων ανθρώπων (πιθανόν Αμερικανών), προκειμένου να εξαπατηθούν οι μάζες και να  υποστηρίξουν έναν ακόμη πόλεμο χωρίς νόημα, που θα κοστίσει αναμφίβολα εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια αθώες ζωές. Σκεφτείτε το ηθικό σχετικισμό και σκοτάδι της καρδιάς που απαιτείται για να υιοθετήσει κάποιος αυτή τη φιλοσοφία που με ψυχρό τρόπου παραθέτει ο Clawson. Τώρα συνειδητοποιήστε ότι η σημερινή μας κυβέρνηση έχει υπεραρκετά άτομα, άνδρες και γυναίκες, που σκέφτονται ακριβώς με αυτόν τον τρόπο. Αυτή είναι η σάπια καρδιά της εξωτερικής πολιτικής της Αμερικής που πρέπει να δουν όλοι. Κρατείστε το αυτό για την επόμενη φορά που για μια ξαφνική «επίθεση» θα κατηγορηθεί ένας βολικός αποδιοπομπαίος τράγος, όπως το Ιράν και θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την εισβολή ...


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...