Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Δρ Σουκαρίτ Μπακντί: Προς Θεού, μη συνεχίζετε τους γενετικούς εμβολιασμούς! (βίντεο)


Σ' αυτήν την πολύ σημαντική συνέντευξη, ο Δρ Μπακντί εξηγεί με πολύ απλά λόγια πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και για ποιον λόγο τελικά τα γενετικά εμβόλια, είτε είναι mRNA

όπως της Pfizer/Biontech και της Moderna είτε DNA όπως της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να προκαλέσουν θρομβώσεις στο αίμα, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες και θανάτους. Ο Δρ Μπακντί απευθύνει έκκληση σε όσους δεν εμβολιάστηκαν ακόμα κατά της COVID-19 να μην το πράξουν και σε όσους έλαβαν την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση, να μη συνεχίσουν με επόμενους εμβολιασμούς.


Το αρχικό βίντεο (χωρίς υπότιτλους) μπορείτε να το δείτε
εδώ: https://rumble.com/vfpgoh-dr.-bhakdi-interview.html
Μετάφραση - υποτιτλισμός: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών - Μαντάτα
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/blog-post_8538.html

5 σχόλια:

 1. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΟΙ ΑΝ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ .ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κόσμος δεν ενημερώνεται! Εχει βολευτεί στην...καλοπέρασή του και δε ψάχνεται!Τρώει... ό,τι του σερβίρουν. Επιπλέον, φοβάται, τρομάζει και από το...καθημερινό τηλεοπτικό πιπίλισμα, κάνει δώρο τη ζωή του, στο παγκόσμιο πείραμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΈ ΕΛΈΗΣΟΝ ΗΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η απάτη τού τυρανοϊού καλά κρατεί. Τό Σύστημα, πανίσχυρο, συντρίβει κάθε αντίσταση. Μόνη δυνατότητα αντιστάσεως σ' αυτό η θερμή προσευχή νά ποιήσει ο Θεός μεθ' ημών κατά τό μέγα του έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο σιλχαρδι σε αυτούς να πας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...