Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ρώσος επιφανής Ιολόγος Felix Ershov: το Omicron μπορεί να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας!

Tο Omicron θα μπορούσε να δράσει ως φυσικό εμβόλιο έναντι πιο σοβαρών στελεχών!

Ο Ρώσος επιφανής Ιολόγος <a href="http://<iframe class="vipler" src="https://iz.ru/video/embed/1267249&quot; width="100%" height="366" allowfullscreen style="border-style: none;max-width: 650px;">Felix Ershov αποκάλεσε το στέλεχος “Omicron” ένα σημάδι για τον τερματισμό της πανδημίας σε συνέντευξή του στην Izvestia που δημοσιεύεται στις 23/12/21.
Το Omicron μπορεί να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας είπε.

Ο Ιολόγος, ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS)<a href="http://<iframe class="vipler" src="https://iz.ru/video/embed/1267249&quot; width="100%" height="366" allowfullscreen style="border-style: none;max-width: 650px;"> Felix Ershov μίλησε σχετικά με το Όμικρον στην Izvestia.
«Ίσως το Omicron να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας. Είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, αλλά όχι θανατηφόρο. Είναι πιθανό ότι ο μηχανισμός θα λειτουργήσει και τα αντισώματα που λαμβάνονται με τη βοήθειά του θα βοηθήσουν τόσο τα εμβόλια όσο και την ανοσία όσων έχουν νοσήσει. Φαίνεται ότι η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει μια τέτοια ευκαιρία για να τερματιστεί η πανδημία», παραδέχτηκε ο ειδικός.

Συμφώνησε επίσης με την υπόθεση ότι το Omicron θα μπορούσε να δράσει ως φυσικό εμβόλιο έναντι πιο σοβαρών στελεχών. Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον ιολόγο, στην ιδιότητα της παρεμβολής των ιών: το μεταλλαγμένο στέλεχος με τη βοήθεια ενός συστήματος πρωτεϊνών ιντερφερόνης καταστέλλει τους πρόδρομους, τους απωθεί.

Aποκλειστικό υλικό από την Izvestia:

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...