Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

20 ημέρες ακόμη για την λήξη της Κορωνοχούντας;

Όπως διαρρέεται από πολλά υπάκουα και πρόθυμα παπαγαλάκια της κορωνοχούντας, όπου επί δύο χρόνια σχεδόν υπέστη  ο Ελληνικός λαός ,στο τέλος του χρόνου ,δηλαδή σε 20 ημέρες  ακόμη, τελειώνει ο κορωνοεφιάλτης.

Ο ιός βέβαια εξασθενημένος θα συνεχίζει να υπάρχει μα θα αλλάξει  ριζικά η ατζέντα στην οποία το επόμενο θέμα θα είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και οι ταυτότητες-χειροπέδες για τους πολίτες.Άρα τα περί προστίμων και λοιπών απειλών θα αποδειχθούν όσονούπω φύκια για μεταξωτές κορδέλες ίσια – ίσα για να συλλάβουν,όσο προλάβουν, και τα τελευταία εναπομείναντα ψάρια στα  δίχτυα τους. Ειδικά μάλιστα όταν τα δίκτυα  εφαρμόζονται στην δεξιά πλευρά της Νεοδημοκρατικής κυβερνήσεως  τότε η ψαριά είναι μεγαλύτερη, κατά το Ευαγγελικόν «βάλετε εἰς τὰ δεξιὰ μέρη τοῦ πλοίου τὸ δίκτυον, καὶ εὑρήσετε».(Ιωάνν.κα.΄6)

Από την υγειονομική δικτατορία λοιπόν θα μεταπηδήσουμε στην ηλεκτρονική.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι δημοσιογραφίσκοι  να ανοίγουν απαλά-απαλά την αυλαία του επόμενου παράλογου παραμυθιού.

Γιαυτό και ξεκίνησε ο απολογισμός και έπεται η μοιρασιά από την λεία  της απερχομένης κυνηγητικής πανδημικής περιόδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζητά πιά το αντάλλαγμα για την πειθώ και τις λοιπές καισαροϋπηρεσίες που πρόσφερε η διοικούσα Εκκλησία πιστά στον Μητσοτάκη και ο πρωθυπουργός από την πλευρά του αναγνωρίζοντας αυτή την συμβολή είναι έτοιμος να αποδώσει τα τριάκοντα αργύρια του Ιούδα για την επί 22 μήνες προδοσία ων επισκόπων.

https://tvxs.gr/news/ellada/monimi-proslipsi-4000-iereon-anakoinonei-o-mitsotakis

Την Δευτέρα μάλιστα θα παραστεί ο Μητσοτάκης για πρώτη φορά στην ιστορία εις την συνεδρία της Διαρκής Συνόδου για να τους αποδώσει τα εύσημα μα και τα  ένσημα για τις εργατοώρες  και τον κόπο που κάνανε  για την ιεραποστολή, όχι της αναστάσεως Χριστού,  αλλά των εμβολίων.

Να χαρούμε λοιπόν ή να στεναχωρηθούμε;

 Μα το σημαντικότερον και το μόνο βέβαιο  είναι πως όσα και να επιτηδεύονται οι δυνατοί του κόσμου τούτου στο τέλος κουμάντο κάνει ο Χριστός σε γη και ουρανό ,στην ζωή αυτή μα και στην αιωνιότητα.

 

«ἐδόθη μοι πᾶσα ἐξουσία ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ γῆς…καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. Ἀμήν.» (Ματθ.κη΄.18-20)

 

-ΕΥΓΡΑΦΟΣ-

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...