Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Κ.Αρβανίτης: «Κάτι δεν πάει καλά - Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι»

Τα επίσημα στοιχεία των εμβολιασμών, των κρουσμάτων και των θανάτων παραθέτει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι. 

Ο Κ.Αρβαντίτης υποστηρίζει ότι σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα θα έπρεπε η αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών να μείωνε τα κρούσματα και τους θανάτους, παρόλα αυτά, όπως διαπιστώνουμε όλοι μας, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει γι' αυτό δεν δείχνει να ευθύνεται μόνο η Όμικρον, καθώς τόσο τα κρούσματα, όσο και οι θάνατοι αυξάνονται παράλληλα με τους εμβολιασμούς εδώ και αρκετούς μήνες. 

Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ...

ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ,

ΑΥΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ...

Αν το ποιηματάκι που λέει "τρέξτε όλοι να εμβολιαστείτε, για να γλυτώσετε" ήταν έστω και ολίγον αληθινό, τότε θα έπρεπε, όσο αυξάνουν οι εμβολιασμοί, να μειώνονται ΚΑΙ τα "κρούσματα" και οι θάνατοι!

Ομως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Πιο κάτω βλέπουμε ότι καθώς αύξαναν οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα, παράλληλα αύξαναν τόσο τα συνολικά "κρούσματα", όσο και οι συνολικοί θάνατοι!

Δεν ισχύει λοιπόν το "τρέξτε να εμβολιαστείτε, για να γλυτώσετε".

Οχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για καμία άλλη χώρα δεν έχει επαληθευτεί αυτό!»



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...