Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Στο Νταβός δόθηκε το «σύνθημα» για την επιβολή του ψηφιακού φασισμού

Ελευθέριος Ανδρώνης
Στη συνάντηση που έκανε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, δόθηκαν σαφείς κατευθύνσεις για το εφιαλτικό μέλλον που φέρνει ο «μετανθρωπισμός».

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Πυρετώδεις διεργασίες για το πώς θα επιβληθεί μια διεθνής δικτατορία σε όλα τα κράτη που πρόσκεινται στη Δυτική σφαίρα επιρροής, γίνονται στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, εκεί που έσπευσε και ο Έλληνας Πρωθυπουργός να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του.

Από το Νταβός της Ελβετίας χαράζονται οι κατευθυντήριες γραμμές για την επόμενη φάση ενός πολυπαραγοντικού ψηφιακού φασισμού. Μπαίνουμε σε ένα νέο κεφάλαιο κατά το οποίο οι γνωστοί ζάμπλουτοι δικτατορίσκοι επιζητούν να θερίσουν ότι σπάρθηκε στα κράτη κατά την περίοδο της πανδημίας, του Ουκρανικού και της (τεχνητής) ενεργειακής κρίσης.

Για δύο χρόνια οι κοινωνίες μπολιάστηκαν με το δηλητήριο της τρομοκρατίας, της υγειονομικής υστερίας, της ελαστικοποίησης των νόμων. Συμφιλιώθηκαν με τον διχασμό και την πόλωση που επέβαλλαν οι κυβερνήσεις. Παραχώρησαν έδαφος στον ολοκληρωτισμό. Εξοικειώθηκαν με τον ρατσισμό που πρώτα πήρε τη μορφή υγειονομικών φρονημάτων και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον της «λάθος πλευράς της ιστορίας». Έγιναν δεκτικές προς τη στενή παρακολούθηση του κράτους «για το καλό μας». Δέχθηκαν ότι η δημοκρατία δεν είναι ίση για όλους, άλλα μόνο για τους «προνομιούχους».
«Να μη χαθεί το… μομέντουμ» στην υγεία

Εφόσον οι κοινωνίες έκαναν μια καλή «προθέρμανση» εκφασισμού, οι παγκόσμιοι «ευεργέτες» με τίποτα δεν επιθυμούν να χαθεί αυτή η χρυσή ευκαιρία να επιβάλλουν τα δυστοπικά σχέδια τους. Το λένε οι ίδιοι μάλιστα, χωρίς περιστροφές. Στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Helen Clark τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανότητα εφαρμογής ενός παγκόσμιου διαβατηρίου εμβολιασμού. Παρών ήταν και ο νεοταξικός «προφήτης» Bill Gates.

«Δεν ξέρω για διαβατήριο άλλα πρέπει να έχουμε παγκόσμια πρότυπα ταυτοποίησης» απάντησε η Clark. Και συνέχισε λέγοντας κυνικά πως πρέπει ο Π.Ο.Υ να αποκτήσει εξoυσίες για να επεμβαίνει διεθνώς, χωρίς να εμποδίζεται από επιτροπές εθνικού επιπέδου. Να μπορεί να κηρύξει μια παγκόσμια έκτακτη ανάγκη όποτε ο οργανισμός κρίνει πως πρέπει. Να υπάρξουν αλλαγές στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς.

Όπως ομολογεί η Clark και οι ομοϊδεάτες της, γίνεται προσπάθεια να προσαρμοστούν οι υγειονομικοί θεσμοί στην «ψηφιακή εποχή», ώστε να εντοπίζονται οι πανδημικές «απειλές» μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες. Μια υγειονομική αυτοκρατορία αναδύεται υπό το πρόσχημα της προστασίας από την «επόμενη πανδημία» που καραδοκεί ακόμα και «στο επόμενο αεροπλάνο». Κι όμως, τέτοια εξωφρενική κινδυνολογία χρησιμοποιούν.

Και γιατί να μην το κάνουν, εφόσον οι κοινωνίες φαίνονται έτοιμες για κάτι τέτοιο;

Διανύουμε ένα σημείο καμπής για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τώρα είναι το «μομέντουμ για μια μεταμορφωτική αλλαγή που δεν πρέπει να χαθεί» όπως είπε η Clark. Τα κράτη γίνονται παραρτήματα ενός παγκόσμιου κέντρου ελέγχου, προθυμοποιούνται να παραδώσουν εξουσίες σε μια απολύτως ελεγχόμενη ιδιωτική εταιρεία (Π.Ο.Υ), ώστε να επιβληθεί μια ψηφιακή δικτατορία, με παγκόσμιες καραντίνες, μέτρα ελέγχου και σύγχρονα συστήματα βιομετρικής παρακολούθησης.

Η ανεξαρτησία των κρατών στην διαχείριση θεμάτων υγείας θα εξανεμιστεί, η πολυφωνία στην επιστήμη θα ισοπεδωθεί (ακόμα περισσότερο), και οι φωνές λογικής θα διωχθούν με περισσότερη αγριότητα.
Ατζέντα ελέγχου και με πρόσχημα την «κλιματική κρίση»

Πέρα από το θέμα της υγείας, οι δυνάστες της ανθρωπότητας βλέπουν κρίσιμο «μομέντουμ» και στην προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο πρόεδρος του πολυεθνικού κολοσσού Alibaba Μίκαελ Έβανς, μίλησε για την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας που θα συνδέεται με έναν ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα, και «θα παρακολουθεί που και πως ταξιδεύουν, τι τρώνε και τι καταναλώνουν».

Να μια αποκαλυπτική πτυχή του «μετανθρωπισμού». Ο άνθρωπος δεν είναι εικόνα Θεού, δεν είναι ον με ψυχή και αιώνια προοπτική, άλλα αντιμετωπίζεται σαν ένα καταναλωτικό βιο – μηχάνημα που θα υποχρεώνεται να κυκλοφορεί με «κάρτα καυσαερίων».

Την ώρα που οι μεγάλες πολυεθνικές της Δύσης χτίζουν βιομηχανικές αποικίες στην Κίνα και ασελγούν σε ασύλληπτο βαθμό προς το περιβάλλον, οι «πράσινοι» δικτάτορες που μετακινούνται με τα ιδιωτικά jet τους, έχουν το θράσος να μιλούν για «ατομική ευθύνη» του κάθε πολίτη που θα πρέπει να δίνει λόγο στις αρχές για το ενεργειακό αποτύπωμα του.

Την ώρα που οι μεγαλοκαρχαρίες της υγείας και του περιβάλλοντος αρπάζουν το «μομέντουμ» που οι ίδιοι κατασκεύασαν, οι απλοί πολίτες μετατρέπονται σε μόνιμους «ενόχους» μέχρι αποδείξεως του εναντίου, αφού εισέρχονται στη λογική μιας μόνιμης ψηφιακής «πιστοποίησης» που θα αποδεικνύει πως δεν ρυπαίνουν, δεν παρακούν την χειραγωγούμενη επιστήμη, δεν παρουσιάζουν «προβληματικά» κοινωνικά φρονήματα.

Σε έναν κόσμο που γίνεται πολυπολικός, οι ισορροπίες εξουσίας γίνονται ρευστές, και η έννοια του «πλανητάρχη» οδεύει στο χρονοντούλαπο, το δυτικό σύστημα ελέγχου βιάζεται να «μαντρώσει» τα κεκτημένα του, με μια λυσσαλέα προσπάθεια ισχυροποίησης της εξουσίας του.

Αν κάποιος πιστεύει πως όλα αυτά είναι σενάρια… «συνομωσιολογίας», δεν έχει παρά να κάνει μια μικρή έρευνα στις εισηγήσεις και τις τοποθετήσεις που έγιναν στο Νταβός. Τον περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις από αυτά που θα ακούσει…

https://www.sportime.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...