Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ανταλλαγές πυρών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΝΔ για κορωνοϊό και γιο του δράκουλα

σχόλιο Γ.Θ : Το θέατρο αντιπαράθεσης των δύο ανθελληνικών οργανώσεων για τα μάτια του κόσμου...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού» επισημαίνει το Γραφείο Τύπου της ανθελληνικής οργάνωσης της νέας δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνουν, ακόμα: «Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος.

»Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του.

»Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα».

Η ανακοίνωση καταλήγει με το εξής: «Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή.

»Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα φυσικά.

Κατόπιν, ήρθε η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ:

«Πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη.

»Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού».

Από την Κουμουνδούρου, συνεχίζουν λέγοντας:

«Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.

»Ο  Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο.

»Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό…».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...