Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο χάρτης των δυνάμεων που είναι έτοιμες να πλήξουν τη Συρία

xartis_mesogeios_dynameis-630x323

Ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η μορφή της στρατιωτικής επίθεσης κατά της Συρίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Τ.Κέρι το μόνο που “εγγυήθηκε” είναι ότι το “χτύπημα” κατά της Συρίας δεν θα έχει καμία σχέση με όσα έκαναν οι ΗΠΑ σε Ιράκ, Αφγανιστάν και Λιβύη. Το πιθανότερο είναι ότι η Συρία θα πληγεί από μία βροχή πυραύλων που θα προέρχονται από αμερικανικά πλοία, όπως *** ανέλυσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Γρίβας στο Onalert.

Ο χάρτης προέρχεται από το γαλλικό Le Monde και παρουσιάζει τις δυνάμεις που αυτή τη στιγμή έχουν στο στόχαστρό τους τη Συρία.

Περιλαμβάνονται και βρετανικά πλοία τα οποία μπορεί μετά από το όχι του κοινοβουλίου τους να μην συμμετάσχουν στην επιχείρηση,ωστόσο παραμένουν στην περιοχή.

Έτσι κι αλλιώς όπως είπε και ο Ομπάμα οι διαβουλεύσεις με τους συμμάχους συνεχίζονται. Όπως είναι λογικό η *** βάση της Σούδας για την οποία γράψαμεότι υπήρξε βολιδοσκόπηση θα χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Το επίσημο αίτημα για τη χρήση της είναι θέμα χρόνου να υποβληθεί. Η επιχείρηση θα είναι όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Ομπάμα – Κέρι θα είναι σύντομη .

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει ελπίδα να είναι και αποτελεσματική σε ότι έχει να κάνει με την τραγωδία της Συρίας.

Κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος για κάτι τέτοιο.


*** ανέλυσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Γρίβας στο Onalert.

*** βάση της Σούδας για την οποία γράψαμε

onalert.gr

http://national-pride.org

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...