Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Έρευνα «βόμβα»: «Το ελληνόφωνο κράτος ο μεγαλύτερος "ψεύτης" στην Ευρώπη - Έχει τα πιο αναξιόπιστα στοιχεία για τον Covid-19»!

Αποδεικνύεται πλέον και επισήμως ότι η κυβέρνηση «μαγείρευε» κρούσματα και θανάτους για να «ανοιγοκλείνει» τη χώρα

Σχεδόν από την αρχή της πανδημίας στο pronews.gr είχαμε σταθεί στα πλαστά στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον Covid-19, καθώς τα κρούσματα ανεβοκατέβαιναν ανάλογα με τα «θέλω» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πλέον αυτό επιβεβαιώνεται και με επίσημη έρευνα, καθώς σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο μαθηματικός Παύλος Κόλλιας και δημοσιεύθηκε στο «medrxiv» στις 26 Δεκεμβρίου η Ελλάδα έχει τα πιο αναξιόπιστα στοιχεία για τον Covid-19 σε όλη την Ευρώπη! 

«Είναι τα δεδομένα της Covid-19 Αξιόπιστα; Η περίπτωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είναι ο τίτλος της έρευνας, η οποία με την χρήση της κατανομής Bedford έλεγξε την αξιοπιστία των δημοσιοποιούμενων περιστατικών και θανάτων. 

Η έρευνα τονίζει μεταξύ άλλων ότι «τα ανακριβή δεδομένα παρέχουν ψευδείς πληροφορίες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπονομεύουν την παγκόσμια ανταπόκριση και εμποδίζουν τη λήψη προληπτικών μέτρων» και στη συνέχεια τονίζει ότι αναλύει ξεχωριστά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για τα κρούσματα και τους θανάτους. 

Η έρευνα υποστηρίζει ότι μόλις τρεις χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν να δίνουν στη δημοσιότητα πραγματικά στοιχεία. Ποιες είναι αυτές; H Bουλγαρία, η Κροατία και η Ρουμανία! 

Αντιθέτως όσον αφορά τα κρούσματα οι λιγότερο αξιόπιστες χώρες είναι: Η Δανία, η Ελλάδα και η Ιρλανδία. 

Η Ελλάδα έχει μια ακόμη «πρωτιά» καθώς είναι ανάμεσα στις λιγότερο αξιόπιστες χώρες και σε ότι αφορά τους θανάτους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, οι λιγότερο αξιόπιστες χώρες είναι η Μάλτα, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ιταλία και το Λουξεμβούργο. 

Με αυτά τα στοιχεία η κυβέρνηση επιβάλλει «κλειδώματα», υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και λοιπά μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία και την ψυχολογία των πολιτών!

πηγή

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...