Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Διεστραμμένοι διαστροφείς…

παπα-Ηλίας Υφαντής

Κάποιοι μας μιλούν για ενδεχόμενη έκρηξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου. Και δεν καταλαβαίνουν ότι έχει ήδη αρχίσει. Και μάλιστα για μας τους Έλληνες προ πολλού. Ενώ για την υπόλοιπη ανθρωπότητα αρχίζει με τον κοροονοϊό, που αποτελεί το θανατηφόρο εφεύρημα των παγκόσμιων δολοφόνων, ΗΠΑνθρώπων και ΣΙΑ.

Ο κορονοϊός έγινε αιτία να αποκλυφθούν οι ταυτότητες πολλών «καθωσπρέπει» διαβολανθρώπων. Και ασφαλώς δεν ήταν κάποιο ψέμα, όπως από κάποιους ειπώθηκε. Αφού εκατομμύρια πλήρωσαν με τη ζωή τους. Αλλά και όσοι κατόρθωσαν να διαφύγουν τον κίνδυνο, αναγκάστηκαν να υποστούν τις οδυνηρές του συνέπειες. Όπως και το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, που παντοιοτρόπως δεινοπάθησε εξαιτίας τους.

Με εξαίρεση ασφαλώς τους «ημέτερους» του νεοταξικού καθεστώτος, οι οποίοι (Αρχιεπίσκοπος, κλπ), με τα μονοκλωνικά πέρασαν την ίωση «αβρόχοις ποσί». Γιατί στον τωρινό «ανάποδο-όπως λέει και ο κ, Βαθιώτης-κόσμο» μας, απατεώνες, προδότες, κλπ, επιβραβεύονται πολυειδώς και πολυτρόπως. Ενώ οι έντιμοι διώκονται, μέχρις ότου εξοντωθούν ή επιβιώνουν με λερωμένα τα κοινωνικά τους φρονήματα: Ως ακροδεξιοί, φασίστες, ψεκασμένοι, ανεμβολίαστοι, ρωσόφιλοι κλπ. Ανάλογα με το ποια κατηγορία μπορεί, κάθε φορά να τους στιγματίσει, ως μιάσματα του κοινωνικού συνόλου.

Και πρέπει, στο σημείο αυτό, να πούμε ότι αυτά τα περί ακροδεξιών και ακροαριστερών αποδείχτηκαν στις μέρες μας κουραφέξαλα. Στην πραγματικότητα έχουμε από το ένα μέρος τους συμμορίτες του συστήματος, που λεηλατούν το λαό και καταπροδίδουν την πατρίδα. Οι οποίοι αλλάζουν, ανάλογα με τις περιστάσεις, όπως οι απατεώνες και οι διαρρήκτες, κόμματα και χρώματα. Έτσι ώστε να εναλλάσσονται στην εξουσία. Για να διαιωνίζουν την δηλητηριώδη και βλακώδη, σε βάρος του λαού, παρουσία τους, ικανοποιώντας εσαεί τα συμφέροντα τα δικά τους και των πατρώνων τους. Κι από την άλλη έχουμε τα μόνιμα εκούσια ή ακούσια θύματά τους.

Κι όσο για φασίστες; Αυτοί που περισσότερο από κάθε άλλον δικαιούνται αυτό το παράσημο, είναι οι ίδιοι: Ο ΓΑΠ, για παράδειγμα, που επέβαλε το καθεστώς της χρεοκρατίας των μνημονίων και κατάργησε την εθνική κυριαρχία της χώρας μας για χάρη των διαχρονικών εχθρών μας. Και μας πρόσφερε, έτσι, την ΠΑΣΟΚική εκδοχή του φασισμού. Που αλλάζει, συν τω χρόνω, σαν όλους τους μεγάλους χαμαιλέοντες ονόματα και χρώματα.

Ο Τσίπρας, εξάλλου μας πρόσφερε την αριστερή εκδοχή του φασισμού. Την οποία επιβεβαίωσε φασιστικά με την προδοσία της Μακεδονίας, παρά την αντίθεση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Κι ακόμη φασιστικότερα με την ανατροπή της απόφασης της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού με το δημοψήφισμα του 2015. Και ασφαλώς το τωρινό μπουμπουκομπούμπουκο του υγειονομικού και νεοταξικού φασισμού, ο διαβόητος Κούλης «μας», που μας υποδουλώνει «εδώ και τώρα» στην παγκόσμια δικτατορία των νεοταξιτών κυκλώπων. Που, για να θυμηθούμε και τον παππού μας τον Όμηρο, «μήτε δίκαιο θεών σέβονται μήτε ανθρώπων». Ο οποίος Κούλης, όντας ανδρείκελο των νεοταξιτών ΗΠΑνθρώπων, επισώρευσε ανεκδιήγητα δεινά σε πατρίδα και λαό. Και τις οίδε τι άλλο μαγειρεύει περαιτέρω το διεστραμμένο, όπως φαίνεται, μυαλό του.

Σχετικά με τους «ψεκασμένους»; Αντιστρέφουν οι διεστραμμένοι την τρισάθλια δική τους πραγματικότητα. Επειδή, όντας οι ίδιοι μαστουρωμένοι απ’ τους νεοταξικούς ψεκασμούς φουμάρουν τα φούμαρα, που τους πουλάνε τ’ αφεντικά τους και που οι ίδιοι σερβίρουν στο λαό. Γιατί δεν είναι ποτέ δυνατόν οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, να τον κλέβουν, να τον ληστεύουν, να τον δέρνουν, να τον δολοφονούν, κι αυτός να τρέχει ξωπίσω απ’ τους δημίους του. Και να τους εμπιστεύεται το μέλλον το δικό του και των παιδιών του! Ποια μεγαλύτερη χαύνωση, διαστροφή και μαστούρα μπορεί να υπάρξει απ’ αυτή…

Οι επιτιμητικοί χαρακτηρισμοί είναι όπλο ηθικής πίεσης σε βάρος του λαού. Τα μέλη της αγέλης νιώθουν σιγουριά, όταν είναι μαζί με τα άλλα ζωντανά. Ενώ αισθάνονται ανασφάλεια, όταν τους βγάζουν από τη στρούγκα. Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι νεοταξίτες νεοφασίστες. Όταν ήθελαν να μας υποτάξουν στα μνημόνια ήμασταν, κατά τον ΓΑΠ, «διεφθαρμένος λαός», ενώ κατά τους Γερμανούς «γουρούνια». Τώρα έχουν εφεύρει και διαρκώς εφευρίσκουν πλειάδα, όπως προαναφέραμε, χαρακτηρισμών, που περισσότερο από κάθε άλλον χαρακτηρίζουν αυτούς τους ίδιους.

Μεταξύ των άλλων γίναμε και ρωσόφιλοι. Και γιατί; Επειδή οι Ρωσοι απόδειξαν ότι διαθέτουν λογική, φιλότιμο και πατριωτισμό. Σε διαμετρική αντίθεση με κάποιους ΗΠΑνθρώπους, όπως οι ΓΑΠο-Αλεξο-Κούληδες, που αποδεδειγμένα είναι προδότες, ανοϊκοί και ξεδιάντροποι. Και επιπλέον αντίχριστοι. Ενώ οι Ρώσοι είναι χριστιανοί. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαλέξει κάποιος ανάμεσα στο Χριστό και τον Αντίχριστο. Το αν αυτοί, σαν πρόσωπα, προτιμούν τον Αντίχριστο είναι δικό τους θέμα. Το να θέλουν όμως να επιβάλουν την σατανοκρατία σ’ έναν ολόκληρο λαό αυτό είναι όχι μόνο ανήθικο αλλά και ακατόρθωτο. Παρά τα μέτρα που μπορεί να μεταχειριστεί ο οποιοσδήποτε μαύρος, κόκκινος ή εμπριμέ φασισμός.

Αυτό, που ιδιαίτερα σοκάρει τον ελληνικό λαό είναι το ότι με την συμμορία των αντίχριστων φασιστών συντάσσονται και κάποιοι διαπρεπείς εκπρόσωποι της δεσποτοκρατίας. Απ’ το βίο και την πολιτεία των οποίων ο λαός σκανδαλίζεται. Γιατί δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο: Ότι οι άνθρωποι αυτοί, όχι μόνο δεν είναι εκπρόσωποι της Εκκλησίας και αντιπρόσωποι του Θεού, αλλά οι μεγαλύτεροι εχθροί της Εκκλησίας του λαού και του Θεού.

Συνεπώς σαν τον παραλυτικό της Βηθεσδά ας συνειδητοποιήσουμε ότι μπορεί να έχουμε απέναντί μας αυτή την ποικιλόμορφη φασιστοφάρα των νεοταξιτών φαρισαίων, αλλά έχουμε μαζί μας τον Χριστό. Όποιος «άνθρωπον ουκ έχει», έχει τον Θεό!

ΠΗΓΗ papailiasyfantis
https://filoinikodimou.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...