Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Καθημερινά αποφασίζουν κατά το δοκούν ποιος είναι επικίνδυνος... Τώρα «κατέβασαν» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή για «επικίνδυνο περιεχόμενο» (καλά ξυπνητούρια)


Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί το κατέβασμα του καναλιού της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή από το Youtube, με την αιτιολογία ότι το περιεχόμενό του είναι «επιβλαβές και επικίνδυνο». Ένα κανάλι το οποίο φιλοξενεί μοναδικές συνεντεύξεις και αποσπάσματα από τις εκπομπές της και τα σπουδαία πρόσωπα που έχουν περάσει από εκεί.

Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος δηλώνει ότι είναι εξοργισμένη και κάνει λόγο για απροκάλυπτη λογοκρισία: «Είμαι τόσο εξοργισμένη που ελπίζω να βγάλετε νόημα από το κείμενο που ακολουθεί. Μόλις πληροφορήθηκα από την ομάδα του YouTube, ότι είμαι επικίνδυνη για την κοινωνία, γι αυτό και με τιμώρησε παραδειγματικά, κατεβάζοντας το κανάλι μου!! Το έθεσε -λέει- σε αναστολή γιατί το #SeminaDigeniOfficial περιέχει “επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο”.

Θα ήθελα πολύ να μου πουν αυτοί οι κύριοι του YouTube, πώς ακριβώς παραβίασα τους αμφιλεγόμενους κανόνες, της «παραπληροφόρησης» και τους Όρους (?) της κοινότητας;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, το κανάλι μου είναι γεμάτο με σεσημασμένους τρομοκράτες και κακοποιούς: Τον Χατζιδάκι, τον Ρίτσο, τον Βέγγο, τον Χορν, την Μελίνα, τον Θεοδωράκη, τον Καββαδία, την Παπαρήγα, τον Σιδηρόπουλο, τον Μικρούτσικο… άσε που περιέχει και εκπομπές για Πολυτεχνεία, χούντες, τόπους εξορίας, Φρειδερίκες, βασανιστές, χρυσαυγίτες…

Λέει χαρακτηριστικά το #teamyoutube: ” ..το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που προωθεί δραστηριότητες όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, το ποτό και το κάπνισμα ανηλίκων ή η κατασκευή βομβών. “

Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς κατά τη γνώμη σας αντιμετωπίζεται αυτή η αυθαιρεσία, αυτός ο παραλογισμός της νέας τάξης ή καλύτερα αυτή η απροκάλυπτη λογοκρισία; Τι πρέπει να γίνει; Πόση ακόμη δυστοπία και τρομοκρατία;» αναφέρει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει φίμωση

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την αναστολή του καναλιού της Σεμίνας Διγενή και κάνει λόγο για φίμωση της δημοσιογράφου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την αναστολή της λειτουργίας του καναλιού της συναδέλφου Σεμίνας Διγενή στο Youtube.

Το κανάλι αναμεταδίδει αποκλειστικά εκπομπές της, προϊόν πνευματικής της ιδιοκτησίας, που είχαν προβληθεί στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση καθώς και αφηγήσεις πολιτιστικού περιεχομένου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη Google ως «επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο».

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε με ποιο τρόπο οι εκπομπές της συναδέλφου, στις οποίες, εκτός των άλλων, συμμετείχαν λαμπρά ονόματα της Τέχνης και του Πολιτισμού εντάσσονται στην κατηγορία όσων: «παραβιάζουν κανόνες και υποκινούν βία ή ενθαρρύνουν επικίνδυνες παράνομες δραστηριότητες, που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο». Η αναστολή προβολής του καναλιού είναι αυθαίρετη και στερείται λογικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητεί την επαναφορά του καναλιού, διότι η αναστολή της λειτουργίας του φιμώνει και λογοκρίνει τη συνάδελφο» καταλήγει η ανακοίνωση.
πηγή
ΣΧΟΛΙΟ

Πόσο όμορφα αισθανόμαστε όλοι εμείς που επί χρόνια πολεμάμε με νύχια και με δόντια την Νέα Τάξη, όταν επώνυμοι παθαίνουν αυτά που έχουμε υποστεί εδώ και πάνω από 10 χρόνια...
Τώρα ξυπνάνε από την ανάποδη...
Τόσα χρόνια που η ΕΣΗΕΑ κάνει πλάτες σε ότι φασιστικό και τρομοκρατικό κάνουν οι ξεπουλημένες στην Νέα Τάξη κυβερνήσεις αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα που ελέγχονται πλήρως από μυστικές λέσχες και στοές, ήταν καλά;
Αντε τώρα να διαμαρτύρεστε που άρχισαν να φιμώνουν και τα μέλη σας....
Αντε τώρα κυρά Σεμίνα να καταγγείλεις κι εσύ την Νεά Τάξη για ότι σου κάνει....
Και μόλις επαναφέρουν το κανάλι σου άρχισε να τους γλύφεις... έχοντας πάρει το μήνυμα...
Αν είσαι έξυπνη κι αληθινά αντινεοταξίτισσα να πας σε άλλη πλατφόρμα να ανεβάσεις τα βίντεο σου...

https://koukfamily.blogspot.com/2022/05/blog-post_9580.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...