Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Με υπερπολυτελή καταφύγια περιμένουν τα πυρηνικά της Ρωσίας οι αμερικανοί

Η επτασφράγιστη θύρα του υπογείου και το μυστικό που κρύβεται εκεί...
Καταφύγιο από σπίτι στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι προς πώληση.

Και όσο κι αν τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια της τιμής του το παρακάνουν «αλμυρό», με το ποσό αυτό δεν αγοράζετε απλώς μια πολυτελή αγροικία στην απομονωμένη νεοϋρκέζικη ύπαιθρο, αλλά πολλά παραπάνω.

Όπως την τεράστια αποθήκη πυραύλων που έχει πλέον μετατραπεί σε υπόγειο καταφύγιο, που μπορεί να προστατεύσει εσάς και την οικογένειά σας από κάθε αποκαλυπτικό σενάριο!

Το όνειρο κάθε Αμερικανού που περιμένει τον Αρμαγεδδώνα…

Πάνω από την επιφάνεια της γης λοιπόν, το σπίτι είναι ένα πολυτελέστατο εξοχικό.Κάτω από το έδαφος ωστόσο κρύβεται ένα υπόγειο φρούριο, που μπορεί να αντέξει όλες τις ανθρώπινες και φυσικές συμφορές.Το σπίτι βρίσκεται εγκατεστημένο στην οροσειρά AdirondackΗ τοποθεσία είναι απομονωμένη, με τους γείτονες να βρίσκονται σε πολύ μακρινή απόστασηΙδιωτικός διάδρομος απογείωση αεροσκαφών περιλαμβάνεται στην τιμή, σε περίπτωση που αναγκαστείτε τελικά να εγκαταλείψετε άρον-άρον την κατοικία.Το μέρος είναι πανέμορφο και το σπίτι μοιάζει με απλή εξοχική κατοικία στους περαστικούςΣτο εσωτερικό όμως, είναι πολλά περισσότερα. Ο χώρος διαβίωσης φιλοξενεί όλες τις πολυτελείς ανέσεις...Υπάρχουν όμως κι άλλα.Γιατί όταν κατεβαίνεις στο υπόγειο...Υπάρχει μια τεράστια πόρτα που σε οδηγεί κατευθείαν στο υπόγειο καταφύγιο.Μιλάμε για άλλο ένα σπίτι κάτω από την αγροικία.Μια τροποποιημένη δηλαδή αποθήκη πυραύλων της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που έχει γίνει πλέον χώρος διαβίωσης.Το σπίτι του υπογείου είναι τόσο μοντέρνο και αισθητικά άψογο όσο και η κατοικία της επιφάνειας.Η μόνη διαφορά είναι η ασφάλεια που παρέχει στους ενοίκους του από κάθε ενδεχόμενη επίθεση, μιας και μόνο τα μέλη της οικογένειας έχουν πρόσβαση.Υπάρχει βέβαια και μια σκάλα που οδηγεί ακόμα πιο κάτω...Δίνοντάς σου πρόσβαση στον πραγματικό χώρο αποθήκευσης πυραύλων.Η «αποθήκη» έχει ύψος 9 ορόφων! Χώρος αρκετός δηλαδή για να φιλοξενήσει διαμερίσματα για πολλές πολλές οικογένειες...


7 σχόλια:

 1. ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από την στιγμή που θα μολυνθεί το περιβάλλον με ραδιενέργεια, άχρηστα είναι όλα αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τρογλωδήτες! Για πόσο καιρό??? Η ακτινοβολία διαρκεί 5-10 χιλιάδες χρόνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕΤΙΡΕ -ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ- << Ο ΜΕΓΑΛΟΚΕΡΑΤΟΣ >>ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ! ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τὸ λάχανο εἶνε τὸ μοναδικὸ φυτὸ τὸ ὁποῖο καθαρίζει τὸ ἔδαφος ἄπὸ τὴν ῥαδιενέργεια. Εὔχομαι ἀχρείαστο νὰ εἶναι. Τὰ δε μανταρίνια ἐξουδετερώνουν τὴν ῥαδιενέργεια στὸ σῶμα καὶ λειτουγοῦν ὥς ἀσπίδα κατὰ τῆς περιβάλουσσας ῥαδιενέργειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...