Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επίθεση Ρώσου βουλευτή στον νεοναζί Σολτς: " Είσαι νοητικά καθυστερημένος... Ποιος είσαι κάθαρμα; "

Μπροστά στις κάμερες, εξαπέλυσε υβριστική επίθεση ο βουλευτής της Δούμας, Αλεξέι Ζουράβλεφ ,εναντίον του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς , ότι είχε καταγγείλει  τον ιμπεριαλισμό της Μόσχας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που μόλις ολοκληρώθηκε στο Νταβός.

« Ποιος στο διάολο είσαι, κάθαρμα; » Ο τόνος του ήταν έντονα οργισμένος και τον κατηγόρησε ότι συνεχίζει να κάνει την συγκεκριμένη προπαγάνδα κατά του Πούτιν.  

Στη διεθνή συνάντηση, ο Σολτς είχε ανακοινώσει ότι ο Πούτιν ούτε θα κερδίσει ούτε θα υπαγορεύσει τους όρους για την ειρήνη. Προσθέτοντας ότι ο Πούτιν θα συμφωνήσει να διαπραγματευτεί όταν « καταλάβει ότι δεν μπορεί να σπάσει τις ουκρανικές γραμμές ». Λέξεις που ακούστηκαν σαν προσβολή στη Μόσχα . Έτσι από τις τηλεοπτικές οθόνες ήρθε η κίνηση αντεπίθεσης του Ρώσου βουλευτή. " Ο Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε ότι δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους που υπαγορεύει η Ρωσική Ομοσπονδία. Ποιος στο διάολο είσαι, κάθαρμα ; Νομίζεις ότι θα δεχθούμε τους όρους σου; Μαντέψτε τι... Θα αποδεχτείτε τους όρους μας με το ζόρι Σολτς, πρέπει να ξέρεις! »

" Αν μας αναγκάσετε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα , δεν θα έχουμε άλλη επιλογή. Όταν φτάσουμε εκεί, καθάρματα, αμφιβάλλω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτεθούν στη Ρωσία. Δεν θα κουνήσουν ούτε μυ ", πρόσθεσε ο Ρώσος πολιτικός. Στην άμεση συνέχεια της εκπομπής, ο βουλευτής επανέλαβε επίσης: " Πιστεύουν ότι ο Ρώσος θα ηττηθεί; Αυτό είναι τρέλα ".

Στη συνέχεια ο Ρώσος βουλευτής εξαπέλυσε και άλλες βρισιές κατά του Όλαφ Σολτς. " Αυτός ο διανοητικά καθυστερημένος πιστεύει πραγματικά ότι μπορούμε να χάσουμε; Εμείς, ένα πυρηνικό έθνος! " Στην ομιλία του, λοιπόν, ο πολιτικός υποσχέθηκε στους εχθρούς καταστροφή (« θα γίνετε στάχτη »), λέγοντας ότι είναι πεπεισμένος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επέμβουν σε περίπτωση κλιμάκωσης στην Ευρώπη. " Οι Αμερικάνοι θα πουν: ωχ, έγινε. Μην μας πυροβολείτε... ", σχολίασε ο Ζουράβλεφ. Γύρω του, όλοι οι άλλοι καλεσμένοι στην τηλεοπτική εκπομπή, έμειναν βουβοί, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...