Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ρωσικό τελεσίγραφο: «Εάν η Φιλανδία και η Σουηδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ η απάντηση θα είναι δυναμική»

Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός ''ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη''

Εάν η Φιλανδία και η Σουηδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ, η απάντηση της Ρωσίας θα είναι δυναμική, όπως διεμήνυσε η Μαρία Ζαχάροβα.

«Είναι προφανές ότι η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ… θα είχε σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές συνέπειες που θα απαιτούσαν επαρκή απάντηση από τη ρωσική πλευρά», επεσήμανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών προσθέτοντας:

«Η πολιτική της μη συμμετοχής σε καμία συμμαχία, που παραδοσιακά ακολουθείται από τη Στοκχόλμη και το Ελσίνκι, θεωρείται από τη Μόσχα ως «σημαντικός παράγοντας για τη διασφάλιση της σταθερότητας στη βόρεια Ευρώπη.

Οι επίμονες προσπάθειες του ΝΑΤΟ να σύρει αυτές τις χώρες στην τροχιά των συμφερόντων και των οπορτουνιστικών πολιτικών του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τη Ρωσία».

Θυμίζουμε πως η μοναδική από τις σκανδιναβικές χώρες που έχει ενταχθεί στην βορειοατλαντική συμμαχία είναι η Νορβηγία (εξαιρείται λόγω γεωγραφικής θέσης η Δανία).

Πολλές φορές εξάλλου η ηγεσία του ΝΑΤΟ έχει πλησιάσει την Στοκχόλμη και το Ελσίνκι προτείνοντας να συνεχιστούν οι άρτιες σχέσεις των δύο χωρών με τη συμμαχία υπό το πρίσμα μίας ένταξης που θα «πλήγωνε» αρκετά τη Ρωσία. 

πηγή

2 σχόλια:

 1. ναι η καταστροφή αυτών των κρατών θα είναι σχεδόν ολοκληρωτική δυστηχώς.το προφητέψαν οι αγιοι μας και μάλιστα θα συγκλονηστούν ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ απο αυτήν την επίθεση.Ενώ στην αρχή θα κάνουν δήθεν τον ουδέτερο εντούτοις το χτύπημα εναντίων της ΡΩΣΣΙΑΣ θα επέλθη μέσω αυτών των κρατών.Η ΡΩΣΣΙΑ θα το καταλάβει και τότε ΑΛΟΙΜΟΝΟ θα διαλυθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλίμονο στα κράτη του βορρά
  Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας . Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .
  Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »
  Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...