Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Πεινάς και είσαι άστεγος; Οι παγκοσμιοποιητές έχουν τη «λύση»: δωρεάν ευθανασία!

Γράφει η Μαρία Δεναξά
Αν δεν έχεις να φας, δεν έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, κοιμάσαι στο δρόμο και δεν σ’ αρέσουν τα ναρκωτικά, η ύπνωση δια της οθόνης ή οι ολιστικές αηδίες για να ξεγελάσεις την πείνα σου, σου πληρώνουν δωρεάν ευθανασία!

Ήδη στον Καναδά, όπου το κόστος της ιατρικής φροντίδας είναι απαγορευτικό ακόμα και για τα μεσαία εισοδήματα, ο Τριντό το άλλο παιδί του Κλάους Σβαμπ, αντί να ξοδεύει ώστε να επιτρέψει στους φτωχούς να ζήσουν, πληρώνει σε όσους επιθυμούν να απαλλαγούν απο πείνα, μιζέρια, χρέη κ.τλ. δωρεάν ευθανασία!

Καλή και αποτελεσματική!

Δεν έχω εμμονή με κανέναν. Αλλά θα πρέπει να γίνει ορατό δια γυμνού οφθαλμού, προς τα που οδηγεί την ανθρωπότητα, η επικίνδυνη παρανοϊκή κάστα των παγκοσμιοποιητών.

Αφού κατάφεραν να διεισδύσουν κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, εγκαθιστώντας δικούς τους διεφθαρμένους αχυράνθρωπους, αφού εξαγόρασαν λειτουργήματα όπως είναι η Δικαιοσύνη και η Δημοσιογραφία, προκαλούν προς δικό τους όφελος, όχι μόνο την κλιματική καταστροφή την οποία μας χρεώνουν, αλλά και ακραία φτωχοποίηση των κοινωνιών. Στη συνέχεια τις εξοντώνουν.

Αυτό τον κόσμο θέλεις;

πηγή
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...