Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συρία: Θα ρίξουμε στη Δύση 8.000 καμικάζι.


Ανέστης Μαυροκέφαλος για π.Ιωάννη Καλαΐδη: "Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (επίθεση Αράβων) για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων".
 
σχόλιο Γ.Θ : Αν ένας "τρελός" από τους 8000 καμικάζι τα καταφέρει και βρεθεί στην καρδιά του θηρίου, θα είναι αρκετός για να φέρει το τέλος που περιγράφει ο π.Ιωάννης Καλαΐδης αλλά και ο συνονόματός του Ευαγγελιστής στην Αποκάλυψη αιώνες πριν όταν έλεγε για την πτώση της Βαβυλώνας (δες ΕΔΩ).
 
Η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρεται σε Σύριο αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί σε αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό, ο οποίος δήλωσε ότι το καθεστώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ως αντεπίθεση στους Αμερικανούς, πιλότους- αυτοκτονίας (καμικάζι).
Ο αξιωματικός είπε:
«Απέναντι σε κάθε πύραυλο που εκτοξεύεται από τους Αμερικάνους ή τους Βρετανούς εμείς θα ρίχνουμε τρεις ή τέσσερις. Εάν τα αεροπλάνα τους εισβάλουν στον εναέριο χώρο μας, θα συναντήσουν την κόλαση του πυρός. Αν δεν μπορέσουμε να τα ρίξουμε θα πέφτουμε επάνω τους και θα ανατινάζονται στον αέρα».
Ο αξιωματικός συνέχισε:
«Στις τάξεις μας υπάρχουν 8.000 στρατιώτες έτοιμοι να θυσιαστούν για να σταματήσει η επιθετικότητα των Αμερικανών και των Βρετανών και είμαστε έτοιμοι να εμβολίσουμε αμερικανικό αεροπλανοφόρο προκειμένου να σταματήσει η επίθεση στη χώρα μου».
Ο αξιωματικός αναφέρθηκε στην ηρωϊκή διάθεση του συριακού στρατού:

« Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να πάρει την ψυχή μας, ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Βρετανοί. Βρισκόμαστε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν οι πύραυλοί μας από μια αεροπορική επιδρομή. Γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα χτυπήσουν συγκεκριμένους στόχους. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες έχουν μετακινηθεί».

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...