Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΤΟ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Μετά την νεοταξική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που ολοκλήρωσε το ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ . που ήταν και το πιο βασικό κομμάτι της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και που έπρεπε να ολοκληρωθεί για να μπορέσει να ξεκινήσει η έκδοση της νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας – Κάρτας Πολίτη , στις χθεσινές του πρώτες προγραμματικές δηλώσεις στην Ελληνική βουλή , ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Κυριάκος Μητσοτάκης , ανακοίνωσε ότι εντός του 2020 θα ξεκινήσει η έκδοση της ΝΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και αυτή θα είναι και το «ΚΛΕΙΔΙ » με το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετείτε συνολικά από το δημόσιο , αλλά και για να έχει πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.
Όλες οι νεοταξικές κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών στην Ελλάδα , από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το θέμα των ταυτοτήτων, εργάζονται για να ολοκληρώσουν στην Ορθόδοξη πατρίδα μας την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Αντιχρίστου 666 και να φέρουν το σφράγισμά του , για να αναγκάσουν όλους όπως αναφέρει και η Αγία και ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννη στο 13ο κεφάλαιο και στους στίχους 14 -18…….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.
15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ ΞΙ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 )
18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν• ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου• ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί• καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).

S.O.S…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : » ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2020 ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ »
neataksi

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...