Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

«Ο Ρουβάς θα πάρει σε 17 λεπτά όσα θα πάρει ένας γιατρός του ΕΣΥ σε 10 χρόνια»

17λεπτη συναυλία χωρίς κοινό με κόστος 215.000 ευρώ τη στιγμή που το ΕΣΥ καταρρέει

σχόλιο Γ.Θ : Άθλιο Ψευτορωμαίικο... πότε επιτέλους θα έρθει το τέλος σου;

Δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 17λεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς κοινό, που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων με κόστος 215.000 ευρώ!

Χρήστες του twitter «κατακεραυνώνουν» τον Κώστα Μπακογιάννη και τον κατηγορούν για απίστευτη σπατάλη, την ώρα που το ΕΣΥ «γονατίζει» παραγκωνισμένο, χωρίς προσωπικό και υποδομές.

Σημειώνεται ότι έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση ύψους 215.000 στην εταιρεία Carousel η οποία θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, συνεργάτες του δημάρχου υποστηρίζουν ότι στο αστρονομικό ποσό συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του Ρουβά αλλά και το συνολικό κόστος της εκδήλωσης.«Η απόφαση του δημάρχου της Αθήνας να διαθέσει το ποσό των 215.000 € ως αμοιβή για μια 17λεπτη πρωτοχρονιάτικη παράσταση γνωστού καλλιτέχνη, με μοναδικό θεατή τον ίδιο τον κ. Μπακογιάννη (!) και με απευθείας ανάθεση, συνιστά αχρείαστη και προκλητική σπατάλη. Ακόμα περισσότερο, αποκαλύπτει μια νοοτροπία, δηλωτική των προτεραιοτήτων και του «γούστου» μιας τάξης που ζει πολύ μακριά από τα προβλήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας, αλλά που επίσης θέλει αυτή την απόσταση να την προβάλλει και να την δείχνει, ως οικόσημο υπεροχής».

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...