Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Πρωτοχρονιά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Χρόνη Εξαρχάκο και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς των παιδικών μας χρόνων


Ο Φρέντυ Γερμανός παρουσιάζει μια ανθολογία από τις εκπομπές του, συμπληρώνοντας πορεία 25 χρόνων στην ελληνική τηλεόραση. Θυμάται την Πρωτοχρονιά του 1977, κάνοντας αναδρομή 17 χρόνων παρουσιάζει τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς του 1977, από όπου είχαν παρελάσει έξι μεγάλοι κωμικοί ηθοποιοί, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιάννης Γκιωνάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Σωτήρης Μουστάκας, Χρόνης Εξαρχάκος και Βασίλης Τσιβιλίκας.
Η εκπομπή πλαισιώνεται από πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, μνήμες, ευχάριστες στιγμές και βιώματα, περιγράφοντας περιστατικά από παραστάσεις, αλλά και κωμικά θέματα της καθημερινότητας τους. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Φρέντυ Γερμανός δοκιμάζει τους ηθοποιούς σε παιχνίδι, στο οποίο καλούνται να αναγνωρίσουν πρόσωπα από την επικαιρότητα της εποχής από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, με έπαθλο έναν πίνακα του Μίνωα Αργυράκη.
Το παιχνίδι κερδίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που με χαρά δέχεται το δώρο του. Στην ευχάριστη συντροφιά φθάνει η Μαρία Ιωαννίδου και ο Βαγγέλης Σειληνός και η εορταστική εκπομπή ολοκληρώνεται με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...