Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Απελπισμένοι πολίτες, αντιδρούν...

Aναρτήσεις απελπισμένων πολιτών με αφορμή τα όσα επιβάλλει η κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανασύρονται μετά την σύλληψη ένδεκα εξ αυτών από την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». οι οποίοι σε μια συμβολική κίνηση είχαν περάσει χειροπέδες και παρέδωσαν στην αστυνομία έναν γυμnασιάρχη στο Αιγίνιο Πιερίας το πρωί σήμερα.

Σε μία σελίδα με τίτλο «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Έαρ» που διαχειρίζεται ο Κ.Κ. και η δασκάλα χορού Α.Κ. η οποία συνελήφθη μαζί με άλλα δέκα άτομα για την συμβολική κίνηση «παράδοσης» στην αστυνομία του γυμασιάρχη, ξεχωρίζει μια ανάρτηση στις 4 Δεκεμβρίου:

«Προς κάθε εισαγγελέα, προς τον Άρειο Πάγο και προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, Όταν το καράβι κινδυνεύει και όλοι ομολογούν ότι είναι αναρμόδιοι για να το κυβερνήσουν ,και αναλαμβάνει το τιμόνι και ο τελευταίος μούτσος τότε ο μούτσος γίνεται Καπετάνιος! Σας δηλώνω λοιπόν ευθαρσώς εφ'όσον είστε αναρμόδιοι για την διακυβέρνηση του, το αναλαμβάνω εγώ ο τελευταίος μούτσος, αγράμματος και αναλφάβητος. ΝΑΥΤΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ».

Η συμβολική κίνηση με την «σύλληψη» του γυμνασιάρχη έχει δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Ειδικότερα, επτά με οκτώ άτομα, τα οποία φορούσαν και διακριτικά, μετέβησαν περί τις 07:30 στο Γυμνάσιο του Αιγινίου και θέλησαν να μπουν στο σχολείο. Ο διευθυντής, όμως, δεν τους επέτρεψε την είσοδο, καθώς δεν φορούσαν μάσκες.

Η αντίδρασή τους ήταν να τον «συλλάβουν» συμβολικά και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» γράφουν και αναλυτικά όσα πιστεύουν:

«Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους Εαυτούς μας και τη χώρα μας. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ή κίνημα.

Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι» γράφουν αρχικά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, κάποιος που θέλει να «δράσει» μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον «Θεματοφύλακα» της περιοχής του και μετά από καθοδήγησή του να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα που ανήκει και να καταθέσει «αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους.

Τα πολλά και μεγάλα λόγια τελείωσαν. Γινόμαστε ένα όλοι οι Έλληνες κάτω από την ομπρέλα του Συντάγματος. Ενημερώσου σωστά και δραστηριοποιήσου. Γιατί μόνο με ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, θα δούμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να λάμπουν ξανά. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη χώρα μας πίσω».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...