Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Robert Malone για την ευλογιά των πιθήκων: «Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο – Δεν είναι θανάσιμη ασθένεια»

«Η θνησιμότητα είναι κάτω του 1%»
Ο ιολόγος Robert Malone αναφερόμενος στην λεγόμενη ευλογιά των πιθήκων δήλωσε πως μεγαλοποιείται το ζήτημα επίτηδες για να τρομάξουν οι κοινωνίες.

«Είναι ξεκάθαρη τρομολαγνεία!!!!

Ενώ βρισκόμουν στο σαλόνι του αεροδρομίου, άκουσα το CNN να προωθεί την δική του εκδοχή τρομολαγνείας στην οποία έδειχναν ξεκάθαρα ασθενείς που είχαν προσβληθεί από ευλογιά και συμπεριελάμβαναν σ’ αυτή τη δήλωση την ευλογιά των πιθήκων.

Έτσι, προχωρώντας στο ερώτημά σας: Σχετίζεται η ευλογιά των πιθήκων με την ευλογιά; (Η απάντηση είναι) Ναι.

Το ίδιο και η δαμαλίτιδα που χρησιμοποιείται για να εμβολιάσουμε ενάντια στην ευλογιά παραδοσιακά. Αυτό το ανακάλυψε ο Edward Jenner (πατέρας του εμβολιασμού και της ανοσολογίας). Το ίδιο και η ευλογιά των καμήλων. Υπάρχει ένα πλήθος ιών της ευλογιάς που είναι απολύτως μη-θανάσιμοι για τους ανθρώπους!

Η θνησιμότητα στους ανθρώπους είναι κάτω από 1%!

Αυτή μεταδίδεται μονάχα μέσω της στενής επαφής, όλα τα κρούσματα μέχρι στιγμής ήταν -για να το πούμε ευγενικά- άντρες που κάνουν σεξ με άντρες, και η ευλογιά των πιθήκων είναι ενδημική στην Κεντρική Αφρική πιθανότατα σ’ ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας επειδή ενυπάρχει σ’ ένα πλήθος ζωικών ειδών.

Κι απ’ τους 2 τύπους ευλογιάς των πιθήκων, εκείνος που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή -το να λέμε ότι κυκλοφορεί είναι μια κραυγαλέα υπερβολή-, εκείνος που είχε ορισμένα διάσπαρτα κρούσματα είναι ο πιο ελάσσων απ’ τους δύο, όσον αφορά την νόσηση…».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...