Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΤΟ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Μετά την νεοταξική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που ολοκλήρωσε το ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ . που ήταν και το πιο βασικό κομμάτι της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και που έπρεπε να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να ξεκινήσει η έκδοση της νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας – Κάρτας Πολίτη , στις χθεσινές του πρώτες προγραμματικές δηλώσεις στην Ελληνική βουλή , ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης , ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα ξεκινήσει η έκδοση της ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και αυτή θα είναι και το «ΚΛΕΙΔΙ » με το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετείτε συνολικά από το δημόσιο , αλλά και για να έχει πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Όλες οι νεοταξικές κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών στην Ελλάδα , από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το θέμα των ταυτοτήτων, εργάζονται για να ολοκληρώσουν στην Ορθόδοξη πατρίδα μας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Αντιχρίστου 666 και να φέρουν το σφράγισμά του , για να αναγκάσουν όλους όπως αναφέρει και η Αγία και ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο και στους στίχους 14 -18…….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ ΞΙ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 )
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν• ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου• ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί• καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).

S.O.S…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : » ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ »
neataksi

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

11 σχόλια:

 1. ΕΛΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ.....ΕΠΙΣΚΚΟΠΟΙ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ κ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.
  ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ κ ΤΑ ΙΕΡΑ κ ΟΣΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ.
  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΤΕ κ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΤΕ.
  ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  ΜΠΑΑΑΑ....ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ.ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ...ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ....ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ......ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...
  ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...κ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΛΗΡΟΥ κ ΛΑΙΚΩΝ.
  ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ...

  ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
  ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ
  Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ
  ΤΙ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ....

  -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο καθε ενας μας θα κριθει χωρια..... προσωπικο αγωνα ... τιποτε αλλο αδερφε....κανε εσυ και ολοι μας τον αγωνα μας και ας αφησουμε τον καθε ενα .... και συγνωμη ... ΟΛΟΙ ΜΑς ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΗΝΗς... ας ηρεμησουμε και ας κανουμε ολοι οι χριστιανοι αγωνα για ειλικρινη μετανοια...

   Διαγραφή
 2. Ἤ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ Ἤ ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ''
  ''ΤΟ 20 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ''
  ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ ΤΟ ΓΕΡΟ ΝΤΟΥ,
  ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ.
  Καλλιόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ετσι ειναι !

   Επισης : Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος, ελεγε μεχρι τον Ιουλιο του 2009 που εκοιμηθη :
   "ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ" δηλαδη στα παραλια της Μικρασιας/Ιωνιας.

   Αγιος Παισιος : "Με καιρο για σπανακια θα γινουν τα Γεγονοτα"

   ο Νοεμβρης του 2019, ειναι κοντα !

   Επισης :

   Εκλογες στην Ιταλια, αραγε "θα σηκωθει ο Νεος Μουσολινι" που ελεγε ο Παισιος ?

   31 οκτωβριου 2019 οπωσδηποτε το BREXIT, αραγε θα γινει αυτη η Παγκοσμια Οικονομικη Αναταραχη, που ελεγε ο Βατοπεδινος ?

   Διαγραφή
  2. ολα θα γινουν οπως εχουν πει οι Αγιοι,......

   Διαγραφή
 3. gia na idoume tha mbrolavoun na tis vgaloun esto ke gia ligo i tha xekinisoun ta gegonota ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δεν θα προλαβουν θα ξεκινησει ο πολεμος!!!! τζαμπα παιδευετε ο καρβουνιαρης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σπέρνει ο πονηρός αλλά θερίζει ο Χριστός. Δεν προλαβαίνουν τίποτα. Αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τον αγωνα μας. Σας αγαπώ αδελφια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι φωτισμένοι γέροντες και Άγιοί μας, έχουν πάρει θέση για το ΣΥΝΟΛΟ των πολιτικών...Όπου δεν ξεχωρίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ...Ναι, ο τωρινός είναι όλα αυτά αλλά αλοίμονο εάν έμενε ο προηγούμενος να συνεχίσει το "καλό" του έργο...Ο πιστός Χριστιανός έχει τα δικά του "δελτία ειδήσεων", τους δικούς του "δημοσιογράφους" και δεν περιμένει τίποτα από κανέναν πολιτικό...Πίστη, αγώνας, προσευχή, μετάνοια, θωράκιση με τα Ιερά Μυστήρια για να γίνουν όλα αυτά που ελπίζουμε και περιμένουμε...Εύχεσθε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ευγε αδερφε μου !!!! Καλον αγωνα και σε σενα!!!! Καλη μετανοια και καλο παραδεισο να εχουμε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...