Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

NASA: Προσλαμβάνει ιερείς και θεολόγους για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα στο ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινους

σχόλιο Γ.Θ : Τί ετοιμάζουν πάλι οι αντίχριστοι; Ξέρουμε πολύ καλά τί ετοιμάζουν. Ξέρουμε καλά ποιον ετοιμάζουνΜπορεί να ακούγεται σαν την πλοκή μιας κακής ταινίας β΄διαλογής επιστημονικής φαντασίας, αλλά η NASA στρατολογεί πραγματικά ιερείς  για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα  για το ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινους.

Η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους ως μέρος μιας μελέτης  για να διερευνήσει πώς θα αντιδρούσαν οι διαφορετικές θρησκείες του κόσμου στο ενδεχόμενο που ανακαλύπταμε εξωγήινους ή οι εξωγήινοι ανακάλυπταν εμάς.

Ανάμεσά τους ο Βρετανός κληρικός, αιδεσιμότατος Δρ Andrew Davison, θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ο οποίος είναι επίσης κάτοχος διδακτορικού στη βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Γιατί όμως η NASA προσλαμβάνει ιερείς και θεολόγους  τώρα;

Όπως αναφέρεται ο λόγος που η NASA προσλαμβάνει τους ειδικούς αυτούς τώρα έχει να κάνει με την πρόοδο, στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να βρει ζωή στο μεγάλο άγνωστο, ερευνώντας σήματα από τα διάστημα μέσω των ραδιοτηλεσκοπίων αλλά και πλανήτες που θα μπορούσαν να είναι κατοικήσιμοι, μέσω διαστημικών τηλεσκοπίων.

Ένα τέτοιο διαστημικό τηλεσκόπιο είναι και το James Webb, το οποίο εκτοξεύτηκε  την παραμονή των Χριστουγέννων και τώρα βρίσκεται σε απ΄σοταση 1,5 εκατ. χλμ. από τη Γη αφού προωθήθηκε μέχρι κεεί από ένα πυραυλικό φορέα Ariane V.

Επιπλέον, το rover Rosiland Franklin της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, που κατασκευάστηκε αναμένεται να εκτοξευτεί το 2022 προκειμένου να εξερευνήσει  τον πλανήτη Άρη αναζητώντας απολιθωμένα μικρόβια σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει ίχνη ζωής που μπορεί να είχαν υπάρξει στο παρελθόν στον κόκκινο πλανήτη. .

Εν τω μεταξύ, επιστήμονες στο Κάρντιφ έχουν δείξει ότι η αμμωνία που βρέθηκε στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε μεταφερθεί  εκεί από ζωντανούς οργανισμούς.

Το πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε από τη NASA πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ για να αντιμετωπίσει ερωτήματα σχετικά με το πώς η ζωή από έναν άλλο πλανήτη μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη για τους θεούς και τη δημιουργία.

Ο δόκτωρ Ντέιβισον πιστεύει ότι η προοπτική εύρεσης μιας ζωής έξω από τον κόσμο μας γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Στο βιβλίο του Davison, Astrobiology and Christian Doctrine, θέτει ερωτήσεις σχετικά με το εάν ο Θεός θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει τη ζωή αλλού στο σύμπαν και σε αυτή την περίπτωση εάν θα μπορούσε να είχε στείλει έναν Σωτήρα να πεθάνει για τις αμαρτίες των εξωγήινων ειδών;

πηγή

5 σχόλια:

 1. Β Πε. 3,12 προσδοκῶντας καὶ σπεύδοντας τὴν παρουσίαν τῆς τοῦ Θεοῦ ἡμέρας, δι᾿ ἣν οὐρανοὶ πυρούμενοι λυθήσονται καὶ στοιχεῖα καυσούμενα τήκεται!

  Εκτός του πνευματικού κόσμου, είναι αδιανόητο να πιστεύει κάποιος στην ύπαρξη ζωής με οποιαδήποτε μορφή σε άλλους πλανήτες. Τι το νόημα; Δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο, έλαβε το δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος την σάρκα και τα οστά του ανθρώπου με τα οποία θα υπάρχει εις τους αιώνες των αιώνων ως Θεάνθρωπος και θα βασιλεύει στους κατά χάριν θεούς ανθρώπους και στα λειτουργικά πνεύματα τους αγίους Αγγέλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα αυτά αποτελούν μέρος του σχεδίου "Blue beam"το οποίο απεκάλυψε ο Καναδός δημοσιογράφος Σερζ Μονάστ που το πλήρωσε και με την ζωή του . Με λίγα λόγια , στημένη "επίθεση εξωγήινων" εξαπάτηση του κόσμου με δήθεν απόκρουση αυτών(των εξωγήινων)με την συνδρομή υποτίθεται όλων των κρατών και ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης - όλα με την βοήθεια της τεχνολογίας και πολλά πολλά άλλα για να αποτρελάνουν και να εξαπατήσουν την ανθρωπότητα δηλ. τα ψεύτικα θαύματα του αντίχριστου !  νων)  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτούς που προσλαμβάνει δεν είναι ΘΕΟΛΟΓΟΙ αλλά θολολογοι κ μπουρδολογοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο διάβολος που μετασχηματιζεται σε άγγελο φωτός ( στην περίπτωση μας σε ιπτάμενο δισκο) τρέλανε τους Αμερικανούς πιλότους νομίζοντας ότι έχουμε επίσκεψη εξωγήινων όντων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...