Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Τελειώνει ο χρόνος τους και «παίζουν τα ρέστα τους»: Το 2022 φέρνει το τέλος της πανδημίας και πανικό σε κυβερνήσεις

Υποχρεωτικός εμβολιασμός, lockdown, απαγορεύσεις, τελειώνει ο χρόνος, πρέπει τώρα να εμβολιαστείτε όλοι και να κλειδωθείτε σπίτια σας αλλιώς θα πεθάνετε! 30.000 κρούσματα! Σοκ! Πανικός! 

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2021 ΜΜΕ και «ειδικοί» φροντίζουν να «σπείρουν» τον πανικό στους πολίτες, με απώτερο στόχο τους να τους στείλουν στα εμβολιαστικά κέντρα και να τους «κλειδώσουν» στα σπίτια τους ώστε να μην μπορούν να απολαύσουν τη ζωή και να γιορτάσουν μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Προσοχή: Και εμβολιασμένοι να είσαστε να κάνετε με σύνεση το ρεβεγιόν, εάν μάλιστα είστε ηλικιωμένος ή ανεμβολίαστος... να μην κάνετε καθόλου, να κάτσετε μόνοι σπίτι σας. Αυτά ακούστηκαν επί της ουσίας σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, από τον καθηγητή Μικροβιολογίας Αλκιβιάδη Βατόπουλο.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus, έδωσε χρονικό περιθώριο στις κυβερνήσεις για να εμβολιάσουν... και τις πέτρες. «Έχετε 185 ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η κυβέρνηση και οι «τηλεγιατροί» πιέζουν για μαζικό, υποχρεωτικό εμβολιασμό και θέλουν νέες, ακόμα πιο αυστηρές απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους. Ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας έβαλε σήμερα στο «τραπέζι» και τα παιδιά, καθώς ζήτησε μαζικό καθολικό εμβολιασμό για τα παιδιά άνω των 12 ετών. 

Γιατί όμως αυτή η πίεση; Γιατί μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τον χρόνο με στεναχώρια και φόβο; 

Η μετάλλαξη Όμικρον ήρθε σαν «βόμβα» για να μας περάσει στο επόμενο στάδιο της πανδημίας. Πλέον αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να την σταματήσουν, καθώς τα περισσότερα κρούσματα είναι σε εμβολιασμένους (σύμφωνα με τις μοναδικές χώρες που έχουν ανακοινώσει επίσημα στοιχεία, δηλαδή Δανία και Γερμανία).

Την ίδια ώρα είναι υπερμεταδοτική και καθημερινά πλέον ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει πάνω από 30.000 κρούσματα. Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αποκτήσει ανοσία της αγέλης με βίαιο τρόπο, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες όπως όλα δείχνουν θα έχουν κολλήσει σχεδόν όλοι τον ιό, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. 

Αυτό προφανώς έχει τα αρνητικά, καθώς κινδυνεύουν όλοι να κάνουν σοβαρή νόσο και να πεθάνουν, κάτι που πρέπει ο καθένας προσωπικά να το σκεφτεί και να προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο πιστεύει για τον εαυτό του ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία του. 

Από την άλλη υπάρχουν θετικά νέα. Αρχικά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη αν και είναι μεταδοτική δεν προκαλεί βαριά νόσο και τα συμπτώματα της μοιάζουν περισσότερο με μια γρίπη. Ήδη η Νότια Αφρική ανακοίνωσε τη λήξη του συναγερμού, παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να αψηφήσει κάποιος τον κίνδυνο, ακόμη και εάν είναι μεγάλης ηλικίας. 

Επίσης, σύμφωνα με τον Ισραηλινό καρδιολόγο Αφσίν Εμράνι, ο οποίος είναι ιατρικός διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής Los Angeles Heart Specialists και εργάζεται στις ΗΠΑ είναι η άκρως μεταδοτική παραλλαγή Όμικρον δεν είναι παρά «ένας ιός του εποχικού κρυολογήματος» και «είναι κυριολεκτικά το εμβόλιο που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι φαρμακοβιομηχανίες» και το οποίο θα τελειώσει την πανδημία.

Όπως είπαμε τα εμβόλια δεν «πιάνουν» την μετάλλαξη, ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ούτε και η φυσική ανοσία μπορεί να την σταματήσει πλήρως. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ο άνθρωπος που νοσεί από την παραλλαγή Όμικρον αποκτά ανοσία και από τη Δέλτα.

Άρα επί της ουσίας οδηγούμαστε στο τέλος της πανδημίας, καθώς σε λίγους μήνες θα έχουμε όλοι ανοσία! Είναι κάτι που δεν το θέλουμε;

Ας δούμε τι έκανε η Σουηδία και ας πάρουμε παράδειγμα και πως ξεπέρασε τον Covid-19 εδώ και μήνες.

Αντιθέτως ας δούμε τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία «πόνταρε» τα πάντα στα εμβόλια.

Η κυβέρνηση είχε δύο χρόνια να ενισχύσει το ΕΣΥ ώστε ακόμα και αυτοί που νοσήσουν βαριά και καταλήξουν στο νοσοκομείο να έχουν την κατάλληλη φροντίδα και να το ξεπεράσουν. Τι έκανε; Έδιωξε 7.000 υγειονομικούς. 

Η κυβέρνηση είχε δύο χρόνια για να φέρει φάρμακα, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα, ώστε οι ευπαθείς να μπορέσουν να έχουν την κατάλληλη φροντίδα και να ξεπεράσουν τον ιό. Τι έκανε; Πήρε αργά ελάχιστες παρτίδες και ενώ βλέπει και τώρα ότι έστω και αυτά τα 2.000 μονοκλωνικά αποδεικνύονται σωτήρια αρνείται να φέρει περισσότερες δόσεις. 

Άρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι αυτή η πίεση για μαζικό/υποχρεωτικό εμβολιασμό γίνεται για να επιβληθεί δια της βίας τη νέα «κανονικότητα» που ονειρεύονται, από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι θα νοσήσουν και θα αποκτήσουν ανοσία μέσω της φυσικής νόσησης. 

Δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση να δούμε σε λίγους μήνες τους κυβερνώντες να ανακοινώνουν ότι κέρδισαν την πανδημία, όμως να διατηρούνται τα μέτρα περιορισμού και να συνεχίζονται οι μαζικοί εμβολιασμοί, γιατί σύμφωνα με αυτούς μόνο έτσι δεν θα ξεσπάσει ξανά ο ιός. 

Αυτό δείχνει να ήταν το σχέδιο τους, όμως οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις τους έχουν προκαλέσει πανικό και πλέον προσπαθούν δια της βίας να το επιβάλλουν. Το 2021 το δεχθήκαμε οι περισσότεροι, το 2022; 

Πρόβλεψη μου: Η φετινή χρονιά θα είναι κρίσιμη και κυρίως οι πρώτοι μήνες του 2022, καθώς οι κυβερνήσεις θα προσπαθήσουν να κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους, αλλά και να αναγκάσουν τους εμβολιασμένους να εμβολιάζονται 2-3 φορές τον χρόνο. Την ίδια ώρα οι «ελεύθερες» φωνές έχουν αυξηθεί και όλο και περισσότεροι πολίτες έχουν ξεκινήσει να διαφωνούν με το αφήγημα. «Αγαθά αγώνα κτώνται» και τίποτα δεν πρόκειται να μας «χαρίσουν» οι κυβερνήσεις.

Καλή χρονιά σε όλους. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...