Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Αυστραλός γερουσιαστής προειδοποιεί για το τι θα συμβεί με την νέα ψηφιακή ταυτότητα

«Ο λόγος που έχουμε Σύνταγμα είναι για να επιβάλλουμε απόλυτα όρια για να σταματάμε τους πολιτικούς από το να καταπατούν τις ελευθερίες μας. Η συμπεριφορά των πολιτικών κατά τη διάρκεια του COVID έδειξε σε όλους πόσο γρήγοροι ήταν πολλοί πολιτικοί και γραφειοκράτες στο να καταχραστούν τα δικαιώματα, να τιμωρήσουν και να εξαναγκάσουν τους πολίτες στο να υποβληθούν σε μη δοκιμασμένες και αναπόδεικτες ιατρικές διαδικασίες. Αυτό το νομοσχέδιο θα δώσει στους Πρωθυπουργούς και στον Πρωθυπουργό την εξουσία να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες ανά πάσα στιγμή. Τι τρομακτική προοπτική! Όταν ο κόσμος καταλάβει πόσα θα χάσουμε με την παγκόσμια επανεκκίνηση, τότε θα είναι αργά η καταπίεση θα είναι ουσιαστική. Αυτό το νομοσχέδιο γίνεται το πλαίσιο αυτής της καταπίεσης. Το Trusted Digital Identity Bill είναι ένας παγκόσμιος μηχανισμός επιτήρησης και ελέγχου που συνέταξαν και δημιούργησαν εταιρίες που διψούν για κέρδη και πολιτικοί που τρελαίνονται από την εξουσία.

 

πηγή

3 σχόλια:

 1. Είναι πραγματικά, θαύμα, που στην μακρινή Αυστραλία που ποδοπατούνται με την επιδημία του κορωναϊού, τόσο βάναυσα τα Συνταγματικά δικαιώματα και η ελευθερία του ανθρώπου, να βγαίνει με τόσο θάρρος ένας πολιτικός, ένας γερουσιαστής, και να μιλάει τόσο καθαρά για τον κίνδυνο που υπάρχει προ των πυλών!
  Δόξα τω Θεώ!
  Όσο υπάρχουν άγιοι λέμε στην Εκκλησία, υπάρχει ελπίδα!
  Αλλά, κι ας κατεβάσουμε τον πύχη...
  Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, πάλι υπάρχει ελπίδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό κι αν είναι φακέλωμα και δε θα έχω πρόσβαση στο δικό μου φακέλωμα!!Θα γράφουν και θα σβηνουν ότι θέλουν για μενα(ψευδής ειδήσεις)!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...