Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Τεράστια αυτοκινητοπορεία υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα ρωσικές σημαίες, αυτοκίνητα με «Ζ»

Οι Έλληνες που συμμετείχαν κρατούν ρωσικές σημαίες, σημαίες με τον δικέφαλο αετό ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ζωγραφίσει στα αυτοκίνητά τους το «Ζ».

Αυτοκινητοπορεία εκατοντάδων υποστηρικτών της Ρωσίας, βρίσκεται σ’ εξέλιξη στο Κέντρο της Αθήνας.
Οι συμμετέχοντες κρατούν ρωσικές σημαίες, σημαίες με τον δικέφαλο αετό ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ζωγραφίσει στα αυτοκίνητά τους το «Ζ».
Η μοτοπορεία είχε αναγγελθεί πριν από μέρες.
Την ίδια ώρα, πορεία πραγματοποιούν περίπου 150 πολίτες που υποστηρίζουν την Ουκρανία απέναντι στη Ρωσική εισβολή στην Πλατεία Συντάγματος, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές των ρωσώφιλων:

«Παρκάρουμε με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου μέχρι να συγκεντρωθούμε όλοι και να ξεκινήσουμε πορεία προς το Σύνταγμα και η Βουλή, τους γύρω δρόμους (θα τους ανακοινώσουμε αναλυτικά) και μετά επιστροφή όλοι μέσω Συγγρού. Τις σημαίες θα τις φανερώσουμε, μόλις ξεκινήσουμε όλοι μαζί τη πορεία με τα αμάξια προς το Σύνταγμα».

Δείτε το βίντεο του Bankingnews από τη Λεωφόρο Συγγρού:

Λύσσα κακιά η ουκρανική πρεσβεία 

Νωρίτερα, τη βαθιά της ανησυχία για την προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Απριλίου στην Αθήνα, αυτοκινητοπορείας κατά της «ρωσοφοβίας και ρατσισμού» εκφράζει η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα.

russians-syggrou-2.webp

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση «η διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης αυτή τη στιγμή, όταν τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να καταστρέφουν τις ουκρανικές πόλεις και να σκοτώνουν τον ουκρανικό πληθυσμό, είναι ανεπίτρεπτη». Όταν 8 χρόνια σφάζανε τους Ρωσόφωνους ήταν όλα καλά;

Καλεί δε όλους τους «ανθρώπους που ενδιαφέρονται (…) να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν ώστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να μη διεξάγονται ποτέ στην Αθήνα». Ο Ουκρανο-ναζισμός τους δεν κρύβεται με τίποτα...

Σημειώνει δε πως έχει αποστείλει τη σχετική ρηματική διακοίνωση στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας”.


Δείτε βίντεο από την Αθήνα

Και αντίστοιχο βίντεο από την Πάφο της Κύπρου:

www.bankingnews.gr
https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...